Cum să personalizați un Android pentru a arăta ca un iPhone

Invidia este foarte rea. Te mănâncă în interior și nu te lasă să trăiești în pace. Dacă aveți un Android, dar doriți să aveți un iPhone, nu vă lăsați depășiți de partea întunecată a forței și remediați-o. Dacă nu vă puteți permite un iPhone sau pur și simplu refuzați să plătiți un preț exorbitant pentru ceea ce este încă un telefon (foarte premium, da, dar un telefon la sfârșitul zilei) puteți oricând să mergeți pe calea de mijloc: acordarea Android-ul dvs. pentru a face să pară cât mai aproape de un iPhone .

Pentru a ne atinge obiectivul, vom folosi un lansator, vom schimba pictogramele și vom instala, de asemenea, câteva aplicații pentru a avea o experiență cât mai apropiată de ceea ce ne oferă Apple cu terminalele sale mobile. Sa mergem acolo!

Pasul 1: schimbați lansatorul implicit al Androidului

Lansatorul sau lansatorul este stratul de personalizare situat deasupra sistemului de operare. Este responsabil pentru modul în care sunt afișate ecranul de pornire, ecranul de apel, sertarul aplicației și multe altele. Practic, el este responsabil cu proiectarea interfeței terminalului nostru.

Prin urmare, dacă vrem ca dispozitivul nostru să arate ca un iPhone, primul lucru pe care trebuie să-l facem este să instalăm un nou lansator. Aici avem câteva dintre ele care imită aspectul, meniurile și alte secțiuni ale sistemului de operare iOS al Apple.

Lansator telefon 11

Acest lansator oferă un design personalizat care încearcă să imite interfața de utilizare a iPhone 11 Pro (iOS13). Odată cu instalarea acestui lansator vom vedea chiar cum apare tipica notch pentru iPhone în zona superioară a ecranului, deși telefonul nostru mobil nu are niciun fel de crestătură. Desigur!

De asemenea, face modificări ale interfeței, cum ar fi adăugarea unei bare de căutare prin glisarea degetului pe ecran, un ecran de blocare foarte similar cu cel al iOS, o versiune a clasicului centru de control iPhone, meniul de setări Wi-Fi și Lanternă tipică iOS și o selecție a celor mai bune imagini de fundal Apple.

Aplicația este gratuită, deși are și o versiune pro fără reclame. Un lansator foarte apreciat de comunitate, cu peste 10 milioane de descărcări și un rating de 4,6 stele pe Google Play.

Descărcați QR-Code Phone 11 Launcher, OS 13 iLauncher, Control Center Dezvoltator: SaSCorp Apps Studio Preț: Gratuit

iLauncher pentru OS 13

Acest lansator tematic oferă, de asemenea, o experiență foarte similară. Este proiectat în jurul iOS13 și încearcă să emuleze experiența dvs. cu o interfață foarte asemănătoare cu cea a iPhone-ului. Acesta include Centrul de control tipic pentru ajustarea Wi-Fi, luminozitate, volum și alte setări, un manager de aplicații precum iOS, widget-uri și chiar un set de pictograme care imită stilul caracteristic al sistemului de operare Cupertino.

În prezent, este cel mai apreciat lansator cu parfum pentru iOS din Play Store, cu 4,7 stele și peste 1 milion de descărcări.

Descărcați QR-Code iLauncher pentru OS 13 - Tema elegantă și tapet Dezvoltator: Launcher Dezvoltator Preț: Gratuit

Pasul 2: obțineți pictograme personalizate în stil iOS

Următorul pas pentru mobilul nostru Android pentru a arăta ca un iPhone este instalarea unui pachet de pictograme personalizat care emulează designul pictogramelor iOS . Problema cu pachetele de pictograme este că acestea pot fi instalate numai dacă avem un lansator compatibil.

În cazul „iLauncher pentru OS 13” despre care am discutat în paragraful anterior putem folosi pictogramele oferite de aplicația însăși, dar în rest va trebui să căutăm un lansator compatibil cu unul dintre aceste pachete (aici este o listă cu cele mai bune 10 lansatoare pentru Android ) și personalizați-l după bunul plac.

  • Pachet de pictograme iOS 11 : unul dintre cele mai bune pachete de pictograme în stil iOS pentru Android. Include pictograme tipice precum Galerie, Setări, Vremea, Calendar, Calculator, Cameră și multe altele. Acestea sunt concepute pentru a funcționa cu Nova Launcher. Aplicatie gratuita. | Descărcați pachetul de pictograme iOS 11 de pe Google Play

  • Pachet de pictograme iUX 12 : Acest pachet de pictograme în stil iOS 12 oferă compatibilitate cu mai mult de 20 de lansatoare diferite. Designul pictogramelor este ceva mai actualizat, dar nu oferă la fel de multe pictograme ca iOS 11 Icon Pack. Aplicatie gratuita. | Descărcați iUX 12 Icon Pack

Pasul 3: aplicații de tip iPhone disponibile pe Android

De aici, dacă avem deja un lansator și câteva pictograme personalizate bune, avem aproape toată munca făcută. Pentru a imita la maximum experiența iOS, trebuie doar să instalăm toate acele aplicații tipice pentru iPhone (sau cel puțin echivalentele lor pentru Android).

Ecran de blocare și notificări iOS 14

Numele aplicației spune totul. O aplicație care ne va permite să modificăm ecranul de blocare și notificările, astfel încât să semene cu iOS 14, cea mai recentă versiune a sistemului de operare iPhone.

Descărcați ecranul de blocare QR-Code și notificările iOS 14 Dezvoltator: LuuTinh Dezvoltator Preț: Gratuit

iCalendar iOS 13

Dacă sunteți în căutarea unei aplicații de agendă asemănătoare calendarului iPhone, aruncați o privire la această aplicație. Este compatibil cu Google Calendar, oferă clasificare a culorilor, vizualizări ale hărții și chiar integrează un manager de sarcini.

Descărcați QR-Code iCalendar iOS 13 Dezvoltator: Oranges Camera Studio Preț: Gratuit

iCalculator IOS12

Cu această aplicație vom avea un calculator foarte asemănător cu cel al iPhone-ului, cu butoanele sale rotunde și alte aspecte vizuale. Oferă atât calculator standard, cât și calculator științific.

Descărcați QR-Code iCalculator IOS12 Dezvoltator: Oranges Camera Studio Preț: Gratuit

iMusic - iPlayer OS13

Cine poate trăi fără muzică? Pentru a termina, vreau să recomand iMusic, un player gratuit care are un design și o interfață foarte asemănătoare cu cea folosită de Apple în iOS 13.

Descărcați QR-Code iMusic - iPlayer OS13 Dezvoltator: Blocați-vă telefonul Preț: Gratuit

Cunoașteți orice altă aplicație care vă ajută să emulați experiența unui iPhone pe Android. Dacă da, nu ezitați să vizitați zona de comentarii. Citim în următoarea postare!

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .