MSI GL62M 7REX - Recenzie laptop laptop 1252CN

Când vine vorba de laptopuri pentru jocuri , două dintre mărcile preferate ale consumatorilor sunt MSI și ASUS. Dacă ne gândim să intrăm în lumea jocurilor pe computer și dorim să dobândim un dispozitiv de înaltă performanță suficient de puternic pentru a ne bucura de o experiență premium la egalitate decât cea accesibilă în condiții, este probabil că vom ajunge să optăm pentru unul dintre acești 2 producători.

Revizuire a MSI GL62M 7REX - 1252CN, un laptop bun pentru a începe jocurile

Astăzi, vorbim despre una dintre cele mai recente versiuni de la MSI, laptopul de joc MSI GL62M 7REX - 1252CN. Un laptop performant, dar accesibil, ideal pentru cei care vor să se joace la un alt nivel, dar fără să ne lase 2000 de euro pe drum.

Afișaj și placă grafică

Începem această recenzie a MSI GL62M 7REX vorbind despre unul dintre cele mai importante lucruri pentru un jucător bun: ecranul și puterea grafică a creaturii. În acest caz, găsim un ecran IPS de 15,6 inci cu rezoluție Full HD de 1920x1080p.

Grafica pe care o echipează este o NVIDIA GeForce GTX1050 Ti GDDR5, o grafică care este în jur de 175 de euro și care oferă o performanță grafică de consum redus care permite redarea majorității jocurilor actuale la o rezoluție de 1080p, întotdeauna peste 30fps, și în multe cazuri aproape de 60 fps.

Sursa: Xataka

Procesor și RAM

În creierul fiarei găsim un procesor Intel Core i7 7700HQ Quad Core puternic de 2,8 GHz, care ajunge până la 3,7 GHz în modul turbo. Un procesor bun care vine cu 8 GB de memorie RAM DDR4 , cu spațiu pentru extinderea până la 32 GB.

Spațiu de stocare și sistem de operare

În ceea ce privește stocarea, MSI GL62M 7REX - 1252CN are un hard disk de 1 TB cu o viteză de rotație de 7200 rpm, mult mai rapidă decât HDD-urile de 5400 rpm și care, în acest caz, ne vor permite o mai mare imediatitate în citirea / scrierea date. Fapt important dacă vrem să jucăm cât mai bine posibil. Un alt lucru ar fi fost includerea unui disc SSD, dar în acest caz prețul ar ajunge să ne tragă, deci este o opțiune intermediară foarte interesantă.

În ceea ce privește sistemul de operare responsabil de gestionarea întregului hardware, cum nu ar putea fi altfel, este cea mai recentă versiune a sistemului de operare Microsoft, Windows 10 .

Porturi și conectivitate

În secțiunea dedicată conectivității, acest laptop MSI GL62M 7REX are 2 porturi USB 2.0 + 1 USB 3.0 , tip C, ieșire mini HDMI , port audio de 3,5 mm (căști), slot pentru card SD, conector RJ45, mini port DP și suport pentru rețele WiFi 802.11b / g / n și Bluetooth 4.0.

Alte caracteristici

În ceea ce privește celelalte caracteristici ale MSI 7REX - 1252CN , una dintre cele mai izbitoare, cel puțin vizual, este iluminarea de fundal de pe tastatură, care este excelentă pentru redarea pe timp de noapte sau cu lumină slabă.

În rest, acest laptop grozav pentru jucători are dimensiuni de 38,50 x 25,50 x 2,50 cm și o greutate de 2,200 kg.

De asemenea, are un sistem de ventilație dublă

Preț și disponibilitate

După cum am menționat la începutul articolului, MSI GL62M 7REX - 1252CN este un laptop de ultimă generație, cu caracteristici foarte bune. O alegere mai mult decât interesantă pentru a intra în lumea jocurilor pe PC la un preț rezonabil.

În prezent, acest laptop se bucură de o ofertă flash foarte puternică pe GearBest, unde îl putem obține cu o reducere foarte importantă de 200 USD , în perioada 14 și 20 august, folosind următorul cupon de reducere:

Cod cupon: MSI1252

Prețul cu cuponul : 899,99 USD, aproximativ 762 euro pentru schimbare.

Vă rugăm să rețineți că aceasta este o ofertă limitată de 100 de unități. Odată epuizat, magazinul va avea o nouă reducere, scăzând prețul dispozitivului la 959,99 USD (aproximativ 814 euro) dacă folosim cuponul menționat anterior.

Această a doua reducere pentru partea sa va avea un total de 150 de unități, în perioada 14 și 20 august. Dar mai sunt încă multe! Odată ce această a doua rundă de reduceri este epuizată, va sosi o a treia, cu un total de alte 150 de unități care pot fi obținute, de data aceasta, pentru 999,99 USD, aproximativ 848 de euro în schimb.

Această a treia rundă de reduceri, ca și precedentele, va intra în vigoare pe 14 și 20 august. Începând cu 20 august, MSI GL62M 7REX va reveni la prețul obișnuit de 1099,99 USD.

Un an de garanție de la MSI

Unul dintre avantajele acestui MSI GL62M 7REX este că, pe lângă faptul că are garanția GearBest de 2 ani, oferă și o garanție de 1 an de la MSI în sine. Aceasta înseamnă că, dacă se defectează în orice moment, îl putem trimite pentru reparare la serviciul MSI din Spania. Cu alte cuvinte, am uitat să-l trimitem în China, cu toate necazurile pe care aceasta le poate implica.

Putem obține garanția de un an MSI accesând pur și simplu site-ul lor oficial și înregistrând numărul de serie al laptopului nostru MSI.

Cadouri și accesorii

Pe lângă problema garanției și ofertele menționate mai sus, primele 250 de persoane care iau unul dintre aceste computere de joc acasă vor primi și cadou:

  • Un soarece.
  • Un mouse pad.
  • Un capac de protecție pentru tastatură.

Pe scurt, acest MSI GL62M 7REX este prezentat ca un computer excelent pentru a face un pas înainte și pentru a vă bucura de jocuri video pe PC cu hardware special asamblat pentru ocazie, cu o bună valoare pentru bani și o garanție de un an de la MSI în sine. .

GearBest | Cumpărați laptop pentru gamer MSI GL62M 7REX - 1252CN

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .