Spotify: Cum se remediază eroarea legată de firewall 17

Spotify este cel mai bun lucru care ni s-a întâmplat fanilor de muzică. Un depozit gigantic în care putem găsi practic tot. Deși aplicația nu dă de obicei multe erori, uneori ne surprinde cu erori precum cea cu care vom face față astăzi. Aveți Spotify instalat pe computer, Mac sau telefon și nu vă puteți conecta din cauza erorii 17 ? Apoi continuați să citiți pentru că acest lucru vă poate interesa cu adevărat.

Eroarea 17 în Spotify: un firewall (firewall) ar putea bloca soluția Spotify!

Problema specifică este următoarea: încercați să vă conectați la Spotify, introduceți corect numele de utilizator și parola, dar tot nu le puteți accesa. Aceasta este eroarea 17 și, potrivit Spotify, poate fi o eroare legată de o configurare defectuoasă a paravanului de protecție . Pur și simplu, firewall-ul dispozitivului dvs. împiedică accesul la contul dvs. Mesajul pe care îl vedem pe ecran arată cam așa:

Este cu adevărat posibil ca un firewall să blocheze accesul?

Primul lucru la care ne gândim când vedem mesajul este că este o problemă de configurare sau un eșec specific. Cu toate acestea, dacă dezinstalăm aplicația și o reinstalăm , vom vedea că eroarea menționată mai sus 17 încă nu dispare.

Modificați paravanul de protecție pentru a remedia eroarea Spotify 17

Dacă primim această eroare pe un desktop Windows 10 sau Mac , poate fi rezonabil să ne gândim la modificarea paravanului de protecție. Pe de altă parte, dacă Spotify ne aruncă eroarea 17 pe Android sau iPhone, lucrul poate începe să miroasă ciudat.

Un firewall nu este altceva decât un mecanism de blocare a accesului la comunicații restricționate. Nu este ceva obișnuit pe un telefon mobil și, dacă nu l-am instalat manual, cel mai probabil nu avem nici măcar unul. Deci ce se întâmplă? SPOILER: Cea mai frecventă cauză a erorii Spotify 17 este legată de schimbarea geografică .

Soluție: corectați-vă locația geografică pe Spotify

Dacă ne-am schimbat țara și ne-am creat contul într-o altă țară, atunci este probabil că vom primi acest eșec. Din anumite motive, Spotify nu înregistrează corect modificarea locației utilizatorului și transmite acest mesaj de eroare. Pentru a o rezolva, trebuie să urmăm pașii următori:

  • Conectați-vă la versiunea web a Spotify din browserul dvs.

  • Accesați „ Profil -> Cont ”.

  • Faceți clic pe „ Editați profilul ”.

  • În cele din urmă, corectați câmpul „ Țară ” indicând țara în care vă aflați în acest moment. Faceți clic pe „ Salvați profilul ” pentru a aplica modificările.

Odată ce acest lucru este făcut, Spotify ar trebui să ne permită să ne conectăm fără probleme de pe Windows 10, Mac sau de pe mobil. Nu este un eșec foarte frecvent, dar ni se poate întâmpla dacă am plecat în vacanță sau călătorim în străinătate.

Dacă, după schimbarea locației noastre, continuăm să primim fericita eroare 17, este recomandabil să ștergeți fișierele temporare de pe computer și să reinstalați aplicația.

Soluție: verificați setările proxy pe Spotify

În mod implicit, Spotify detectează automat proxy-ul pe care îl folosește computerul nostru pentru a se conecta la Internet. În mod normal, nu eșuează, dar dacă continuăm să avem probleme, este recomandabil să faceți un ultim test setând manual configurația.

  • Când primiți eroarea 17, faceți clic pe „ Setări proxy ”.
  • Schimbați detectarea automată și selectați „ Șosete4 ”. Gazda este în mod normal 127.0.0.1 și proxy 8080.
  • Faceți clic pe „ Actualizați proxy ” pentru a salva modificările.

Am obținut aceste 2 soluții după ce am navigat prin diferite forumuri și le-am verificat eficacitatea, excludând alte presupuse alternative care nu au rezolvat problema. Dacă ați încercat ambele și niciunul nu a funcționat pentru dvs., vă rugăm să nu ezitați să lăsați un mesaj în zona de comentarii.

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .