Sky Force Reloaded, salvează lumea de pe nava ta! - Androidul fericit

Dacă ați fost în jocuri video de la început (sau cel puțin de la boom-ul anilor 80), când nu existau atât de multe categorii de jocuri și acestea se bazau pe o mână de pixeli care dansau pe sunetul unui model diabolic la care bate, fii atent pentru că acest lucru te poate interesa.

Unul dintre genurile care au apărut în acea perioadă și care a umplut majoritatea (dacă nu toate) arcadelor vremii a fost cel cunoscut în mod obișnuit ca „shooters” și mai tehnic ca Shoot'em up. Titluri precum Space Invaders , Galaga , de tip R sau 1942 (cu tematica celui de-al doilea război mondial) sunt de vină pentru pierderea orelor de viață în fața hoardelor de inamici echipați cu cea mai recentă tehnologie.

Începutul unei saga

În 2004, prin mâna Infinite  Dreams , jocul Sky Force a apărut pentru platforma Symbian . Joc care, datorită succesului său, a făcut publicarea idreams în Magazinul Google Sky Force 2014 în timpul celei de-a zecea aniversări . Această nouă revizuire a jocului care a surprins prin grafica sa 3D , peisaje colorate cu culori strălucitoare și un sistem de îmbunătățire al nostru nava foarte completa.

Jocul a propus să ne confruntăm cu valuri de dușmani care ne atacă atât pe uscat, cât și pe mare și aer, sub formă de avioane, tancuri, nave și șeful clasic final de rând (sub forma unei mașini de război uriașe) de-a lungul a zece niveluri . În plus, pentru fiecare nivel, ar trebui să depășim aceleași patru misiuni:

  • Elimină 100% din navele inamice.
  • Colectează cel puțin 70% din stele.
  • Salvează toți oamenii.
  • Bate nivelul fără a suferi daune.

Odată ce aceste sarcini au fost finalizate, am avea posibilitatea de a reda același nivel într-o versiune mai dificilă a acestuia, deblocând un total de patru niveluri de dificultate, normal, dificil, nebun și coșmar . Cu toate acestea, ne-am plantat în total 40 de niveluri , ceea ce ar crește cererea și dificultatea.

Un alt punct culminant al acestui joc este sistemul de achiziție de bonusuri. De-a lungul jocului, în fiecare nivel și în mod aleatoriu , ar apărea o  „literă” pe care ar trebui să o colectăm, care, odată ce nivelul a fost terminat, ne-ar oferi un avantaj. Aceste bonusuri ar putea fi de la, scad timpul de așteptare în timpul îmbunătățirilor navei sau chiar au o navă suplimentară în hangar .

De parcă acest lucru nu ar fi fost suficient, am avut un mod de turneu în care să concurăm cu prietenii într-un fel de „mod de supraviețuire” și să verificăm cine a obținut cel mai mare scor.

Niciodată a doua parte nu a fost atât de bună

Dacă joci Sky Force 2014 îți dai seama că, în afară de aspectele vizuale remarcabile, este un joc foarte complet . Are aproape tot ce ai putea cere într-un Shoot'em up, deci cum îl poți îmbunătăți?

În 2016, idreams i-au dat o întorsătură și pe baza gameplay-ului care a făcut Sky Force 2014 grozav, a lansat Sky Force Reloaded .

Această „a doua parte” a jocului integrează toate mecanicile jocului anterior și adaugă câteva caracteristici noi care ridică doar ștacheta, deja ridicată, pe care predecesorul său o stabilise.

Îmbunătățirea prezentului

Lăsând deoparte aspecte tehnice, cum ar fi îmbunătățiri grafice sau o creștere a vitezei, care oferă o mai mare redare, în această a doua parte găsim propria noastră flotă de nave și un sistem de bonusuri îmbunătățit .

Acum avem în total nouă nave . Fiecare dintre ele cu propriile caracteristici care variază de la o creștere a stării de sănătate la o creștere a ratei de foc sau o scădere a timpului necesar pentru salvarea oamenilor.

Vom începe cu nava roșie clasică din jocul anterior și vom debloca altele noi după ce am adunat cele cinci părți care alcătuiesc fiecare dintre ele . Părțile vor apărea aleator pe măsură ce jucați fiecare nivel.

Pe de altă parte, sistemul bonus de tip card este reînnoit . Dacă înainte puteam colecta cărți care ne ofereau avantaje permanente, acum se adaugă alte tipuri de cărți care ne oferă avantaje pentru o perioadă limitată de timp.

Ca noutate pentru această versiune, idreams a implementat niște „modificatori” care vor condiționa jocurile de la început . Acești modificatori pot fi achiziționați pe măsură ce obținem diamante prin îndeplinirea diferitelor obiective, eliminarea unui anumit număr de dușmani, salvarea atâtor oameni etc.

Dacă ești pasionat de „ucigași” sau dacă vrei să-ți amintești acele titluri arcade din anii 80 care ne-au oferit atâtea ore de distracție (de asemenea suferință), acesta este un joc esențial pe smartphone sau tabletă. Și dacă nu, încercați, deoarece sigur nu vă va dezamăgi.

Descărcați QR-Code Sky Force 2014 Dezvoltator: Infinite Dreams Preț: gratuit Descărcați QR-Code Sky Force Reloaded Dezvoltator: Infinite Dreams Preț: Gratuit Aveți instalat Telegram ? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .