Laborator foto pe 8 biți: un editor foto minunat, cu filtre retro uimitoare - Android fericit

8 Bit Photo Lab este o aplicație care vă duce înapoi în timp . Înapoi la vremea GameBoys, a NES, a Spectrum, a umerilor și a Bollycaosului gras. Îți amintești când jocurile arcade valorează 25 de peseta și cele mai bune grafică pe care le-ai văzut vreodată au fost cele din Mortal Kombat? 8 Bit Photo Lab este un editor de fotografii simplu pentru Android, cu unele dintre cele mai retro și mai bine realizate filtre pe care le-am văzut de mult timp. Pixel art în cea mai pură formă.

Filtre retro care amintesc de console și jocuri de altădată

Dacă am visat vreodată să aparem într-un joc Commodore 64 sau în Castlevania de Gameboy Advance, acum este timpul nostru. Acest editor foto are o paletă interesantă de filtre și efecte care transformă fotografiile noastre în capturi de ecran retro autentice .

Grafică veche cu peste 40 de palete de culori diferite : GameBoy, GameBoy Advance, NES, TO7 / 70, Amstrad CPC 6128, Apple II, ZX Spectrum, Commodore 16 și 64, VIC 20, CGA, EGA, SAM Coupé, VGA etc.

În plus față de filtru, fiecare imagine are un nivel de personalizare destul de acceptabil, permițând reglarea nivelului de rezoluție sau dimensiune a pixelilor, modelul de întrepătrundere, nivelul de zgomot și alte detalii.

Unul dintre punctele pozitive ale acestei aplicații pentru Android este că, spre deosebire de alți editori pentru aceeași platformă, este capabilă să mute imagini mari , cu o calitate de ieșire de până la 4096 x 4096 în format PNG, ceva care este mulțumesc (nimic nu este mai enervant decât să ai o imagine cu o treabă bună de editare și să nu o poți exporta la dimensiuni acceptabile pentru PC-uri sau dispozitive mai mari).

Descărcați QR-Code 8Bit Photo Lab, Efecte retro Dezvoltator: Ilixa Preț: Gratuit

Pe scurt, 8 Bit Photo Lab este o aplicație care îi va încânta pe iubitorii de grafică retro și, pe lângă faptul că este ușor de utilizat, oferă rezultate cu adevărat satisfăcătoare. Ce, luăm un Space Invaders?

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .