Cele mai bune aplicații pentru a găsi WiFi gratuit oriunde te-ai afla

Dacă rata noastră de date mobile este redusă și până la sfârșitul lunii ne retragem întotdeauna rezervarea sau direct fără conexiune la internet, această listă TOP ne poate interesa. Astăzi vom analiza unele dintre cele mai bune aplicații pentru a găsi hotspot-uri gratuite și puncte de acces WiFi publice în zona noastră . Cel mai bun mod de a avea WiFi gratuit - așa cum sună - și într-un mod legal.

Cele mai bune aplicații pentru a găsi WiFi gratuit oriunde ne-am afla

Aplicațiile pe care le vom vedea mai jos nu sunt responsabile pentru hacking-ul routerelor sau utilizate pentru a fura WiFi-ul vecinului. Dimpotrivă, vorbim despre aplicații pentru Android al căror obiectiv este să creeze o rețea de puncte de acces la internet gratuite .

Cheie Master WiFi

WiFi Master Key este o aplicație pentru Android care are peste 400 de milioane de puncte de acces, răspândite în toată lumea . Tot ce trebuie să faceți este să instalați aplicația și să urmăriți rețelele deschise din apropiere la care ne putem conecta fără a fi nevoie de o parolă.

Și de unde vin atât de multe puncte de acces? Cele mai multe sunt WiFis de hoteluri, baruri, restaurante și unități care își partajează propria rețea prin intermediul acestei aplicații. Vorbim despre o aplicație care are peste 800 de milioane de utilizatori . Acolo nu este nimic.

Înregistrați QR-Code WiFi Master - de la wifi.com Dezvoltator: LINKSURE NETWORK HOLDING PTE. Preț LIMITAT: Se anunță

Harta WiFi

WiFi Map este o aplicație similară cu WiFi Master Key, cu peste 100 de milioane de WiFi și puncte de acces gratuite. Deschidem aplicația, vedem harta și selectăm oricare dintre rețelele wireless pe care le avem la îndemână. Vom vedea automat parola de acces.

Punctul interesant al WiFi Map este că are o secțiune de comentarii , care poate fi utilă pentru a ști dacă o parolă nu funcționează sau este greșită. De asemenea , vă permite să descărcați toate parolele pentru un anumit oraș , pentru a le putea consulta ulterior offline. Foarte util.

Descărcați QR-Code WiFi Map® - Internet gratuit cu parole WiFi Dezvoltator: WiFi Map LLC Preț: Gratuit

Căutare Wi-Fi Avast

Avast este un brand cunoscut pentru marele său serviciu antivirus, dar are și o aplicație pentru iubitorii de WiFi gratuit. În acest caz, Avast Wi-Fi Finder profită de parolele WiFi furnizate de comunitatea Avast. Milioane de puncte de acces gratuite.

În plus, aplicația are și alte funcții interesante, cum ar fi Fing, care ne ajută să identificăm dispozitivele conectate la o rețea WiFi. Foarte util pentru a ne asigura că vecinul nu ne fură propriul WiFi.

Descărcați QR-Code Avast Wi-Fi Finder Dezvoltator: Avast Software Preț: Gratuit

Ce părere aveți despre aceste aplicații pentru a vă conecta la rețele WiFi publice, deschise și sigure? Ați fi dispus să vă împărtășiți propriul semnal wireless într-un act de altruism absolut?

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .