Antutu Benchmark: Cea mai bună aplicație pentru a calcula performanța reală a telefonului dvs. mobil - Android fericit

Doriți să cunoașteți performanța reală a telefonului dvs. mobil? Știți dacă Xiaomi Mi5 este mai bun decât Samsung Galaxy S7? De multe ori nu este suficient să cunoașteți specificațiile tehnice ale smartphone-ului. Puteți avea un procesor foarte puternic, dar dacă nu este bine integrat și nu știe cum să gestioneze corect sistemul, acesta poate oferi performanțe mai mici decât procesorul a priori, mai slab. Și acesta este doar un exemplu. Același lucru este valabil și pentru gestionarea RAM sau a graficii.

Deci, cum putem măsura „chicha” reală a unui terminal?

Pentru a măsura performanța reală a unui dispozitiv, vom avea nevoie de un instrument de comparare. Acesta va fi însărcinat cu testarea terminalului și, pe baza valorilor pur obiective, va acorda o notă sau un scor pentru acel dispozitiv specific.

Antutu Benchmark: Cea mai fiabilă aplicație pentru măsurarea performanței pe Android și iOS   

Dacă suntem obișnuiți să citim comparații hardware pe internet, cu siguranță i-am auzit numele odată. Antutu este cea mai populară aplicație și cea mai acceptată de comunitate pentru a măsura performanța unui terminal . De fapt, a fost instrumentul de benchmarking utilizat în Google I / O în 2014 și de atunci a fost practic considerat un standard industrial.

Cu Antutu putem examina toate aspectele tehnice ale echipamentului, de la performanța RAM, CPU, GPU, până la viteza de scriere, grafica 2D / 3D sau experiența utilizatorului. Antutu măsoară totul .

De asemenea, are alte funcții mai mult decât remarcabile, cum ar fi posibilitatea de a vă măsura smartphone-ul într-un comparativ față de orice alt terminal la care vă puteți gândi (există aproape toate). O modalitate excelentă de a ști dacă mobilul dvs. este mai bun decât un Nexus 6 sau cel mai recent model Huawei , de exemplu.

Cum se utilizează Antutu Benchmark

Pentru cineva nou în Antutu, utilizarea acestuia poate fi un pic confuză. Primul lucru de făcut imediat ce instalați aplicația Antutu este să instalați o altă aplicație complementară, Antutu 3DBench . Dacă nu, vom avea probleme la lansarea primei scanări.

Iată cele 2 aplicații de instalat, atât Antutu Benchmark , cât și Antutu 3DBench .

Descărcați QR-Code AnTuTu Benchmark Dezvoltator: AnTuTu Preț: gratuit Descărcați QR-Code Antutu 3DBench Dezvoltator: AnTuTu Preț: Gratuit

Odată ce avem cele două aplicații instalate, va trebui să facem clic pe butonul de examen pentru a lansa prima scanare pe terminalul nostru.

Odată ce scanarea este realizată, instrumentul arată scorul obținut de terminal, care se obține prin adăugarea tuturor aspectelor luate în considerare în test ( 3D, UX, CPU și RAM ).

Testul pe care îl vedeți în imagini este făcut cu un UMI Plus , cel mai recent mobil al meu (și cu care, apropo, sunt cu adevărat încântat). După cum puteți vedea, datorită lui Antutu, pot ști că, în ceea ce privește performanța, UMI joacă în aceeași ligă cu Iphone 5 , Samsung Galaxy S5 și Xiaomi Redmi Note 3 . Toate cu scoruri foarte asemănătoare cu UMI Plus.

Pentru a compara Smartphone-ul cu un alt model, trebuie mai întâi să efectuați o examinare a terminalului , apoi să afișați meniul lateral și să selectați „ Căutare ”. În continuare va trebui doar să indicăm numele terminalului cu care vrem să ne măsurăm și să efectuăm căutarea în baza de date Antutu.

Clasamentul Antutu 2016: Care sunt cele mai bune terminale din acest an?

În termeni pur tehnici, smartphone-urile cu cea mai bună performanță în Antutu în acest moment din 2016 sunt următoarele.

După cum puteți vedea, nu există mari surprize în partea de sus a mesei. IPhone 7 și 7 Plus stau mai sus de restul. Ceea ce este frapant este a treia poziție a modelului Leeco LEX720 , un model care a fost prezentat în vară, dar de care nu am mai aflat nimic. Dacă cineva speră să găsească Samsung pe listă, va trebui să coboare la numărul 13, deținut de flagship-ul Samsung, Galaxy S7 Edge .

Ce crezi despre Antutu Benchmark? Ați încercat-o pe terminal? Pentru a ne spune scorul dvs. și orice altă poveste care vă vine în minte, nu ezitați să treceți prin caseta de comentarii.

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .