CyanogenMod 14.1 este aici! Nouă listă de terminale compatibile

Pe 8 noiembrie, Steve Kondik a anunțat pe blogul Cyanogen primele versiuni ale CyanogenMod 14.1 , lansând astfel Android 7.1 în ROM-uri gătite de popularul grup de dezvoltatori.

Acestea sunt versiunile timpurii ale CM 14.1 , adică sunt versiuni care mai au nevoie de un pic mai mult de gătit . Aceste noi ROM-uri, de exemplu, încă nu au suport pentru teme . Dar nu vă faceți griji, totul va veni.

Terminale compatibile CyanogenMod 14.1

Primele terminale care s-au putut bucura de această nouă actualizare a CyanogenMod au fost următoarele:

pescar ( Nexus 6P )

cap de taur ( Nexus 5X )

canker ( Xiaomi Mi3w / Mi4 )

d855 ( LG G3 )

șoim / pelerin / thea / titan ( variante Moto G )

h811 / h815 ( LG G4 )

klte / kltedv / kltespr / klteusc / kltevzw ( Samsung Galaxy S5 )

oneplus3 ( OnePlus 3 )

Z00L / Z00T ( Zenphone 2 )

În ultimele zile, versiunile CyanogenMod 14.1 au apărut pentru mai multe dispozitive și ne putem bucura deja de un ROM personalizat cu Android 7.1 în terminale precum Huawei Honor 5X, Sony Xperia V, Nexus 6 sau One Plus 2 , pe lângă multe altele. .

Puteți accesa toate descărcările actualizate de pe următorul link .

Dacă nu vă puteți găsi dispozitivul aici, aveți o listă a dispozitivelor care sunt adăugate la lista terminalelor compatibile.

După cum indică echipa Cyanogen, suntem la momentul potrivit pentru a participa la proiect, ajutând grupul de dezvoltatori să detecteze posibile erori și erori . Prin urmare, oricine este dispus să testeze această nouă versiune a sistemului de operare Android nu ar trebui să ezite să facă pasul.

Pentru cei dintre voi care nu sunt încă familiarizați cu CyanogenMod, este un software gratuit și un sistem de operare open source bazat pe Android. Unele dintre caracteristicile sale sunt suport tematic nativ, overclocking CPU, acces superutilizator (root), client nativ OpenVPN, suport pentru tethering Wi-Fi și multe alte caracteristici pe care nu le vom putea găsi în majoritatea versiunilor standard de Android. Pe scurt, unul dintre cele mai bune ROM-uri personalizate pe care le putem instala astăzi pe orice dispozitiv Android.

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .