14 trucuri esențiale pentru Spotify - Android fericit

Spotify este unul dintre cei mai populari playere de streaming pe care le puteți găsi astăzi. Dacă îți place muzica și ai un dispozitiv, fie el un telefon, computer sau televizor, nu îți poți permite să nu ai Spotify instalat pe el. Cei dintre voi care l-au încercat știu că este foarte bun, dar știți cu adevărat tot ce trebuie să știți despre Spotify? Cu siguranță vă vom surprinde cu unele dintre acestea ...

Playlist Discovery săptămânal

Este o listă de redare personalizată, care se actualizează în fiecare luni. Această listă este compilată automat pe baza obiceiurilor dvs. de ascultare. Cu alte cuvinte, dacă ascultați un anumit grup din lista de redare Weekly Discovery, vor apărea grupuri similare care vă pot plăcea. O modalitate excelentă de a descoperi muzică nouă. Și nu uitați, această listă de redare este actualizată în fiecare luni, deci în fiecare luni, muzică nouă selectată special pentru dvs. În plus, în panoul principal Spotify aveți un buton numit „ Descoperiți ”, de unde puteți vedea toate albumele și melodiile noi alese de aplicație și pe baza gusturilor dvs. muzicale.

Utilizați telefonul ca telecomandă și redați muzică Spotify pe alt computer, telefon sau Playstation etc.

Spotify vă permite să sincronizați orice dispozitiv pe care aveți aplicația instalată și să redați muzică de la un dispozitiv la altul. În practică, acest lucru înseamnă că vă puteți folosi telefonul ca telecomandă și puteți reda muzică de pe Mac sau PC în timp ce controlați melodiile care sunt redate de pe dispozitivul iPhone sau Android. Astăzi puteți controla muzica care se redă pe Playstation, difuzoare inteligente sau televizor de pe telefon. Telecomandă la alimentare!

Ascultați melodiile dvs. fără a instala aplicația sau aplicația Spotify

Puteți asculta muzica dvs. de pe site-ul web Spotify fără a instala aplicația pe telefon sau pe computer. Descărcați playerul web Spotify pentru a vă conecta și a vă asculta muzica oriunde ați merge.

Recuperați o listă de redare ștearsă

Aceasta este cu siguranță una dintre cele mai utile caracteristici în caz de dezastru. Cum recuperăm o listă de redare ștearsă anterior? Conectați-vă la site-ul Spotify și din meniul lateral faceți clic pe „ Recuperare liste de redare ”.

Partajați listele de redare cu restul lumii sau adăugați listele de redare ale altor utilizatori

Cat de mare! Puteți vizualiza listele de redare ale altor utilizatori (sau ai dvs.) de pe computer, de pe pagina deschisă. Spotify.com/user/. Odată ce listele de redare sunt încărcate, faceți clic pe „Urmăriți” și le puteți adăuga în repertoriul dvs.

Vizualizați versurile melodiei în timp ce joacă

Versiunea desktop pentru PC sau Mac are o funcție încorporată care vă permite să ascultați versurile melodiilor pe care le redați. Cum? Chiar în dreapta redării actuale aveți o opțiune care vă permite să activați această opțiune.

Trimite melodii prietenilor tăi

Spotify are un instrument de mesagerie intern care vă permite să trimiteți melodii prietenilor dvs. Din meniul din stânga sus „ ” în timpul redării unei melodii, selectați „ Partajare -> Trimiteți la ... ” și alegeți numele utilizatorului căruia doriți să îi trimiteți muzica. Puteți chiar să îi trimiteți un mesaj suplimentar pentru ca acesta să îl citească. Mai mult, când utilizatorul ascultă melodia, veți primi o notificare de confirmare.

Creați liste de redare colaborative

Puteți crea o listă colaborativă făcând clic pe pictograma „ ... ” din dreapta sus, selectând „ Faceți colaborare ”. În acest fel, alți utilizatori pot edita lista și ori de câte ori există o nouă modificare, toți editorii listei vor primi o notificare informativă.

Auzi o remorcă instantaneu

Dacă faceți clic pe o listă de redare și țineți apăsat, puteți auzi un avans rapid al conținutului listei de redare. Este o opțiune foarte utilă, dar deocamdată este disponibilă doar pentru Iphone.

Importați melodii de pe computer, iTunes sau alt dispozitiv direct pe Spotify

Instalați aplicația Sptoify pe computer și din butonul „ Fișiere locale ” (din „ Muzica mea” ) puteți transfera melodii de pe PC în contul dvs. Spotify pentru a le asculta oricând doriți, fără a fi nevoie să aveți o conexiune la internet.

Descărcați melodii pentru a le asculta offline

Această opțiune este disponibilă numai pentru utilizatorii Premium. Puteți descărca o melodie și o puteți asculta mai târziu, fără a fi nevoie de o conexiune la internet. Puteți asculta offline maximum 3333 de melodii.

Creșteți calitatea sunetului

În modul Premium, Spotify vă permite să măriți bitrate-ul muzicii la 320 kbp. Nu că în modul său liber sună prost, de fapt mulți nu vor observa diferența, dar dacă sunteți un iubitor de muzică exigent, acesta este un mod bun de a profita la maximum de aplicație. Rețineți că această creștere a calității implică un consum mai mare de date.

Creați dosare pentru a vă organiza listele de redare

Din versiunea desktop a Spotify puteți crea foldere în care să salvați și să vă organizați listele de redare. Din versiunea desktop a aplicației, accesați „ Fișier -> Dosar listă de redare nouă ” pentru a crea noul dosar și pentru a pune un pic de ordine în colecția dvs. de liste de redare.

Ascundeți listele de redare de la alți utilizatori

Dacă nu doriți ca niciun utilizator să vă vadă listele de redare sau muzica pe care o ascultați, o puteți ascunde.

  • Activați ascultarea privată : din meniul principal Spotify selectați roata dințată și activați opțiunea „ Sesiune privată ”. Nimeni nu va putea vedea ceea ce auzi timp de 6 ore.
  • Ascundeți listele de redare : din versiunea desktop Spotify, în meniul de preferințe debifați bifați „ Postați activitatea mea pe Spotify ”.

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .