Teme Android: Cyberpunk 2077 Personalizează-ți telefonul! - Androidul fericit

Cyberpunk 2077 este unul dintre cele mai așteptate jocuri care a creat cel mai mare hype în comunitatea de jucători în ultimii ani. Dezvoltat de CD Projekt Red, acesta este un joc futurist în care îl controlăm pe V, un om de succes care trebuie să-și găsească drumul în Night City, un oraș în descompunere dominat de războinici de stradă cu îmbunătățire cibernetică, corpuri de viață corporative și tot felul de genul urban.

În timp ce așteptăm lansarea oficială a jocului, care este programată pentru 27 aprilie 2020, am pregătit câteva teme pentru Android. În acest fel, ne putem personaliza Android-ul cu diferite imagini de fundal Cyberpunk 2077 și câteva pictograme potrivite pentru a face așteptarea un pic mai plăcută.

Personalizați-vă telefonul mobil cu aceste 5 teme Cyberpunk 2077 (imagini de fundal + icoane)

Ca întotdeauna, ne amintim că nu este necesar să aveți permisiuni de root și că atât lansatorul, widgetul, cât și pachetele de pictograme utilizate sunt 100% gratuite.

V, mercenarul

Pentru a construi această personalizare cu protagonistul Cyberpunk 2077, am folosit următoarele elemente.

 • Imagine de fundal : Puteți descărca imaginea de fundal în rezoluție Full HD (1920x1080p) prin următorul LINK .
 • Pictograme : pachetul de pictograme utilizat este The Grid (versiune gratuită) și îl putem instala direct din Magazinul Google Play AICI .
 • Widget : motorul de căutare Google formatat personalizat este disponibil în pachetul de widgeturi Odyssey KWGT . Pentru a aplica widgetul, este necesar să instalați și aplicația  KWGT Custom Widget Maker .
 • Lansator : Pentru a instala pictogramele Grid, este necesar să instalați un lansator (ADW, Atom, Apex, Go, Microsoft, Solo etc.). În acest caz, am folosit Nova Launcher .

În continuare, am pregătit alte teme bazate pe diferitele triburi sau „stiluri” urbane care populează străzile Cyberpunk 2077. În toate acestea am luat icoanele de pe doc și le-am așezat vertical. Lansatorul folosit este încă Nova Launcher (deși puteți utiliza orice alt lansator, precum cele pe care le-am discutat în paragraful anterior), iar widget-urile au fost eliminate pentru a evita o saturație vizuală mai mare.

Neokitsch

 • Tapet : Tapetul cu rezoluție Full HD este disponibil AICI .
 • Pictograme : pachetul de pictograme utilizat este Rad Pack (versiune gratuită) și este disponibil în Magazinul Google Play AICI .

Neomilitarismul

 • Tapet : Putem descărca tapetul în FHD prin următorul LINK .
 • Pictograme : pictogramele folosite fac parte din pachetul gratuit de sticlă disponibil în Magazinul Play AICI .

Entropism

 • Tapet : Tapetul poate fi descărcat prin AICI .
 • Pictograme : pachetul de pictograme utilizat este Gold Leaf (versiune gratuită) și este disponibil în Magazinul Play AICI .

Kitsch

 • Imagine de fundal : Imaginea de fundal în format Full HD poate fi descărcată de la următorul LINK .
 • Pictograme : pachetul de pictograme este The Grid (versiune gratuită) și îl putem instala direct din Magazinul Google Play AICI .

Toate imaginile utilizate ca tapet sunt proprietatea CD Project Red și fac parte din conceptul de artă prezentat la târgul recent E3 2019.

Pentru a vedea mai multe teme personalizabile pentru Android, nu ezitați să vizitați categoria Personalizare .

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .