Cum să setați un tapet 3D pe Android - Android fericit

Imaginile de fundal pentru telefoane mobile pot fi cele mai spectaculoase, dar vă asigur că nici măcar cel mai bun tapet hiperrealist nu se poate apropia de ceea ce vom vedea astăzi. Folosind giroscopul, un senzor pe care îl încorporează majoritatea telefoanelor moderne, putem obține imagini de fundal 3D cu efect de paralaxă care vor lăsa mai multe cu gura deschisă. Să vedem cum funcționează!

Care este efectul de paralaxă exact?

Parallax sau parallax -în engleză- este un efect de animație care profită de „deficiențele” percepției umane pentru a crea o iluzie de profunzime cu mijloace de reprezentare bidimensionale. Cu alte cuvinte, dacă avem un telefon mobil cu giroscop, efectul de paralaxă va face ca imaginea de fundal să pară o anumită adâncime și să se schimbe în funcție de modul în care ținem telefonul. O adevărată nebunie vizuală.

Nu este același lucru cu o animație sau „tapet viu” care se joacă într-o buclă infinită. Fundalurile cu efect de paralaxă se caracterizează prin prezentarea unei imagini statice și statice care oferă diferite unghiuri de vizualizare. Calitatea fondurilor de paralaxă este definită de numărul de straturi sau „straturi”, care determină nivelul de angulație pe care îl putem aplica. Iată câteva exemple.

Cum să aplicați un tapet 3D cu efect de paralaxă pe mobil

Așa cum am menționat la începutul postării, singura cerință pentru a putea folosi acest tip de fundal 3D este ca dispozitivul nostru mobil să aibă giroscop. În zilele noastre, chiar și cele mai ieftine terminale Android includ acest senzor, deci dacă nu avem o cărămidă din epoca jurasică, nu vom avea nicio problemă să ne bucurăm de ele.

Notă: Dacă avem întrebări, putem verifica senzorii pe care telefonul nostru îi încorporează cu aplicația gratuită Senzori disponibilă pe Google Play.

Descărcați senzorii QR-Code Multitool Dezvoltator: Instrumente EXA Preț: Gratuit

De aici, tot ce trebuie să facem este să instalăm o aplicație care oferă imagini de fundal cu aceste caracteristici. Există multe aplicații gratuite disponibile pentru Android, deși acestea sunt cele care ne-au plăcut cel mai mult, atât pentru calitate, cât și pentru repertoriu și ușurință în utilizare.

Tapet 3D Parallax

Această aplicație colectează o bibliotecă de imagini de fundal 3D cu efect unghiular destul de interesant. Pe de o parte, are o listă de imagini de fundal pe care le putem sorta după popularitate, descărcări etc. Aici vom găsi fundaluri din filme și blockbustere actuale, jocuri video, peisaje și „trompe l'oeil” de tot felul.

Cu toate acestea, una dintre funcțiile sale cele mai interesante este acel buton „+” pe care îl găsim în partea de jos a aplicației, de unde ne putem crea propriile imagini de fundal de paralaxă din imagini și adăugând straturile corespunzătoare. Este nevoie de multă muncă, dar dacă punem dorința putem obține rezultate pur și simplu unice.

Descărcați QR-Code 3D Wallpaper Parallax - 4D Backgrounds Dezvoltator: ImaTechInnovations Preț: Gratuit

Imagini de fundal live HD

Această aplicație pentru imagini de fundal 3D are un avantaj față de cea anterioară și este că vă permite să filtrați imaginile pe categorii (supereroi, spațiu, mașini, sport, animale, natură, fantezie etc.), ceea ce nu este deloc rău.

Deși are un material excelent și o interfață foarte colorată, faptul că este necesar să înghițim un anunț de fiecare dată când dorim să descărcăm un tapet joacă împotriva acestuia, ceea ce poate fi puțin obositor și ne obligă să ne gândim de două ori înainte de a începe să instalați imagini de fundal de genul asta.

Descărcați QR-Code Live Wallpaper HD Parallax Hologram Developer: aplicații și imagini de fundal live de HelectronSoft Preț: gratuit

Imagine de fundal 3D Parallax 3D

Funcționarea „3D Parallax Live Wallpaper” este foarte similară cu cea a „HD Live Wallpaper”. Oferă o interfață curată în care trebuie să vedem un anunț pentru a putea debloca imaginea de fundal animată care ne interesează. Cu toate acestea, are un avantaj și anume că anunțurile acestuia din urmă sunt mult mai scurte. Nici biblioteca nu este atât de extinsă, dar are câteva imagini destul de spectaculoase.

Descărcați QR-Code 3D Parallax Live Wallpaper - 4K Fundaluri dezvoltator: fundal 3d Preț: Gratuit

În cele din urmă, merită menționat (presupun că v-ați dat deja seama) că aceste tipuri de imagini de fundal consumă multă baterie, deoarece rulează întotdeauna în fundal, reducând considerabil autonomia telefonului. Este foarte important să ținem cont de acest lucru dacă vom fi departe de casă toată ziua sau dacă nu avem un încărcător la îndemână. În caz contrar, o încântare vizuală.

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .