Xiaomi Redmi 5 Plus în analiză, un telefon mobil cu un ecran mare și o baterie mare

Xiaomi redmi 5 Plus , de asemenea , cunoscut sub numele de nota Xiaomi redmi 5 , în versiunea sa din Asia, este nou mid-range al companiei pentru 2018. Mostenitorul Nota Xiaomi redmi 4 ajunge pentru a satisface nevoile celor care caută un terminal performanță bună, cu un ecran mare și o baterie rezistentă la bombe.

În recenzia de astăzi analizăm Xiaomi Redmi 5 Plus , un telefon mobil care va zgudui mai mult de un concurent al producătorului chinez. Mai presus de toate, celor care oferă smartphone-uri mari la un preț de cel mult 200 EUR. Ce oferă noul Redmi 5 Plus?

Xiaomi Redmi 5 Plus în analiză, gama medie cu un ecran mare și o baterie puternică pe care mulți o așteptau

Noul Xiaomi Redmi 5 Plus nu are caracteristici prea revoluționare, mai ales având în vedere că nu acum un an a fost lansată cealaltă gamă medie a Xiaomi, Mi A1.

Cu toate acestea, Redmi 5 Plus vine să-i mulțumească pe cei care caută un panou mai mare , cu o estetică mai bine adaptată vremurilor și o baterie la ani lumină distanță de marele Xiaomi Mi A1.

Proiectare și afișare

În ceea ce privește designul, schimbările sunt substanțiale în comparație cu Xiaomi Redmi Note 4. precedent. Avem un smartphone mai mare, cu un ecran mai mare, care, fără a elimina cadrele telefonului, profită mult mai mult de suprafața sa.

Pentru a face acest lucru, a scăpat de butonul fizic clasic din față pentru a lăsa cât mai mult spațiu posibil ecranului. Un ecran care se întâmplă să ofere un raport de aspect de 18: 9 cu o rezoluție excelentă Full HD + de 2160x1080p, cu o densitate de pixeli de 403ppi și o luminozitate de 450 de niți.

Un ecran cu margini rotunjite și 2.5D arcuit înconjurat de o carcasă metalică pe spate, unde găsim cititorul clasic de amprente, chiar sub cameră.

Xiaomi Redmi 5 Plus are dimensiuni de 15,85 x 7,54 x 0,80 cm, o greutate de 180 de grame și este disponibil în negru, albastru și auriu. Un terminal cu dimensiuni și greutate puternice, fără a atinge excesul, în măsura corectă.

Puterea și performanța

Când vine vorba de a intra în curajul Redmi 5 Plus, găsim caracteristici foarte asemănătoare cu cele pe care le putem vedea în Xiaomi Mi A1 menționat anterior. Pe de o parte, avem un procesor Snapdragon 625 Octa Core 2.0GHz însoțit de un GPU Adreno 506 , 4 GB de RAM și 64 GB de stocare internă extensibilă până la 128 GB cu cardul. Dacă ceva funcționează, de ce să-l schimbi?

În secțiunea software, terminalul folosește o versiune de Android 7.1 personalizată cu stratul Xiaomi MIUI 9. Un strat software care încorporează câteva funcții interesante, cum ar fi Mi File Manager, Mi Remote pentru a profita de funcția în infraroșu a terminalului și de a controla televizorul și întotdeauna apreciatul Radio FM.

În general, este un telefon mid-range care are performanțe foarte bune în ceea ce privește performanța și fluiditatea, oferind rezultate interesante chiar și în unele jocuri cu o încărcare grafică mare.

Pentru a ne face o idee, acest terminal are un scor Antutu de 77.221 și un benchmarking de 864 (single) / 4.239 (multi) în Geekbench . Un scor foarte bun în sine, dar chiar mai bun dacă îl comparăm cu alte telefoane precum Xiaomi Mi A1 (61.454 în Antutu), Huawei P Smart (65.935 în Antutu) sau BQ Aquaris X (60.123 în Antutu).

Camera și bateria

Camera Xiaomi Redmi 5 Plus este dedicată simplității. Nu există o cameră duală în spate, dar cel puțin ați văzut un obiectiv de 12MP cu diafragmă f / 2.2 și pixeli de 1,25μm . O cameră bună, care include și modul nocturn, focalizarea prin detectarea fazelor și care oferă în cele din urmă rezultate mai mult decât satisfăcătoare. Cu toate acestea, pe partea din față găsim doar un obiectiv 5.0MP compatibil. Suficient pentru câteva selfie-uri, dar calitate mai scăzută decât obiectivul din spate.

Bateria din partea sa este unul dintre punctele forte ale acestui terminal. O baterie de 4000 mAh cu încărcare micro USB care oferă o autonomie de 2 zile, atât datorită capacității sale, cât și a cipului cu consum redus de la Qualcomm. Nu are încărcare rapidă, dar cel puțin durata sa este prelungită în mod vizibil în timp, cu mult peste medie.

Preț și disponibilitate

În prezent, Xiaomi Redmi 5 Plus are un preț de 199,99 USD, aproximativ 165 EUR pentru schimbare , pe GearBest. De asemenea, este disponibil pe Amazon.com la un preț care la începutul lunii martie 2018 este în jur de 200 de euro.

În alte site-uri de încredere, cum ar fi AliExpress, putem obține, de asemenea, o versiune mai ușoară de 3 GB RAM + 32 GB ROM la un preț aproximativ de 136 de euro .

Un terminal cu un raport calitate-preț suculent, care oferă, fără îndoială, un produs de calitate la prețul pe care îl cereți.

Opinie și evaluare finală a Xiaomi Redmi 5 Plus

[P_REVIEW post_id = 10772 visual = 'complet']

Xiaomi Redmi 5 Plus este terminalul ideal pentru cei cărora le place Xiaomi Mi A1, dar doresc un ecran mai mare și o baterie mai durabilă. În schimb, avem un terminal ceva mai greu, dar cu un aspect mai stilizat și un preț mult mai ajustat.

În rest, un telefon ideal pentru navigare, chat, cu suficient spațiu pentru stocarea fotografiilor și o performanță care ne va permite chiar să ne răsfățăm cu o aplicație sau un joc mai puternic decât în ​​mod normal.

[wpr_landing cat = 'smartphone-uri' nr = '5 ′]

Și ce părere aveți despre Xiaomi Redmi 5 Plus? Ce părere aveți despre noua gamă medie a lui Xiaomi pentru 2018?

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .