Top 10 canale de jocuri video de pe YouTube - Android fericit

Am descoperit canalele cu teme de jocuri video pe YouTube cu mult timp în urmă și de atunci a fost una dintre cele mai mari surse de divertisment ale mele. Există mulți YouTuberi foarte talentați și astăzi vreau să vă împărtășesc câteva dintre preferatele mele. Mai precis, topul meu personal 10 dintre cele mai bune canale de jocuri video de pe YouTube .

Top 10 canale de jocuri video de pe YouTube

Vă avertizez că nu sunt un mare fan al gameplay-urilor, așa că nu am inclus niciun canal de acest tip în listă. Oricum, dacă cunoașteți unul care merită, nu ezitați să îl recomandați în zona de comentarii.

Cinemassacre

Primul canal de jocuri video pe care am fost serios conectat pentru prima dată. Acesta este canalul Angry Video Game Nerd , cunoscut și sub numele de James Rolfe. Cu ajutorul lui Mike Matei, pe parcursul celor peste 150 de episoade, acestea derulează unele dintre cele mai proaste jocuri din istoria Nintendo și a altor console retro. Toate acestea piperate cu mult umor, înjurături și bere. Un adevărat clasic YouTube.

Istoricul jocurilor

Canalul Norman Caruso este locul de vizitat pentru toți cei care doresc să învețe toate detaliile din spatele istoriei jocurilor video . Este nevoie de mult timp pentru a scoate videoclipurile dvs. Cu toate acestea, așteptările merită de obicei, deoarece sunt de obicei videoclipuri lungi, foarte bine documentate și de înaltă calitate, cu informații și detalii pe care cu greu le veți găsi în altă parte.

Polinada

Tutorialele video ale lui Polinada provin dintr-o altă lume . Acesta este canalul de jocuri video al lui Borja Pérez, geniu și figură în Qué Vida Más Triste . Schițe de umor camuflate de tutoriale pentru a juca FIFA, Resident Evil sau Zelda. Canalul a fost inactiv de mai bine de 2 ani, dar puteți vedea în continuare toate cele 3 sezoane ale acestor celebre „tutoriale video”.

JinoGamerHC

Unul dintre cei mai populari youtuberi spanioli din jocurile video de astăzi și, după părerea mea, unul dintre cei mai buni. Un canal bun în care poți afla despre ultimele știri și cele mai sângeroase scandaluri din lumea jocurilor video. Ce vă percepe Metal Gear Survive pentru fiecare nou slot? Care EA se numără printre cele mai urate companii ale momentului? Jino îți spune în detaliu.

Metal Jesus Rocks

Canalul Metal Jesus este unul dintre cele mai recomandate dacă sunteți colecționar de jocuri video și doriți să descoperiți bijuterii uitate din vremurile trecute , să cunoașteți toate modelele și accesoriile multor console și, în general, să vorbiți despre jocuri video într-un mod plăcut și plăcut.

Saseland

Sasel și controversa. Controversa și Sasel. Iubește-l sau urăște-l. Mulți oameni îl acuză că este cauza toxicității pe canalele de jocuri video de pe YouTube. Nimic nu este mai departe de realitate. În cele din urmă, ceea ce caută oamenii este sosul, dar ceea ce nimeni nu poate nega este că Sasel își pune sufletul în tot ceea ce face - chiar dacă greșește mai târziu. Flagelul revistelor precum Hobby Consolas și alte medii digitale, să recunoaștem, nu le îngreunează foarte mult.

Înregistrat anterior

Canalul de jocuri video al băieților Red Letter Media. Jack și Rich vorbesc despre cele mai recente jocuri video la care s-au jucat și își împărtășesc impresiile. O pagină bună de recenzii a jocurilor video

Fernanfloo

Un megastar YouTube care nu merită nicio prezentare. Fernanfloo este foarte nebun.

Smooth McGroove

Smooth McGroove este un tip care face melodii a cappella din coloanele sonore clasice ale jocurilor video. Dacă nu doriți să vă detașați de ecran pentru o lungă perioadă de timp, aruncați o privire la versiunile sale cu 9 voci ale temei lui Guile în Street Fighter 2, Super Mario World, Metal Gear sau Zelda. Magie pură.

Bătrânii reacționează: jocuri

Secțiune din canalul REACT, unde îi pun pe bărbați mai în vârstă să joace jocuri video. Harul este să vezi cum reacționează la jocuri precum Grand Theft Auto V, Mortal Kombat X sau The Last of Us. Cel mai bun dintre toate este că bunicii se dăruiesc din plin, oferind câteva momente de reținut.

Remorci de joc oneste

Secțiunea din cadrul canalului Smosh Games . Remorcile sale oneste despre jocuri video sunt foarte distractive, cu o editare excelentă și punând degetul pe rană ori de câte ori poate. Restul canalului nu mi se pare atât de reușit, dar nu poți avea totul!

Mentiune de onoare: profesorul Gamer

Canal care a devenit foarte popular în ultimele luni datorită salsa. Un canal condus de un „profesor” de marketing - de unde și numele canalului - care își dă părerea despre jocul video actual din punct de vedere al afacerii .

Nu sunt deloc de acord cu filozofia de viață a acestui youtuber, dar este una dintre acele plăceri vinovate pe care știi că nu-ți plac și că te vor supăra, dar în cele din urmă ajungi să vezi oricum.

Și ce zici? Care sunt canalele tale preferate de jocuri video YouTube?

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .