Cum să vizionați gratuit Peacock, noua platformă de streaming NBCU

Piața platformelor de streaming este încă în fierbere și toată lumea dorește să aibă propriul serviciu de conținut online la cerere. Dacă nu am avut destule cu Netflix, HBO, Prime Video, Disney + și multe altele, în ultimele zile compania americană NBCUniversal a prezentat Peacock , noua sa platformă de streaming.

Un serviciu în care vom găsi toate programele NBC, filmele Universal Pictures și o mână bună de conținut original creat exclusiv pentru platformă. Adevărul este că pe o piață la fel de saturată ca streaming-ul nu va fi ușor să obții un punct de sprijin, dar Peacock are un as în mânecă pentru a se diferenția de restul ...

Cum să vizionați Peacock complet gratuit și legal

Elementul deosebit de diferențiat al Peacock în comparație cu alte servicii, cum ar fi Netflix, Hulu sau Prime Video, este că are un plan de abonament 100% gratuit, care este menținut prin publicitate. Un plan care include peste 13.000 de ore de conținut, între serii, programe și filme.

Trebuie să avem în vedere că da, există și alte planuri care sunt plătite, cum ar fi Peacock Premium care include mai mult decât dublul conținutului planului de bază pentru 4,99 USD pe lună și Peacock Premium Ad-Free, care este același cu Peacock Premium dar fără reclame.

Dacă suntem interesați de planul gratuit, putem crea un cont pur și simplu accesând pleacocktv.com și făcând clic pe butonul „ Începețivizionați acum ”. Apoi vom fi redirecționați către un formular în care ne putem înregistra prin simpla introducere a unei adrese de e-mail.

Odată înregistrat, putem accesa conținutul platformei făcând clic pe butonul „ Începeți să vizionați ” pe care îl vom vedea pe ecran sau să instalați aplicația Peackock pentru Android, Android TV, Apple TV, Chromecast, iOS, Xbox One și televizoare Smart TV LG . Marile neprezentări în ceea ce privește dispozitivele compatibile sunt Amazon Fire TV și Roku, pentru care nu există încă o aplicație compatibilă disponibilă.

Un mic eșantion din ceea ce putem găsi pe platformă.

De ce nu pot accesa Peacock?

Peacock este disponibil în prezent numai în SUA. Aceasta înseamnă că, dacă nu suntem rezidenți, nu ne vom putea înscrie decât dacă folosim o conexiune VPN. În prezent, există aplicații VPN gratuite destul de interesante care pot fi utile pentru această sarcină, cum ar fi Windscribe. De asemenea, puteți găsi alte alternative la fel de valabile în postarea „Cele mai bune 9 servicii VPN gratuite din 2020”.

Ce seriale și filme pot fi văzute pe Peacock?

Abonamentul gratuit al Peacock oferă acces la un număr mare de filme de succes și serii de prestigiu, precum Parks and Recreation, Saturday Night Live, Battlestar Galactica, Downtown Abbey, Matrix, saga Bourne sau Jurassic Park, printre altele. Odată cu acestea, va fi oferit și un canal de știri și sport 24 de ore pe zi.

Pe de altă parte, versiunea premium a Peacock extinde garderoba cu mai mult conținut, cum ar fi Two and a Half Men, House, Frasier, Cheers, Law & Order, filme Shrek și altele. În plus, în modelul premium putem urmări și meciurile Premiere League, lucru care va atrage fără îndoială un număr mare de fani ai fotbalului.

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .