Cele mai bune 5 aplicații de karaoke pentru Android: Sing, little nightingale!

Karaoke este ceva care a iubit întotdeauna rasa umană. Demonstrarea talentelor tale de cântăreț cu viitor sau umilirea în public în fața prietenilor cu mare bucurie este ceva ce putem realiza cu ușurință la orice karaoke. În zilele noastre nu mai trebuie să mergem în niciun loc pentru a distruge melodiile artiștilor noștri preferați: ne putem face de râs în singurătatea camerei noastre cu oricare dintre numeroasele aplicații de karaoke care roiesc pe Google Play.

După ce mi-am testat gâtul (și răbdarea celor dragi) timp de câteva zile, am încercat diferitele karaoke disponibile pentru Android, am alăturat următoarea listă cu cele mai bune dintre cele mai bune din karaoke-ul mobil.

Cele mai bune aplicații de karaoke pentru Android

Toate aplicațiile din această listă au milioane de utilizatori și sunt extrem de populare pe Google Play. Să le aruncăm o privire?

Cânta! Karaoke

Cânta! este una dintre cele mai bune aplicații de karaoke pentru Android . Putem asculta melodiile în streaming fără a fi nevoie să așteptăm, să ne înregistrăm vocea în direct și chiar să punem efecte pe ea . În plus, are un catalog foarte mare de genuri și artiști. Din păcate, nu putem debloca decât o singură melodie: pentru a cânta restul melodiilor va trebui să le deblocăm vizionând videoclipuri sau instalând o serie de aplicații promovate pe dispozitivul nostru.

Descărcați QR-Code Smule: Cântec și karaoke social Dezvoltator: Smule Preț: Gratuit

Yokee

Deși Yokee are un catalog bun de piese, repertoriul său nu este la fel de vast ca Sing! . Trebuie să descărcați melodia înainte de ao putea cânta , ceea ce uneori face procesul puțin lent. Nu este la fel de imediat ca Sing!, Dar nu are nici o limitare a melodiilor pe care le putem cânta (cu excepția unor melodii clasificate drept VIP).

Descărcați QR-Code Canta Karaoke - numărul 1 mondial Dezvoltator: Yokee ™ Preț: gratuit

Vocea

Aplicația cunoscutei emisiuni TV The Voice are aproximativ douăzeci de melodii gratuite de cântat. Unul dintre dezavantaje este că repertoriul se ține doar de melodiile actuale , deci este imposibil să arunci niște cante cu clasice sau melodii care au fost deja în spatele lor de câțiva ani. Aplicația ca atare este destul de completă: vă puteți înregistra cântând în audio și video și apoi să vă împărtășiți performanțele. De asemenea, vă permite să modulați și să efectuați un anumit efect asupra vocii pentru a o face să sune mai bine. Desigur, la fel ca restul aplicațiilor de acest tip, are destul de multe reclame integrate. Aplicația ideală de karaoke pentru fanii Lukas Graham, Ariana Grande, Wiz Khalifa sau Calvin Harris .

Descărcați QR-Code StarMaker Lite - Cântați, înregistrați, editați melodii Dezvoltator: StarMaker Interactive Preț: Gratuit

Karaoke roșu

Acesta e preferatul meu. Deși are detalii destul de curioase precum catalogarea lui Manolo Escobar în cadrul genului muzical „Alternative”, are multe melodii gratuite . Ne putem înregistra pe noi înșine pe prostie și are funcții de editare și ajustare a vocii. Dacă îți place formatul altor aplicații similare precum The Voice, dar vrei să cânți melodii de artiști spanioli sau grupuri precum The Smiths sau John Lennon, trebuie să încerci această aplicație. Un alt sfat în favoarea sa este că puteți vedea performanțele altor utilizatori. Nu are risipă.

Descărcați QR-Code Red Karaoke Sing and Record Dezvoltator: Red Karaoke Preț: Gratuit

Și ce părere aveți despre aplicațiile pentru a cânta karaoke? Bisbal sau Bustamante? Religie proastă sau NOFX? Pentru a vorbi despre acest subiect sau orice altceva care îți vine în minte, chiar aici jos ... da, căsuța de comentarii.

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .