One Plus 3T în revizuire: un high-end sălbatic cu 6 GB RAM și multe de oferit - Androidul fericit

One Plus 3T este versiunea îmbunătățită a One Plus 3 anterioare , un smartphone care a surprins localnicii și străinii datorită calității sale ridicate și mai ales prin abordarea high-end-ului cu un preț mult mai echitabil decât majoritatea super-terminalelor de succes. . În acest nou model cu eticheta „ T ”, vom putea vedea anumite îmbunătățiri comparativ cu originalul One Plus 3, evidențiind mai presus de toate o actualizare a procesorului pentru un Snapdragon mai puternic, o cameră mai bună și o durată de viață mai lungă a bateriei, printre alții.

În recenzia de astăzi analizăm One Plus 3T , un terminal high-end, puternic și cu un design elegant care ne amintește de ce One Plus este printre cele mai bune telefoane mobile de astăzi. Am inceput!

Afișare și aspect

One Plus 3T are un ecran AMOLED de 5,5 inci cu curbură 2.5D, rezoluție Full HD (1920 x 1080 pixeli) și 401 pixeli pe inch, toate protejate de un Corning Gorilla Glass 4 rezistent.

Corpul metalic este format dintr-un singur strat (ceva neobișnuit la smartphone-urile de acest tip), care se lucrează până se obține rezultatul final dorit. Un corp monocorp cu o construcție de înaltă calitate și finisaj total premium. Trebuie remarcat faptul că ne confruntăm cu un telefon ușor , obținând o greutate finală de 158gr.

Un alt detaliu din punct de vedere al designului și al utilizabilității este așa-numitul Alert Slider , un buton fizic cu trei poziții situat pe partea stângă care ne va ajuta să controlăm notificările (toate, prioritare sau niciuna). O funcție care, dacă știm să profităm de ea, poate fi cu adevărat utilă.

Puterea și performanța

Hardware-ul este un adevărat deliciu pentru iubitorii de smartphone-uri puternice de generația următoare. One Plus 3T menține 6 GB de memorie RAM (LPDDR4) și îmbunătățește procesorul One Plus 3 prin adăugarea unui Qualcomm Snapdragon 821 Quad Core reînnoit care rulează la 2,35 GHz . Un procesor îmbunătățit care câștigă în eficiență și consum de baterie. Fără a uita GPU-ul Adreno 530, desigur .

În ceea ce privește spațiul de stocare, au fost prezentate 2 modele, unul cu 64 GB spațiu și celălalt cu 128 GB (ambele nu pot fi extinse) . Cu modelul de 64 GB avem destule pentru majoritatea cazurilor, dar pentru cei care încă mai caută acel plus, acolo aveți modelul 128.

În ceea ce privește sistemul de operare, acesta are stratul de personalizare Oxygen OS 3.5 pentru Android 6.0, care este actualizat prin OTA la Android 7.0 (tocmai l-au primit recent, atât One Plus 3, cât și One Plus 3T) imediat ce îl pornim și căutăm pentru prima dată actualizări de sistem.

Camera și bateria

Camera este un alt aspect care beneficiază de acest nou model 3T One Plus. Obiectivul din spate (de data aceasta fabricat de Samsung) menține rezoluția de 16MP cu bliț, focalizare automată și diafragmă f / 2.0 , iar cel din față suferă o îmbunătățire dublând capacitatea sa de a se potrivi cu cei de 16MP ai obiectivului din spate. O cameră care funcționează foarte bine atât în ​​medii cu lumină naturală, cât și în altele cu mai puțină lumină.

Bateria este, de asemenea, optimizată. Am urcat la 3400mAh , incluzând funcționalitatea de încărcare rapidă , permițând astfel reîncărcări rapide pentru momentele cu cea mai mare nevoie. În acest aspect, poate ar fi fost apreciată o îmbunătățire a bateriei încă ceva mai mare (ceva mai apropiat de 3800mAh ar fi fost cel mai nou ), dar este demn de remarcat faptul că creșterea pe care a experimentat-o ​​comparativ cu modelul anterior nu a avut un impact asupra greutății sau în dimensiunea terminalului .

Cum nu putea fi altfel, dispozitivul include și un senzor de amprentă , amplasat pe partea din față a terminalului. În cele din urmă, când vine vorba de conectivitate, are o conexiune 4G, Bluetooth 4.2 și Dual SIM.

Preț și disponibilitate

One Plus 3T este un smartphone de ultimă generație, dar adevărul este că prețul său este mult mai corect decât restul concurenților cu funcții similare. În acest aspect, constatăm că One Plus 3T este prezentat într-o gamă care pivotează între 400 și 490 de euro , fiind magazinul GearBest unde în prezent îl putem găsi mai ieftin la un preț de 402,89 €.

Pe scurt, un terminal sălbatic ca puțini alții, cu care putem juca cele mai exigente jocuri, să rulăm orice aplicație care ne vine în cale și să facem fotografii bune datorită camerelor sale de spate de 16 megapixeli și selfie-urilor. Un smartphone pentru cei care caută puterea și nivelul de procesare al unui Samsung Galaxy, să zicem, fără a lăsa o gaură criminală în buzunar.

GearBest | Cumpărați One Plus 3T (402,89 €, aproximativ 439,99 USD pentru schimbare)

Amazon | Cumpărați One Plus 3T (aproximativ 490 €, aproximativ 529 USD pentru schimbare)

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .