Remini, aplicație excelentă pentru a restabili fotografiile vechi și a le clarifica

Tehnologia de astăzi revoluționează lumea fotografiei, nu numai la nivel tehnic cu camere și obiective din ce în ce mai puternice și precise, ci și cu restaurarea imaginilor vechi . În acest fel, datorită învățării profunde și inteligenței artificiale, putem realiza lucruri fascinante, cum ar fi returnarea culorii fotografiilor alb-negru cu aplicații precum Algorithmia sau îmbunătățirea clarității imaginilor vechi cu tehnici precum Remini.

Cum să eliminați zgomotul și să restabiliți claritatea și definiția din fotografiile vechi cu Remini

În cazul Remini, ne confruntăm cu o aplicație pentru telefoane mobile Android și iOS care aplică cele mai recente progrese în inteligența artificială pentru a oferi o mai mare claritate tuturor acelor fotografii vechi, unde, din cauza lipsei simple de mijloace tehnice, instantaneele nu au putut avea logic pe de altă parte - nivelul de rezoluție și definiție pe care îl au fotografiile actuale.

Lucrul bun în acest sens este că nici nu avem nevoie de un telefon puternic și că Remini efectuează întregul proces de optimizare din cloud, oferind rezultate mai mult decât satisfăcătoare în câteva secunde, indiferent de terminalul pe care îl folosim.

Descărcați QR-Code Remini-Photo Enhancer IA Dezvoltator: Remini Preț: Gratuit

Pentru a utiliza aplicația, tot ce trebuie să facem este să ne conectăm cu contul nostru Facebook / Google sau să ne înregistrăm cu o adresă de e-mail. De aici trebuie doar să facem clic pe butonul „Îmbunătățire”, să selectăm imaginea pe care dorim să o curățăm și Remini va începe să proceseze imaginea.

Adevărul este că aplicația funcționează foarte bine cu fotografii vechi alb-negru, dar acolo unde este cu adevărat spectaculos este în toate acele imagini capturate în acei ani când camerele de telefonie mobilă erau încă la început.

La fel, dacă avem fotografii făcute noaptea sau în medii cu lumină slabă, unde zgomotul ambiental este de obicei destul de vizibil, instrumentul face o treabă pur și simplu incredibilă. În capturile de ecran pe care le vedeți chiar mai jos, am trecut prin filtrul Remini câteva fotografii făcute noaptea în urmă cu 15 ani.

Desigur, toate acestea au un preț. Deși aplicația ne permite să restaurăm până la 5 imagini complet gratuit , dacă dorim să adăugăm mai multe fotografii va trebui să plătim un abonament lunar de aproximativ 5 euro. Dacă avem multe imagini care ar putea beneficia de această tehnică, cu siguranță poate fi o investiție foarte bună.

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .