Space Invaders cu drone ... în viața reală! - Androidul fericit

Cu doar 10 zile în urmă a avut loc Geekcon 2016 , iar în acesta vHive a profitat de ocazie pentru a prezenta primii Space Invaders formați din vehicule aeriene fără pilot (UAV), sau ce este același, un Space Invaders realizat cu drone . Mai mult de unul dintre ei va veni cu siguranță în minte nefericitul film Pixels ... nimic de văzut!

Drones + Space Inveaders: SpacedOut

Proiectul se numește SpacedOut și constă practic dintr-un grup de drone echipate cu LED-uri, care adoptă o formație de zbor controlată de un software de aviație programat expres pentru a emula mișcări arcade.

Pe de altă parte, la sol se află jucătorul, care folosește o turelă pentru a trage un fascicul laser și a doborî marțienii. Scaunul jucătorului este montat pe șine, permițând mișcarea orizontală.

Aici aveți videoclipul cu feat:

13 persoane au fost implicate în proiect, inclusiv programatori, designeri și „meșteri”. De asemenea, trebuie remarcat faptul că SpacedOut a avut sponsorizarea Google Israel , fapt care cu siguranță a servit pentru a oferi proiectului un impuls bun pentru a obține mai multă vizibilitate.

Dacă sunteți interesat și doriți să aflați mai multe, ei au realizat, de asemenea, un scurt videoclip de câteva minute care arată procesul de „ realizare a ”.

După cum puteți vedea, ideea nu este lipsită de ingeniozitate și cu siguranță ar arăta grozav în orice parc de distracții al acestor moderne. Retro este mai la modă ca niciodată!

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .