Argint sau plumb! Jocul Narcos pentru Android - Android fericit

A trecut doar o lună de când a ieșit al treilea sezon al lui Narcos . Acum, fără prezența patronului, mulți dintre noi dor de figura carismatică a personajului interpretat de Wagner Moura în serie. Desigur, din fericire, esența seriei a rămas intactă, parțial datorită continuității agentului Peña în complot și unui complot fără îndoială cu ritm rapid.

Dacă sunteți ca mine și ați difuzat deja cele 10 episoade din această nouă tranșă, este posibil să fiți interesat să aruncați o privire la „ Narcos: Cartel Wars ”, jocul oficial al seriei pentru Android .

Narcos: Cartel Wars este un joc pentru dispozitive mobile care se află pe Play Store de aproximativ un an și, în acest timp, a obținut un succes notabil, cu peste 5 milioane de descărcări .

Este un joc de strategie, care îmi amintește personal de primul Warcraft și Age of Empires care au ieșit pentru PC (WoW m-a prins cam târziu și nu îl știu atât de bine).

Mecanica este foarte simplă, trebuie pur și simplu să înlocuim fermele Warcraft cu ferme columbiene , orcii cu traficanți de droguri inamici și aurul cu „produs” de cea mai înaltă calitate.

Scopul nostru în Narcos: Cartel Wars este același cu cel al oricărui narco cu o bună viziune de afaceri: să dezvolți afacerea, ce naiba, să creezi un imperiu sângeros! Și pentru aceasta va trebui să învingem alți „oameni de afaceri” invadând teritoriul lor, traficând produsul pentru a obține cel mai bun beneficiu posibil și pentru a construi o armată bună de credincioși.

Dar jocul are și punctele sale slabe. Deși are o versiune în spaniolă, traducerea este suficient de proastă pentru a spune suficient, așa că nu vă mirați dacă după ce ați jucat mai mult de 15 minute ochii dvs. încep să sângereze.

Descărcați QR-Code Narcos: Cartel Wars Dezvoltator: Tilting Point Preț: Gratuit

În sfârșit, un sfat: ai grijă la achizițiile din aplicație . Deși este un joc gratuit, are un element de achiziție în joc de 119,99 €. Nu-ți da bățul!

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .