Și-a ucis iubitul din greșeală în timp ce înregistra un videoclip pentru YouTube

Orice este nevoie pentru încă un adept, pentru încă o vizită, pentru încă un like pe canalul tău YouTube. Având în vedere această maximă, cuplul format din Monalisa Perez (19 ani) și Pedro Ruiz (22 de ani) au încercat să înregistreze cel mai periculos videoclip de până acum . Un videoclip care s-a încheiat într-o tragedie, cu moartea lui Pedro dintr-o rană împușcată ca rezultat fatal.

Faptele: agenda telefonică care ar trebui să oprească glonțul

Scopul era de a înregistra un videoclip atât de periculos de uimitor încât a devenit viral imediat ce a fost încărcat pe noul său canal YouTube. Un canal cu o durată scurtă de viață de abia o lună și în care proprietarii săi aveau toate speranțele lumii.

Ideea cuplului a fost să demonstreze cum o carte telefonică este capabilă să oprească o lovitură cu glonț . Pentru a face acest lucru, Monalisa a tras cu o lovitură directă la distanță (30 cm) în pieptul lui Pedro, cu un pistol semiautomat Desert Eagle și cu scenariul menționat mai sus ca singura barieră dintre glonț și corpul partenerului său.

Din păcate (și în mod surprinzător), cartea nu a oprit glonțul , lovind direct în pieptul lui Pedro, provocându-i o rană fatală de necesitate. Perez, care pe lângă faptul că este mama unei fete de 3 ani, așteaptă un alt copil al decedatului, a sunat imediat la poliție, dar nu s-a putut face nimic pentru a salva viața tânărului YouTuber, potrivit CNN.

A avertizat deja într-un tweet, acum este reținută și așteaptă procesul

«Eu și Pedro probabil  vom înregistra unul dintre cele mai periculoase videoclipuri pe care le-ați văzut vreodată.  Ideea ta, NU MEA ”Monalisa a postat pe Twitter acum doar o săptămână.

Eu și Pedro probabil vom înregistra unul dintre cele mai periculoase videoclipuri vreodată 😳😳 Ideea Lui nu MINE not

- Monalisa Perez (@ MonalisaPerez5) 26 iunie 2017

Potrivit unor surse din familie și prieteni, aceștia au încercat să-l convingă pe Pedro Ruiz să nu efectueze experimentul macabru, dar el „ dorea mai mulți spectatori ”. „ Nu ar fi trebuit să se întâmple ”, a condamnat Claudia Ruiz, mătușa tânărului decedat.

Monalisa Perez a fost eliberată după ce a depus cauțiune de 7.000 de dolari și se confruntă cu o acuzație de crimă de gradul al doilea . Dacă va pleda vinovat, va fi condamnat la o pedeapsă de 10 ani și va plăti 20.000 de dolari.

În cuvintele șerifului din județul Norman (Minnesota), Jeremy Thornton, „ nu aș numi-o accident. A fost intenționat ”. Accident sau nu, ceea ce este clar este că ne confruntăm cu un candidat puternic pentru următorii Premii Darwin anul viitor. Prostia umană în cea mai pură formă.

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .