Obțineți un LeTV Leeco Le Max 2 la cel mai bun preț în această Vineri Negre

Se apropie de Black Friday și de toate mărcile importante și se pregătește pentru una dintre cele mai puternice promoții ale anului. Magazinele și magazinele online nu sunt nici ele în urmă și pregătesc cele mai bune oferte din 2016 pentru acest 25 noiembrie , care pentru mulți este prezentat drept ocazia ideală de a-și avansa achizițiile de Crăciun și de a economisi câțiva euro.

În ceea ce privește cumpărăturile online, practic a devenit obișnuit și multe magazine oferă reduceri mari pe tot parcursul săptămânii , culminând luni viitoare în ceea ce este deja cunoscut sub numele de Cyber ​​Monday . O mișcare frumoasă pentru cei cărora nu le place cumpărăturile compulsive de ultim moment.

Vinerea Neagră 2016 pe GearBest

Anul acesta magazinul online de electronice GearBest și-a concentrat campania de Black Friday pe 2 aspecte diferite.

Pe de o parte, vom avea cupoane de reducere cu ajutorul cărora putem obține oferte de până la 80% la diverse produse electronice, precum smartphone-uri, tablete, camere de acțiune, căști sau aspiratoare robotizate.

Este deosebit de izbitoare ofertele dedicate unora dintre cele mai bune terminale ale momentului, precum LeTV Leeco Le Max 2 sau One Plus 3 , pe care le putem obține pentru 199 de euro și, respectiv, 443 de euro.

Pentru cei care nu cunosc marca LeTV, este un producător chinez de smartphone-uri care face lucrurile foarte bine și despre care vom auzi multe despre acest lucru anul viitor fără îndoială. Toate terminalele sale au specificații foarte puternice care ar face mai mult de un plâns. Ca exemplu, Leeco Le Max 2, un terminal de 5,7 inci cu rezoluție 2K, procesor Snapdragon 820 de 2,15 GHz și cameră de 21MP, printre alte detalii. Aproape nimic.

În cele din urmă, dacă facem achiziția noastră prin PayPal, vom obține o reducere suplimentară de 2% , ceea ce în cazul unei achiziții majore poate fi un vârf destul de elegant.

Promoția GearBest Black Friday începe în 2 zile, în această miercuri. Puteți vedea toate reducerile și ofertele vizitând site-ul promoțional, chiar aici.

GearBest | Promoție Black Friday

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .