Console retro: Clone ale NES Classic Mini și alte variante

Odată cu creșterea și succesul NES Mini și Super NES Classic Mini, multe companii au sărit pe căruciorul retro. SEGA are deja propriul Mega Drive Mini cu mai mult de 80 de jocuri preinstalate - dacă sunteți interesat, aruncați o privire mai bună la ACEST model de import, cu comenzi wireless și protejarea jocurilor - și în acest Crăciun vom vedea și Playstation Classic . Toate acestea, fără a uita noul Neo Geo Mini, care se poticnește și el.

Având în vedere panorama actuală, este de înțeles să vedem atât de multe clone chinezești ale acestor console de jocuri, în special NES Classic Mini. Sunt peste tot! Și nu numai în magazinele chineze, Amazon are și un sortiment bun în catalogul său.

Clonele NES Classic Mini și ale altor console retro de joc copiat

Lucrul bun al acestor console chineze este că, spre deosebire de originalele, care abia aduc câteva zeci de jocuri, aici putem găsi biblioteci cu sute și sute de clasice preinstalate . Prețul acestor console de joc, de asemenea, ajută foarte mult, deoarece acestea sunt foarte ieftine.

Ca avertisment, trebuie remarcat faptul că unele dintre aceste console funcționează cu cabluri AV , deci nu vă așteptați să le puteți conecta direct la HDMI-ul televizorului (dacă televizorul are doar HDMI, puteți folosi oricând un mic adaptor AV la HDMI).

Consolele de joc pe care le vom vedea mai jos sunt o selecție a celor care au cele mai bune evaluări în magazine precum Amazon și GearBest. Toate sunt extrase din catalogul NES pe 8 biți, deși există unele care includ și jocuri pe 16 biți de pe alte console.

Zantek Coolbaby (knockoff NES Classic Mini)

Aceasta este una dintre clonele chineze ale mini NES cele mai bine cotate de utilizatori. Marele său avantaj față de alte copii este că are un cablu HDMI pentru conectarea la televizor , lucru foarte neobișnuit în acest tip de produs.

Include 600 de jocuri retro clasice și 2 controlere.

Preț aproximativ *: 32,00 € (vezi pe Amazon )

Zoyito Classic Mini Console (imitație NES Classic Mini)

Aceasta este o altă copie bună a Nintendo NES Classic Mini. La fel ca consola Zantek, include ieșire HDMI pentru conectarea la televizor , deși există și un model mai ieftin de 10 euro cu ieșire AV. Singurul „dezavantaj” este că pentru a schimba jocul trebuie să apăsați butonul de pornire / oprire.

Are 621 de jocuri clasice retro pe 8 biți, precum Mario, Tetris, Robocop, Adventure Island, Donkey Kong, Tenis și multe altele. Desigur, include și 2 comenzi.

Preț aproximativ *: 29,88 € - 39,98 € (vezi pe Amazon: Consola HDMI / Consola AV )

Family Pocket

Ideea acestei console este destul de grozavă: este un laptop în formă de clasic controler japonez Famicom cu ecran de 3 inci. Are o baterie încorporată care durează mult, deși funcționează și cu baterii și include un cartuș cu 160 de jocuri clasice pe 8 biți. De asemenea, are ieșire AV pentru conectarea la televizor. Se observă că au avut probleme cu licențele, deoarece numeroasele jocuri sunt moduri cu variante mici ale originalelor.

După cum am menționat, consola vine cu un cartuș de 160 de jocuri, deși dacă scoatem cartușul, apar alte 500 de jocuri pe care le putem juca direct.

Preț aproximativ *: 28,00 € (vezi pe Amazon )

FC Pocket

Acest FC Pocket este foarte asemănător cu Family Pocket, dar cu unele avantaje. Cel mai important este că aduce jocuri legendare pe care nu le-am găsit în precedent, cum ar fi originalul Mario și Contra. Este o consolă clonă, nu un emulator , ceea ce înseamnă că performanța jocurilor este mult mai fiabilă.

Include, de asemenea, multe hacks și jocuri clonate, dar catalogul său este, în principiu, mai bun decât cel al altei console portabile. Dezavantajul, aș spune că designul Family Pocket este superior.

Preț aproximativ *: 23,19 € (vezi pe GearBest )

Consolă portabilă CHUANGXINYOUPIN (imitație Game Boy Advance)

Continuăm cu un alt laptop, dar în acest caz o consolă cu mult mai mult potențial decât Family Pocket și FC Pocket. Acest CHUANGXINYOUPIN, cu ecranul său de 3 inci, are 3.000 de jocuri preinstalate de pe Mega Drive, Super Nintendo, NEO GEO , Game Boy Advance , PC și alte emulatoare.

Calitatea sa de construcție este peste medie, are intrare pentru căști și ieșire video, 16 GB spațiu intern și un slot micro SD. Este puțin mai scump decât cele anterioare, dar este mai complet.

Preț aproximativ *: 55,10 - 59,99 € (vezi pe Amazon / GearBest )

În acest videoclip puteți vedea câteva dintre jocurile pe care le aduce și puteți verifica performanța acestuia:

ITAL mini arcade arcade

Dacă ne plac NEO GEO Mini de la SNK, dar căutăm ceva puțin mai ieftin, aceasta este o opțiune bună. Mini arcade-ul ITAL este cu adevărat mini, cu un ecran de 2,5 inci și dimensiuni de 15 x 9 x 8,8 cm.

Aduce 200 de jocuri din epoca 8 și 16 biți, unele moduri și hack-uri de joc cunoscute, toate clasificate după gen. Mini arcada cu cele mai pozitive ratinguri pe Amazon. Funcționează cu 3 baterii AAA.

Preț aproximativ *: 26,45 € (vezi pe Amazon )

Iată un videoclip pentru a-l vedea mai detaliat:

FC Classic Mini NES

Dacă clonele NES Mini ale Zantek și Zoyito păreau un preț, știi că poți zbura în continuare mai jos. Această clonă chineză a celei mai clasice Nintendo poate fi a noastră la doar 15 euro. Fără îndoială, cea mai ieftină clonă nintendero din toate .

Consola vine cu 2 controlere, încărcător și cablu AV pentru televizor. Toate acestea împreună cu 620 de jocuri retro clasice preinstalate standard.

Preț aproximativ *: 15,24 € (vezi pe GearBest )

Acesta este doar un mic exemplu al întregii lumi interlope care a fost creată în jurul consolei retro și al jocurilor clasice din anii 80 și 90. Dacă aveți preferatul dvs., vă rugăm să nu ezitați să vă lăsați contribuția în zona de comentarii.

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .