Filtrarea a 5 minute din „Sabia nemuritorului” (acțiune live)

Se pare că manga stelar al lui Hiroaki Samura, „ Sabia nemuritorului ” ( Mugen no juunin ), va reuși în cele din urmă să obțină o recenzie adecvată, de data aceasta sub formă de film de acțiune live.

Persoana care se ocupă de regia încarnării cărnii și sângelui a lui Manji, Rin și companie este nimeni altul decât Takashi Miike , controversat regizor japonez („ Ichi ucigașul”, „13 asasini ”), care, cu această Lama nemuritorului, își semnează numărul lungmetrajului 100.

Filmul a fost prezentat recent la festivalul de la Cannes din 2017 , deci avem deja trailerul corespunzător (în engleză):

La prima vedere, trailerul emite sentimente foarte bune și se pare că de data aceasta va fi o porție bună de sânge, curaj, trădări și acțiune din abundență. Costumele par destul de fidele originalului și castingului, în general, am putea spune că are succes. Pe scurt, un stick destul de dur, după dezamăgitorul și obositorul adaptare anime din 2008.

Sabia nemuritorului: scurgeri de 5 minute

Dacă tot vrem să vedem ceva mai mult din acest film promițător, putem arunca o privire asupra următoarei scurgeri din „ Sabia nemuritorului ” postată pe YouTube în urmă cu mai mult de 3 luni și care arată moartea părinților lui Rin, primul său întâlnirea cu Manji și prezentarea lui Makie.

Ce părere ai despre noul film al Săbiei nemuritorului? Va putea Miike să fie la înălțimea acestei superbe manga?

IMDb | Vezi fișierul Sabiei nemuritorului (2017)

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .