Vernee Apollo, 2K și suport VR îmbunătățit pentru un vârf excelent

Când Vernee a lansat Apollo Lite la începutul lunii octombrie, mulți oameni au fost surprinși. Un top al gamei cu numele Lite ? Asta ar putea însemna doar că ne confruntam cu versiunea ușoară a unui terminal cu caracteristici mai mari care urma să vină.

Ținând cont de faptul că modelul Lite în sine era deja un smartphone foarte puternic , ce am găsi în versiunea pro a terminalului? Gândirile s-au încheiat. Vernee Apollo este deja o realitate, iar caracteristicile sale și raportul calitate / preț în locul pe care îl trecătoare Olympus de smartphone - uri din China (cel puțin pentru un timp la, și până când concurenții săi trezesc!).

Noutăți: afișaj cu rezoluție 2K și suport VR îmbunătățit

În ceea ce privește designul terminalului, Vernee Apollo urmează puțin același traseu ca și versiunea sa simplă. Corp metalic monocorp cu margini rotunjite și cu detectorul de amprentă localizat pe spate , chiar sub cameră. Un stil sobru și elegant care îi conferă acel finisaj premium care a fost atât de popular în ultima vreme.

Ceea ce este cu adevărat o noutate și atât de multă diferență față de acest terminal față de restul concurenților din gamă este ecranul său. Cu o dimensiune de 5,5 inci și o rezoluție 2K (2560 × 1440 ), promite să ofere o experiență remarcabil de superioară în utilizarea realității virtuale sau a jocurilor și aplicațiilor VR. Are o densitate a pixelilor de 538PPI, 500 de nits de luminozitate și citire pe timp de noapte (lumină moale și fără strălucire). Pe scurt, găsim un afișaj de înaltă performanță.

Puterea și performanța

În ceea ce privește puterea, noul model Vernee face, de asemenea, un salt calitativ și prezintă un procesor Helio X25 cu 10 nuclee care funcționează la 2,5 GHz și 4 GB RAM . Toate acestea însoțite de o GPU Mali T880 și 64 GB de stocare internă extensibilă cu 128 GB prin intermediul cardului micro SD.

Este de la sine înțeles că ne confruntăm cu un terminal performant capabil să mute grafică grea și să ruleze simultan mai multe aplicații datorită procesorului și memoriei sale. În plus, cu 64 GB spațiu pe disc putem stoca o cantitate mare de documente, fotografii și muzică fără teama de a rămâne fără spațiu la prima schimbare.

Camera și bateria

Camera este un alt punct forte al Vernee Apollo datorită obiectivului din spate cu definiție de 21MP, cu bliț și autofocus inclus . O cameră mult mai mare decât media, cu o calitate pe care deja începem să o vedem în unele terminale chineze și care va fi cel mai probabil o tendință în 2017.

Pe de altă parte, bateria integrată de 3180mAh va oferi securitatea necesară în ceea ce privește autonomia terminalului.

Alte caracteristici ale Vernee Apollo

Producătorul este puternic angajat în realitatea virtuală, iar dovada acestui lucru este includerea ochelarilor VR odată cu achiziționarea terminalului.

Telefonul are conectivitate 4G, Dual SIM, conexiune USB tip C pentru încărcări rapide și bluetooth 4.0 , toate rulează sub Android 6.0 Marshmallow .

Preț și disponibilitate

Vernee Apollo e de vânzare acum și pot fi găsite în următoarea vânzare Flash pentru $ de 249.99 , sau 226 de euro la bursa. Expedierile nu vor începe până pe 20 decembrie , dar dacă vrem să o luăm, poate fi un moment bun, deoarece oferta este limitată și se termină pe 7 decembrie, revenind la prețul inițial de 299 USD.

Fără îndoială, ne confruntăm cu un terminal excelent, cu performanțe foarte bune și suficientă putere pentru a opri o mașină, dar deosebit de izbitoare datorită ecranului său cu definiție 2K. Un pariu sigur.

GearBest | Vernee Apollo (vânzare Flash) 

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .