Dragon Ball Legends aterizează pe Android: acum este disponibil pentru descărcare!

După câteva luni de așteptare, astăzi 21 martie a fost ziua aleasă pentru lansarea noului joc oficial Dragon Ball pentru Android. Dragon Ball Legends , dezvoltat de Bandai Namco este al doilea joc mobil din franciză. Un joc de acțiune care lasă deoparte puzzle-urile și formatul de strategie al luptei Dokkan pentru un stil de luptă mult mai direct.

Deoarece jocul tocmai a apărut acum câteva ore, încă nu am avut timp să-l testez temeinic. Ce vă pot spune este că arată foarte bine, cu o grafică mai apropiată de ceea ce vedem pe console. Restul, vă spun în rândurile următoare.

Shallot, acel personaj misterios, exclusiv? din Dragon Ball Legends

Unul dintre marile mistere ale acestei Dragon Ball Legends pentru mobil este noul personaj care a fost preluat din mânecă și care ar fi fost proiectat chiar de Akira Toriyama. Shallot - așa se numește el însuși - este un Saiyan, care din anumite motive și-a pierdut memoria.

La început, nu dă senzația că ar putea fi un personaj pe care îl vedem în viitorul film al francizei care va fi lansat în decembrie. Mai degrabă, pare avatarul tipic care ni se atribuie la începutul jocului și cu care va trebui să ne identificăm, să-l îmbunătățim cu diferite puteri și, practic, să urmăm cursul istoriei.

Mecanica jocului

Dragon Ball Legends este un joc de luptă tridimensional, similar cu ceea ce se vede în jocuri precum clasicul Budokai Tenkaichi sau cea mai recentă saga Xenoverse . Cu toate acestea, comenzile sunt adaptate la suportul pentru care sunt destinate: dispozitivele mobile.

Aceasta înseamnă că mișcările și loviturile sunt efectuate folosind gesturi de pe ecran (stânga, dreapta, sus și jos, atingeri). În plus, se adaugă utilizarea cărților pe care le putem folosi în timp real pentru a efectua combo-uri și atacuri mai elaborate.

În timpul poveștii vom controla Shallot, dar luptele vor fi în echipe, putând schimba personaje în timpul luptelor. Fapt care ne va permite să ne jucăm și cu Goku, Trunks etc.

Secțiunea vizuală și sonoră

Aspectul vizual este puternic, nu există nicio îndoială în acest sens. Este primul joc oficial de luptă Dragon Ball, cu toate legile, iar efortul dezvoltatorului în acest sens este vizibil. Grafică bună, luptă dinamică și o coloană sonoră rock cu o mulțime de chitare. În ambele secțiuni, nota este remarcabilă.

Freeza într-una dintre scenele din Dragon Ball Legends

Descarcă Dragon Ball Legends

Dacă deja salivați și doriți să vedeți din prima mână ce gust are această legendă Dragon Ball Legends, o puteți descărca direct de pe următorul link direct către Google Play Store.

Descărcați QR-Code DRAGON BALL LEGENDS Dezvoltator: BANDAI NAMCO Entertainment Inc. Preț: Gratuit

Dacă jocul nu este încă disponibil în zona dvs. geografică, îl puteți instala și folosind fișierul APK corespunzător, disponibil de pe site-uri de încredere, cum ar fi APK Mirror.

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .