Super Mario Run pentru Android are deja o dată de lansare

Super Mario Run, noul  joc Nintendo pentru Android este deja la colț. Nintendo a anunțat din  contul său oficial de Twitter  că   luna martie va fi în sfârșit luna în care ne putem bucura de binecunoscutul joc pe Android, deși, din păcate,  nu a precizat încă ziua exactă în care poate fi descărcat pe Google Play. Prin urmare, și profitând de timpul rămas până la lansare, vrem să facem o mică compilație a tot ceea ce știm despre acest titlu mult așteptat pentru Android.

Nu credeți că este jocul tipic  Mario pe care l-ați jucat deja de 3000 de ori.  De data aceasta, popularul personaj creat de  Nintendo  se va limita la a alerga pe scenă, iar noi din partea noastră va trebui să atingem ecranul cu degetul, astfel încât să sară, să se ferească de obiecte și, bineînțeles, să strângă tot ce vedem. (în special monede).

Acesta este un punct în care  Nintendo și-  a stabilit accentul: vor să știi că  vei putea juca Mario cu o singură mână.

40 de milioane de descărcări pe App Store

În ciuda cifrelor pe care le gestionează noua tranșă Super Mario, piesa nu a ieșit prea bine, deoarece  doar 5% dintre utilizatori sunt dispuși să plătească  pentru a continua să joace.

Îmi pare rău, ai spus să plătești?

Într-adevăr, jocul este  parțial gratuit cu achiziții în  aplicațieSuper Mario Run  ne permite să jucăm o serie de niveluri, dar nu întregi. Dacă vrem să terminăm povestea lui Mario  , va trebui să mergem la casierie și să contribuim cu 9,99.  Miscare greșită a dezvoltatorului, de data aceasta, deși sigur au făcut o cutie bună.

Pentru Android, aceeași procedură

Nu avem nicio îndoială că, în ciuda numărului de utilizatori care se plâng prin intermediul rețelelor de socializare,  Super Mario Run o va atinge.

Google, care nu este prost, știe importanța unei astfel de lansări în sistemul său de operare și  a avut o pre-înregistrare  pentru a vă anunța imediat ce este disponibil pentru descărcare.

Descărcați QR-Code Super Mario Run Dezvoltator: Nintendo Co., Ltd. Preț: gratuit

Cu siguranță vom fi în partea de jos a canionului pentru a fi  primii care îl testăm pe Android și vă vom aduce o analiză completă.

Pe scurt, acesta nu va fi un alt  Pokémon GO,  dar suntem siguri că la nivel economic va fi fost foarte profitabil și sperăm că ne va oferi câteva ore de distracție.

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .