Ubisoft dă Assassin's Creed Unity (PC) în cinstea Notre Dame - Android fericit

Ubisoft, compania franceză de jocuri video, creatorul unor francize precum Far Cry sau The Cliff's Tom Division tocmai a anunțat că va oferi jocul " Assassin's Creed: Unity " pentru PC în zilele următoare. Motivul? Recentul incendiu suferit de catedrala Notre Dame luni trecută.

În acest fel, Ubisoft a anunțat nu numai că va livra toată documentația utilizată în recreerea Catedralei Notre Dame din Assassin's Creed Unity, dar va oferi și jocul gratuit pe PC, astfel încât utilizatorii să poată vizita clădirea emblematică.

Oricine este interesat poate obține acest titlu prin următorul link de pe site-ul Ubisoft AICI . Trebuie doar să introducem datele noastre și putem descărca jocul asociindu-l permanent cu contul nostru UPlay. Jocul este disponibil și în Ubisoft Store AICI . Rămâneți la curent, deoarece oferta va fi activă doar până pe 25 aprilie la ora 9:00 (ora locală) !

Timp de o săptămână am oferit Assassin's Creed Unity pe PC în onoarea maiestuoasei Notre-Dame de Paris! Puteți să-l descărcați pentru Uplay PC aici: //t.co/Qf60DflCD7 sau în Ubisfot Store: //t.co/MRLsDb7EOB pic.twitter.com/gXUl8a4tJi

- Assassin's Creed ES (@assassinsspain) 17 aprilie 2019

Dezvoltatorul francez a anunțat, de asemenea, pe site-ul său că va dona 500.000 de euro pentru restaurarea și reconstrucția catedralei istorice. Fără îndoială, un gest care onorează Ubisoft.

Alte chilipiruri și oferte pentru această săptămână

În plus față de acest cadou neașteptat de la Ubisoft, mai jos, colectăm alte oferte și promoții care sunt active pentru următoarele zile. Nu-i pierde din vedere!

Tranzistor (jocuri epice)

Transistor, un RPG cu temă științifico-fantastică, creat de Bastion. Începând cu 18 aprilie și până pe 2 mai, jocul va fi disponibil pentru descărcare gratuită de la Epic Games Store (AICI) . Prețul său oficial este de 15,99 €.

Aurul regelui Arthur

Dezvoltatorii King Arthur's Gold tocmai au anunțat că, după 8 ani de funcționare, jocul devine Free To Play. Prin urmare, în loc de 9,99 € pe care îi merita până acum, jocul devine gratuit pe Steam. De acum încolo, jocul va fi finanțat prin Patreon și plătite DLC-uri.

Descărcați aurul regelui Arthur (Steam)

Controler wireless Xbox One (albastru)

Compatibil cu tabletele sau computerele Xbox One, Xbox One S și Windows 10. Include un conector jack de 3,5 mm care vă permite să conectați căștile de joc preferate direct la controler. În prezent poate fi achiziționat de pe Amazon.de cu o reducere de 30%, pentru 35,01 euro ( AICI ).

Notă: Rețineți că puteți cumpăra cu un cont Amazon Spania în Amazon Germania cu aceleași condiții și garanții.

SSD KINGSTON A400 480GB

Hard disk solid de 480 GB fabricat de Kingston. Pornire rapidă, încărcare și transfer de fișiere. În mod normal, acesta are un preț de aproximativ 65 de euro, dar în prezent poate fi obținut pe Amazon la 55,83 EUR ( AICI ).

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .