Netflix: cum să dezactivați redarea automată pentru remorci

Netflix a ascultat plângerile utilizatorilor săi și, de câteva zile, a permis dezactivarea redării automate sau a reproducerii automate a tuturor acelor trailere și videoclipuri care se încarcă „prin magie” atunci când trecem peste un titlu din meniul navigare. Ceva destul de enervant atunci când tot ce ne dorim este să vedem un episod din serialul sau filmul nostru preferat în 4K și nu vrem să fim bombardați pentru a unsprezecea oară cu ultima premieră a săptămânii.

Cum se dezactivează redarea automată a remorcilor pe Netflix

Serviciul de streaming Netflix are mai multe funcții greu de găsit de unul singur, precum celebrele coduri secrete care ne permit să descoperim catalogul ascuns al platformei. Și, deși setările legate de redarea automată nu sunt ceva atât de dificil de localizat, adevărul este că nici ele nu sunt la vedere.

Primul lucru de menționat este că Netflix face distincția între două tipuri de redări automate . Pe de o parte, există funcția care redă următorul capitol dintr-o serie „imediat” când capitolul anterior tocmai s-a încheiat. Și apoi există redarea automată care activează trailerele și previzualizările de conținut atunci când suntem în meniul de navigare sau pe ecranul principal Netflix.

Acestea fiind spuse, putem modifica oricare dintre aceste două setări urmând acești pași:

  • Dintr-un browser ne conectăm la Netflix.
  • Apoi, facem clic pe pictograma profilului nostru situat în marginea din dreapta sus.
  • Facem clic pe „ Gestionați profilurile ” și selectăm profilul nostru de utilizator.

  • Aceasta ne va duce la meniul „ Editați profilul ”, unde vom dezactiva fila „ Redă automat progresul în timp ce navigați pe toate dispozitivele ”.

  • În cele din urmă, faceți clic pe „ Salvare ” pentru a aplica noile setări.

O funcție care nu este încă disponibilă în aplicația mobilă

De asemenea, am încercat să facem aceste modificări din aplicația Netflix pentru Android, dar în acest moment aplicația încă nu are aceste opțiuni de configurare (ne permite doar să schimbăm numele profilului și puțin altceva). În orice caz, înțelegem că va fi o chestiune de timp - sau o nouă actualizare - că Netflix ne permite să reconfigurăm redarea automată a conținutului său fără a fi nevoie să deschidem browserul. Cel puțin deocamdată, nu avem altă opțiune decât să ne stabilim și să ne bucurăm că compania de streaming a decis în cele din urmă să includă controlul acestor tipuri de setări în cadrul serviciului său.

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .