5 tablete ieftine recomandate copiilor și tinerilor (2018)

IPad-urile nu sunt pentru toată lumea. Dacă este pentru prima dată când ne apropiem de o tabletă sau de un dispozitiv mobil, cel mai probabil este ca o „rachetă” precum Microsoft Surface Pro să vină puțin prea mare. Practic pentru că nu vom reuși să scoatem la maximum. Dacă utilizatorul tabletei respective este un copil , este posibil ca terminalul să aibă și câteva lovituri pe parcurs.

Pentru aceste cazuri, cel mai bine este să căutați o tabletă ieftină sau cel puțin nu prea scumpă . Un dispozitiv care ne ajută să ne familiarizăm cu acest tip de tehnologie și, în acest proces, să învățăm elementele de bază și funcționarea Android. Ideal și pentru adulți sau persoane în vârstă care încep să intre pe lume.

5 tablete recomandate copiilor, cu o bună valoare pentru bani

În postarea de astăzi vom analiza câteva recomandări interesante pentru cei care caută o tabletă Android pentru cei mici din casă și care are un preț bun . Dispozitive care îndeplinesc cerințele minime, care vă permit să vizionați videoclipuri, conținut multimedia, să instalați aplicații educaționale și jocul ciudat. Toate acestea fără a ne implica o mare pierdere în caz de avarie sau avarie.

Samsung Galaxy Tab A

Aceasta este în toate „sarao-urile” și nu avea să fie mai puțin în lumea tabletelor. Samsung Galaxy Tab A din 2016 este în prezent cea mai bine vândută tabletă de pe Amazon , cu evaluări foarte pozitive de la utilizatori.

Are un procesor Exynos 7870 Octa Core 1,6 GHz, ecran Full HD de 10,1 inci, 2 GB RAM, 32 GB spațiu intern, baterie de 7.300 mAh și Android 7.0. Funcțiile perfecte pentru cineva care abia începe, cu un ecran de înaltă calitate și o durată lungă de viață a bateriei.

Preț aproximativ *: 172,90 € (Vezi pe Amazon )

Xiaomi Mi Pad 3

Dacă urmărim ceva puțin mai puternic, nu putem să nu aruncăm o privire asupra celei mai recente tablete Xiaomi, Xiaomi Mi Pad 3. Aici compania respectă aceeași politică ca și pentru telefoanele sale mobile, oferind dispozitive cu calitate și prețuri ridicate. demolare.

Mi Pad 3 echipează un ecran de 7,9 inci cu un ecran excelent de 2K (2048 x 1536p), un procesor Mediatek de înaltă performanță (10 nuclee la 2,1 GHz), 4 GB RAM și 64 GB spațiu intern . Sistemul de operare este Android 7.1.2 (MIUI 9), iar bateria are o capacitate de 6.600mAh.

Poate că este prea multă putere pentru un inițiat, dar datorită valorii sale excelente pentru bani, nu putem înceta să o recomandăm, atât pentru copii, cât și pentru adulți.

Preț aproximativ *: 146,24 € (vezi pe GearBest )

Huawei Media Pad T3

Huawei are, de asemenea, propria tabletă „pentru toate bugetele”. Acest Huawei Media Pad T3 poartă sigiliul „Amazon's Choice” care de la bun început presupune deja o anumită calitate. Dispozitivul perfect pentru vizionarea videoclipurilor de pe YouTube, navigarea și instalarea de aplicații și jocuri ușoare pentru ca copiii să se distreze după ce își fac temele.

Printre caracteristicile sale găsim un procesor Snapdragon 425 de 1,4 GHz, 2 GB de RAM și 16 GB de spațiu de stocare intern extensibil până la 128 GB prin intermediul cardului SD. Montează o baterie de 4.800 mAh, cameră de 5MP cu focalizare automată și sistem de operare Android 7.0.

Preț aproximativ *: 148 € (vezi pe Amazon )

Focul 7

Amazon a lansat deja noua sa tabletă Fire 8, cu un ecran ceva mai mare și mai mult spațiu intern, deși dacă căutăm ceva ieftin, cu Fire 7 avem mai mult decât suficient . Datorită dimensiunii sale, ne confruntăm cu un dispozitiv mult mai ușor de gestionat, ușor și cu specificații limitate, dar optimizat pentru a profita la maximum de hardware.

Fire 7 montează un procesor Quad Core de 1,3 GHz, 1 GB RAM și 8 GB spațiu intern cu un slot SD de până la 256 GB. Magazinul de aplicații Amazon este preinstalat, deși Magazinul Play poate fi instalat și manual.

Preț aproximativ *: 69,99 € (vezi pe Amazon )

YOTOPT

Încheiem această listă de tablete recomandate copiilor cu un dispozitiv de la o marcă puțin cunoscută, care adună comentarii foarte bune pe internet. Marele său avantaj este că nici nu ajunge la 100 de euro, prezentându-se astfel ca o alternativă foarte bună la tabletele Fire 7 și Fire 8 .

Tableta YOTOPT montează un ecran HD de 10,1 inci, procesor Quad Core MT6580 de 1,3 GHz, 2 GB de RAM și 16 GB de spațiu extensibil până la 128 GB prin SD. Sistemul de operare este Android 7.0 și are o baterie de 5.000 mAh. Un alt fapt interesant este că are și un slot micro SIM (date / apeluri).

Preț aproximativ *: 89,98 € (vezi pe Amazon )

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .