Asus ZenFone Max Pro M1, Snapdragon și 5.000 mAh pentru mai puțin de 100 EUR

În ultimul an nu am revizuit multe dispozitive mobile și vreau să mă întorc puțin pe drumul cel bun, astfel încât să putem fi la curent cât mai mult posibil cu noile dispozitive lansate pe piață. Prin urmare, în postarea de astăzi vom arunca o privire asupra Asus ZenFone Max Pro M1 , un terminal care a venit pe piață în 2018, dar care astăzi are mai mult decât suficiente răchită pentru a continua să fie un pariu foarte important de care să ții cont. factură.

Ne confruntăm cu unul dintre puținele dispozitive sub 100 de euro care montează un cip Qualcomm Snapdragon, cu o performanță mult mai ridicată decât majoritatea smartphone-urilor care se mișcă la același interval de preț. În plus, atât bateria, cât și ecranul și camera funcționează la un nivel mai mult decât decent, dar să mergem după părți ...

Asus ZenFone Max Pro M1 în revistă, un dispozitiv cu buget ridicat, cu funcții de gamă medie

În cadrul liniei Asus Max Pro există 2 modele, acest M1 și Max Pro M2. Acesta din urmă, un terminal foarte asemănător, dar cu un ecran mai mare, crestătură și un Snapdragon 660 SoC care i-a conferit mai multă putere de procesare (143.000 de puncte în Antutu). Din păcate, M2 este întrerupt, deci este imposibil să obțineți unul dintre aceste terminale astăzi.

Proiectare și afișare

Acestea fiind spuse, și concentrându-ne pe Max Pro M1, găsim un smartphone care montează un ecran excelent Full HD + de 5,99 inci (2160 x 1080p) . Un panou IPS cu densitate foarte mare, cu 403 pixeli pe inch, sticlă cu margine curbată 2.5D și un raport de contrast 1500: 1. Pe scurt, un ecran cel mai atractiv.

La nivel de proiectare, ne confruntăm cu un telefon mobil clasic, fără cameră sau cameră încorporată sau lucruri ciudate, foarte în concordanță cu terminalele pe care le-am putut vedea acum câțiva ani în magazine. Cititorul de amprente este plasat pe spate și are o carcasă cu finisaj din aluminiu disponibil în culori negre și gri. Are dimensiuni de 76 x 159 x 8,5 mm și greutatea sa este de 180 de grame. Un terminal dintre cele mai ușoare dacă avem în vedere că include o baterie destul de bestiară de 5.000 mAh.

Puterea și performanța

Intrând în curajul acestei mici fiare, vedem că montează un Snapdragon 636 Octa Core 64-bit SoC care rulează la 1,8 GHz, cu Adreno 509 GPU, 3 GB de RAM LPDDR4X și 32 GB de spațiu de stocare intern extensibil până la 2 TB via SD. Sistemul de operare este Android 8.0 Oreo.

Pentru a ne face o idee despre puterea sa, ne uităm la un terminal cu un rezultat în Antutu de aproximativ 110.000 de puncte. O performanță foarte asemănătoare cu cea a Samsung Galaxy M20, pariul Samsung pentru gama medie (deși pentru mai puțin de jumătate din prețul său).

Camera și bateria

În ceea ce privește secțiunea fotografică, ZenFone Max Pro M1 echipează o cameră dublă din spate cu un senzor principal de 13MP cu diafragmă f / 2.2 și o dimensiune de pixel de 1,12 µm și un obiectiv grandangular de 5MP. În zona selfie-urilor are o cameră frontală de 8MP cu o dimensiune a pixelilor de 1,12 µm. În general, putem spune că este o cameră de calitate medie, cu rezultate foarte bune la fotografiile din timpul zilei, dar care suferă în medii nocturne sau slab iluminate (ceva obișnuit în gama medie).

Bateria este o altă poveste și, așa cum am menționat puțin mai sus, acest Max Pro M1 include una dintre cele mai puternice baterii de pe piață, cu 5.000 mAh și încărcare rapidă. În scopuri practice, acest lucru ne oferă o autonomie care variază între o zi și jumătate și 2 zile de utilizare.

Conectivitate

Acest Asus Zenfone încorporează Bluetooth 4.2, Dual SIM (nano + nano), USB On-The-Go, VoLTE, mufă pentru căști și radio FM.

Preț și disponibilitate

Asus Zenfone Max Pro M1 are un preț obișnuit de aproximativ 112 euro, deși în prezent îl putem obține cu 93,55 € pe GearBest datorită unei oferte flash care va fi activă în următoarele 3 zile.

Pe scurt, dacă căutăm un telefon cât mai ieftin posibil, fără pop-uri, dar care să ofere performanțe bune, aceasta este una dintre cele mai interesante alternative pe care le putem găsi astăzi, deoarece are componente de gamă medie și de calitate, dar După ce a fost pe piață de aproape 2 ani, prețul său a scăzut semnificativ.

GearBest - Cumpărați Asus Zenfone Max Pro M1

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .