The Simpsons pe Android: aplicații și jocuri ale familiei galbene pe Google Play

Toată lumea iubește The Simpsons . Și dacă nu, întrebați-o pe Antena 3, care difuzează și pune episoade repetate ale serialului încă din anii '90 non stop . Avem serialele de televiziune (care este deja în sezonul 27), avem brelocuri, tricouri, merchandising de toate culorile și chiar un film. Dar ce zici de Android ? Sunt la fel de omniprezente pe Google Play? Jocuri, aplicații etc.?

Jocurile și aplicațiile Simpsons pe Android

Oricât de mult ar putea surprinde, adevărul este că locuitorii din Springfield nu prea produc pe Android și, eliminând jocul oficial care a apărut în 2012 (și care a avut un succes brutal, apropo), este dificil să găsești orice aplicație Simpsons care să merite cu adevărat durerea.

Simpson: Springfield

Cunoscut și sub numele de The Simpsons: Tapped Out, este singurul joc oficial al Simpsons până în prezent . Dezvoltat de EA Mobile, jocul constă în reconstruirea orașului Springfield, distrus complet după un accident nuclear cauzat de Homer. Este jocul tipic agricol, în care puteți cumpăra case și clădiri cu gogoși și / sau bani. Este o aplicație foarte populară pe Google Play datorită actualizărilor sale constante și are peste 10 milioane de instalări.

Descărcați QR-Code The Simpsons ™: Springfield Dezvoltator: ELECTRONIC ARTS Preț: Gratuit

Wikia: Simpsonii

După cum sugerează și numele, această aplicație este o wikia, un ghid cu informații foarte complete despre tot ceea ce este legat de serie . Aici vom găsi informații despre episoade, sezoane, glume, apariții de vedete etc. Din fericire, aplicația este în întregime în limba spaniolă.

Descărcați QR-Code FANDOM pentru: Simpsons Dezvoltator: FANDOM alimentat de Wikia Preț: Gratuit

Trivia: Simpson

Un mic test sau trivia cu întrebări despre Simpson. Nu-i rău, dar are multă publicitate și de data aceasta este complet în limba engleză. Există un alt joc foarte asemănător în spaniolă, numit Haz-T Fan Simpsons.

Aplicația nu a fost găsită în magazin. 🙁 Accesați magazinul Google Web Search Descărcați QR-Code Haz-T Fan Simpsons Dezvoltator: AJRP Preț: Gratuit

SimpSwrd Surfer Simpsons Craft

Un joc de platformă jump & run. Este foarte foarte de bază, iar adevărul este că nu ar trebui să apară pe această listă, deoarece singura asemănare cu Simpson este personajul pe care îl controlăm: un fel de Homer Simpson a trecut prin Minecraft, care călare pe o mașină. Dar într-un fel este chiar atrăgător, iar comenzile sunt destul de bune.

Aplicația nu a fost găsită în magazin. 🙁 Accesați magazinul Google Web Search

Ecran zip Donut Simpsons

Gogoașă Zip Ecranul nu este nimic mai mult decât un ecran de blocare, dar este original , din cauza efectului de fermoar , care este creat atunci când glisați degetul pe ecran. Desigur, este plin de reclame la maxim. Este aplicația tipică pe care o instalați, testați-o, spuneți „ oh, e grozav ” și dezinstalați-o după 5 minute.

Aplicația nu a fost găsită în magazin. 🙁 Accesați magazinul Google Web Search

Cum vedeți moștenirea Simpsons pe Android este încă foarte rar , iar eliminarea jocului publicat de EA Mobile și Wikia, restul sunt aplicații destul de consumabile. Este clar că protejează licența cu mare zel, dar de îndată ce nu sunt încurajați, vom rămâne fără nimic decent din familia galbenă pe Android. Îmi amintesc încă jocurile Simpsons de pe consolele de altădată ... bine, nu erau jocuri grozave, dar cel puțin a fost o alegere!

Ce părere aveți despre jocurile și aplicațiile Simpsons pentru Android? Cine l-a împușcat pe domnul Burns? Pentru a comenta acest subiect și orice alt subiect legat de bătălia dintre Big Mac și Krusty Burger, nu ezitați să vizitați caseta de comentarii.

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .