Cum să clonați aplicații Android pentru a le utiliza cu mai multe conturi

În mod normal, când avem un smartphone și îl umplem cu aplicații, acționăm întotdeauna în același mod. Instalăm o aplicație, ne conectăm cu contul corespunzător și altceva fluture. Până acum totul este corect.

Ce se întâmplă atunci dacă avem mai multe conturi pentru aceeași aplicație? În acest caz, nu avem altă opțiune decât să închidem sesiunea activă și să ne conectăm din nou cu un alt cont .

Folosirea mai multor conturi poate fi iad

Acest lucru poate fi destul de dificil dacă trebuie să schimbăm continuu conturile. Imaginați-vă că sunteți un manager de comunitate care gestionează mai multe conturi Twitter și Facebook în același timp! Poți înnebuni!

O ieșire rezonabilă pentru acest tip de problemă poate fi utilizarea aplicației Parallel Space , un motor de virtualizare a aplicației care ne permite să  clonăm sau să duplicăm orice aplicație de pe dispozitivul nostru Android pentru ao utiliza independent, cu conturi și setări diferite.

Cum să clonați orice aplicație Android în 5 pași

Parallel Space este o aplicație destul de intuitivă și trebuie doar să o instalăm pentru a ne lăsa purtați prin diferiți pași de configurare. Procesul de duplicare a oricărei aplicații este atât de simplu:

  • Instalăm și deschidem aplicația Parallel Space pe telefonul sau tableta noastră.
  • În fereastra următoare vom vedea o listă de aplicații instalate pe dispozitivul nostru. Selectăm aplicațiile pe care dorim să le clonăm .
  • Faceți clic pe „ Adăugați în spațiu paralel ”.
  • De acum înainte, vom vedea cum se creează un duplicat al fiecărei aplicații selectate pe desktopul Parallel Space .
  • Facem clic pe aplicația dorită și o configurăm cu contul și setările personalizate dorite.

Din acest moment, putem folosi oricare dintre aplicațiile duplicate pur și simplu introducând desktopul alternativ pe care l-am creat în Parallel Space și lansând aplicația dorită.

În imaginile de mai sus am creat un duplicat de Twitter pentru a fi utilizat cu un cont diferit, dar putem face același lucru cu alte aplicații precum WhatsApp, Instagram, Line, YouTube etc.

Alte funcții: instalare privată

În cele din urmă, ceea ce ne oferă această aplicație este un mediu paralel cu ecosistemul nostru standard de aplicații , care ne permite, printre altele, să folosim funcții precum așa-numita „ instalație privată ”. În acest fel, putem instala o aplicație pe Android-ul nostru, o putem adăuga în Parallel Space, o putem dezinstala din terminal și, în același timp, o putem menține activă în sertarul alternativ de aplicații al aplicației.

Probleme cu spațiul paralel? Încercați versiunea 64Bits

În continuare, vă las linkul de instalare pentru această aplicație interesantă. Parallel Space este primul motor de virtualizare a aplicației Android care gestionează două conturi în același timp, un adevărat clasic Google Play care are deja peste 50 de milioane de instalări și un rating de 4,6 stele.

Descărcați QR-Code Parallel Space - Multi Accounts Dezvoltator: LBE Tech Preț: Gratuit

Dacă telefonul sau tableta dvs. are un procesor pe 64 de biți, veți avea nevoie de versiunea corespunzătoare pentru acest tip de dispozitiv:

Descărcați QR-Code Parallel Space - Suport pe 64 de biți Dezvoltator: LBE Tech Preț: Gratuit

În cele din urmă, comentează că este o aplicație gratuită, cu achiziții integrate în cazul în care dorim să scăpăm de reclamele mereu prezente în aplicație. În orice caz, versiunea gratuită este atât de completă încât, cu excepția cazului în care vrem să profităm la maximum de ea, va fi greu să trecem la versiunea premium.

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .