25 de trucuri esențiale pentru WhatsApp - Android fericit

WhatsApp este una dintre acele aplicații care introduce noi funcții și caracteristici ascunse, aproape fără să observați. Îl tot folosești ca de obicei până când într-o zi un prieten îți spune: „Nu știi că tocmai am descoperit?” Și dintr-o dată afli despre un nou truc pe care nu l-ai mai observat până acum . Sigur ți s-a întâmplat din când în când.

25 de trucuri și trucuri „God mode” pentru WhatsApp

Pentru a rezolva astfel de situații jenante, vom dezvălui câteva funcții neobișnuite și sfaturi care vă vor face adevăratele ninja ale WhatsApp. ochi!

Evitați privirile altora

WhatsApp este o aplicație privată și nimeni nu poate vedea ce scrieți, decât dacă vă lăsați telefonul pe masă și apoi ... vă considerați pierdut. Dacă doriți ca notificările pop-up să dispară din viața dvs., accesați „ Setări -> Notificare pop-up ” și selectați „ Nu afișa niciodată fereastra pop-up ”.

Aflați când au citit unul dintre mesajele dvs.

Știm cu toții urâtul cec dublu albastru care confirmă citirea unuia dintre mesajele noastre, dar putem cunoaște momentul exact când l-au citit? Aceste informații sunt înregistrate în WhatsApp , astfel încât să putem verifica exact ora și minutul citirii.

Țineți degetul apăsat pe mesaj și faceți clic pe pictograma informațiilor pe care le-ați trimis (se află în partea de sus a aplicației) și veți vedea data și ora de livrare a mesajului și data și ora exactă a momentului în care a fost citit. Nu știu dacă acest lucru poate fi considerat „un truc WhatsApp” ca atare, dar cu siguranță este foarte util.

În informațiile despre mesaj putem vedea când ne-au citit exact

Dezactivați cecul dublu albastru

Verificarea dublei de citire albastră a provocat controverse aproape de când a apărut. Este un fel de domn vigilent care îți spune solemn „Ai primit un mesaj de la un prieten și da, tocmai l-ai citit. Mai bine îi răspunzi repede dacă nu vrei să se enerveze ”. Și bineînțeles, în acel moment nu avem chef să scriem și bine ... O voi face mai târziu și vă voi oferi o scuză ieftină.

Accesați „ Setări -> Cont -> Confidențialitate ” și dezactivați confirmarea de citire pentru a pierde din vedere cecul albastru rău.

La revedere dubla verificare !!

Convertiți notele audio WhatsApp în text

Notele vocale WhatsApp sunt în regulă, dar există momente în care nu le putem auzi, fie pentru că există mult zgomot, fie pentru că ne aflăm într-un loc nepotrivit în acest scop (în birou, într-o bibliotecă sau la o înmormântare).

Datorită aplicației Voicer for WhatsApp putem converti rapid orice mesaj audio WhatsApp în text. Este o aplicație gratuită cu suport pentru mai mult de 50 de limbi.

Aplicația nu a fost găsită în magazin. 🙁 Accesați magazinul Google Web Search

Ascundeți informațiile de profil

Te-ai săturat să fii adăugat la grupurile WhatsApp în care nu cunoști jumătate din oameni? Toți acei oameni vă pot accesa profilul și vă pot vedea fotografia și câteva detalii. Și adevărul, există momente în care asta nu-i place.

Dacă doriți, puteți filtra cine vă poate vedea datele de profil din „ Setări -> Cont -> Confidențialitate ”. De aici puteți alege cine vă vede fotografia de profil, starea dvs. sau ultima oră de conectare .

Gestionați informațiile personale pe care le afișați pe WhatsApp

Dezactivați grupurile

Cu toții veți fi de acord că grupurile WhatsApp pot fi foarte periculoase. Acestea încep ca un punct de întâlnire pentru a clarifica ceva sau pentru a face o întâlnire, iar în cele din urmă subiectul conversației ajunge să derive într-o mare de discuții și notificări care vă inundă telefonul. Ce agonie! Te gândești să părăsești grupul, dar nici nu vrei să creadă că ești antisocial. Soluţie? Dezactivați grupul.

Introduceți grupul și faceți clic pe numele antetului pentru a accesa setările de chat . Aici veți găsi o opțiune care vă permite să dezactivați grupul și să nu mai primiți mesaje neîncetat.

Unele grupuri pot deveni foarte puternice

Creați comenzi rapide pentru conversații

Cu siguranță există una sau două persoane cu care vorbești constant pe WhatsApp și sunt sigur că ar fi, de asemenea, mult mai confortabil să nu fii nevoit să intri și să ieși din aplicație de fiecare dată când vrei să le scrii. Pentru a face întregul proces mult mai accesibil, puteți crea un acces direct la chat-ul acestor persoane și puteți intra direct de pe desktopul dvs. Android.

Țineți apăsat timp de câteva secunde pe chat-ul dorit și selectați „ Creați o comandă rapidă ” pentru a putea accesa direct conversația respectivă de pe desktop.

Cu comenzile rapide, putem accesa direct cele mai comune chat-uri

Trimiteți mesaje individuale în bloc

Se pare că vrei să faci o invitație personală multor prieteni, dar nu arată că ai trimis-o restului prietenilor tăi. Deci, destinatarii mesajului vor crede că sunteți un comerciant cu amănuntul și că le pasă cu adevărat de dvs. De exemplu, se dovedește că urmează să te căsătorești și vrei să le spui tuturor, dar nu prin înființarea unui grup WhatsApp. Este ca și cum ai trimite un e-mail către mulți destinatari, dar din aplicația ta preferată de mesagerie.

Din colțul din dreapta sus al WhatsApp selectați „ Difuzare nouă ” și scrieți un mesaj personalizat și trimiteți-l oricâtor persoane doriți. Ce detaliu ai avut când mi-ai spus în privat! Ce prieten grozav!

Programați trimiterea mesajelor

Grația WhatsApp este că este un instrument de comunicare instantanee. Cu toate acestea, există situații în care ar fi minunat să putem programa un mesaj care să fie trimis la data și ora dorite . Pentru aceasta există aplicații precum Scheduler pentru WhatsApp.

Descărcați QR-Code Scheduler pentru WhatsApp Dezvoltator: Infinite_labs Preț: Gratuit

Notificări selective

Există câteva grupuri WhatsApp care sunt doar zgomot alb și pe care chiar nu doriți să le acordați prea multă atenție, dar există și altele în care doriți să citiți în acest moment, cum ar fi grupul prietenilor dvs. atunci când urmează să vă întâlniți la cină. Pentru aceste cazuri puteți efectua un mic screening selectiv și puteți atribui un sunet de notificare special.

Introduceți grupul și țineți apăsat numele antetului și selectați „ notificări personalizate ”. Puteți atribui o melodie specifică grupului respectiv și, prin urmare, să acordați atenție WhatsApp doar atunci când auziți muzica grupului care vă interesează cel mai mult.

Cum să trimiteți chaturi cuiva care ne-a blocat

Deși acest lucru nu trebuie să-l facem - dacă cineva ne-a blocat pentru ceva va fi și ar trebui să respectăm decizia lor -, adevărul este că WhatsApp lasă o lacună pentru a trimite mesaje cuiva care ne-a blocat.

Cum? Este suficient ca o a treia persoană să creeze un grup și să îl invite atât pe blocant, cât și pe cel blocat. Consecință: blocarea nu se aplică grupului, așa că putem trimite mesaje din nou, iar blocatorul le va primi fără nicio problemă (până când părăsesc grupul, desigur).

Copii de rezervă ale chaturilor dvs.

În mod implicit, WhatsApp face o copie de rezervă a tuturor conversațiilor dvs. și o păstrează timp de maximum 7 zile, dar dacă doriți să restaurați conversațiile mai vechi? Pentru aceste cazuri putem face din când în când o copie de rezervă și o putem salva în cloud. Cum? AccesațiSetări -> Chaturi și apeluri ” și selectați „ Backup ” pentru a face o copie de rezervă a tuturor conversațiilor și fișierelor și încărcați-le pe Google Drive. Când doriți să încărcați acea copie de rezervă, va trebui doar să dezinstalați și să reinstalați WhatsApp și să încărcați copia de rezervă pe care a încărcat-o Google Drive.

Puteți face copii de rezervă și le puteți încărca în cloud

Limitați descărcarea de imagini și videoclipuri

Dacă primiți o mulțime de imagini și videoclipuri, cu siguranță nu veți dori să rămâneți fără o conexiune de date pentru simplul fapt de a fi conectat la WhatsApp. Prin urmare, puteți configura aplicația astfel încât videoclipurile să fie descărcate automat numai atunci când sunteți conectat la WiFi (sau când decideți).

Pentru a salva toți acei megabiți inutili, mergeți la „ Setări -> Chaturi și apeluri ” și selectați „ Descărcare automată ”. Din acest meniu puteți limita gestionarea descărcărilor de conținut multimedia de pe dispozitivul dvs.

Unde merg toate fișierele și fotografiile WhatsApp?

Cu siguranță ți-ai pus această întrebare atunci când ai pierdut acea fotografie importantă și nu a existat nicio modalitate de a o găsi. Toate fișierele multimedia pe care le trimitem și le primim prin WhatsApp sunt salvate pe următoarea cale pe telefonul dvs. Android:

\\ sdcard \ WhatsApp \ Media \

În acest dosar vom găsi un set de subfoldere în care sunt stocate  toate fișierele WhatsApp  clasificate după tipul de fișier.

Schimbați numărul de telefon

Dacă ți-ai schimbat numărul de telefon sau ai un SIM nou, nu trebuie să te înscrii din nou la WhatsApp. Puteți modifica numărul asociat aplicației fără nicio problemă. Accesați „ Setări -> Cont ” și selectați „ Schimbați numărul ” pentru a atribui un nou număr de telefon și a-l asocia cu profilul dvs.

Trimiteți mesaje care se autodistrug

Kaboom este o aplicație terță parte care ne permite să trimitem mesaje prin WhatsApp care să se autodistrugă după un anumit timp (sau după vizualizări X). Ideea nu este deloc rea și dacă doriți să trimiteți un mesaj care să nu lase nicio urmă , acesta este cel mai bun instrument pentru aceasta.

Înregistrați QR-Code Kaboom - Autodistructiv Post dezvoltator: AnchorFree GmbH Preț: Va fi anunțat

Pune o stea în viața ta

Uneori ne transmit informații prin WhatsApp pe care vrem să le avem la îndemână și este obișnuit să pierdem mult timp localizând acel mesaj într-o mare de conversații. Pentru a rezolva această problemă, nu trebuie decât să țineți apăsat chatul pe care doriți să îl salvați și să faceți clic pe pictograma stea care va apărea în partea de sus. Când doriți să localizați acel mesaj, trebuie doar să deschideți WhatsApp și din butonul din dreapta sus selectați „ Mesaje recomandate ”.

Original text


„Mesaje recomandate” este un fel de „favorite” WhatsApp

Trimiterea de răspunsuri automate

Ar fi minunat să puteți trimite răspunsuri automate , dar, din păcate, WhatsApp încă nu are această caracteristică în mod nativ. Cu toate acestea, există și alte companii care s-au gândit la asta și au dezvoltat aplicația perfectă pentru a efectua această funcție de răspuns automat foarte utilă: aplicația  WhatReply.

Aplicația nu a fost găsită în magazin. 🙁 Accesați magazinul Google Web Search

Consumați mai puține date despre apeluri

Dacă sunteți obișnuit să efectuați apeluri prin WhatsApp, puteți reduce consumul de date pe care îl suportă aceste tipuri de apeluri. Dacă accesați „ Setări -> Chaturi și apeluri ” faceți clic pe „ Reduceți utilizarea datelor ” și apelurile dvs. WhatsApp vor fi mult mai ușoare și veți consuma mai puține date.

Versiunea web WhatsApp pentru PC

Puteți utiliza WhatsApp pe PC fără a instala nicio aplicație. Deschideți panoul de jos al setărilor WhatsApp și selectați „ WhatsApp Web ”. Apoi încărcați pagina „ web.whatsapp.com ” în browserul dvs. și scanați codul QR care va apărea pe ecran cu telefonul.

Dacă activați „WhatsApp web” puteți accesa WhatsApp din browserul dvs.

Memento-uri vizuale

Este destul de obișnuit să citești un mesaj de la un contact și să te gândești „Acum nu mai am chef, îți voi răspunde mai târziu”, iar până la urmă ajungi să nu răspunzi, de obicei din cauza uitării sau neglijenței. Pentru a evita aceste situații, puteți marca o conversație ca necitită și, de fiecare dată când intrați în WhatsApp, aceasta va apărea marcată cu un simbol verde, până când veți intra din nou în chat și veți răspunde. Pentru a marca o conversație ca necitită, țineți apăsată conversația timp de câteva secunde și alegeți „ Marcați ca necitită ”.

După cum puteți vedea, există multe funcții pe care le putem folosi pentru a profita la maximum de aplicația noastră preferată de mesagerie. Dacă totuși doriți mai multe, iată 4 tutoriale suplimentare care sunt minunate pentru a completa această listă de trucuri esențiale:

Cum se recuperează fotografiile și videoclipurile șterse de pe WhatsApp

Cum se recuperează chaturile WhatsApp

Cum să știți dacă ați fost blocat pe WhatsApp?

Ascundeți ultima dată când v-ați conectat la WhatsApp

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .