Marvel reînvie Wolverine-ul original în Marvel Legacy: Alpha - Android fericit

Cu mult timp în urmă am încetat să urmăresc știrile SUA ale marilor editori de benzi desenate precum Marvel sau DC . Acum aflu mai mult sau mai puțin pe măsură ce benzile desenate sunt publicate în ritmul lui Panini în Spania și, cu excepția spoilerului ciudat, sunt destul de pierdut de la o zi la alta a anteturilor importante precum Avengers, X-Men sau Batman .

Lucrul bun de a nu trece mult prin site-uri precum Bleeding Cool sau CBR este că ulterior cumpărați un comic în magazinul dvs. preferat și primiți o surpriză de scandal.

Îmi amintesc încă acea miniserie scrisă de Charles Soule și desenată în mod strălucit de Steve McNiven, care o ridica pe Wolverine și îl relegă în visul etern al morții sub galoane de Adamantium topit . Destul de fad și trist pentru ceea ce înseamnă un personaj ca Wolverine, dar necesar, având în vedere epuizarea și supraexpunerea personajului din ultimele decenii.

Ei bine, acum se dovedește că Marvel a decis să o aducă înapoi. Te găsești calm citind Marvel Legacy: January Alpha și iată-l. Originalul, tipul experimentat, cu câțiva ani în spate, dar nu atât de mulți cât a adus Old Man Logan din viitor pentru a suplini absența Wolverinei autentice.

Marvel Legacy: Alpha nu doar ne aduce înapoi la Wolverine, dar indică o posibilă întoarcere a Fantastic 4 și am aflat că îl aduc și pe Jean Grey înapoi pentru a unsprezecea oară - acea femeie se plimbă printre viață și moarte ca cel care coboară după pâine în fiecare dimineață.

O revenire la clasicul care promite să se întoarcă, pe lângă numerotarea originală cu numerele 600 și 700 ceva pentru a pune dinții lungi colecționarilor, versiunile iconice ale celor mai recunoscute personaje Marvel.

Acum rămâne de văzut doar când le va veni în minte să-i aducă înapoi pe ciclopi , care după o moarte la fel de tristă și nedreaptă ca a lor, nu ar strica să găsească o modalitate de a întoarce la tabloul de joc mutant o figură la fel de carismatică ca cea a „ rebel ”Scott Summers.

Dacă Marvel Legacy vrea să readucă clasicul, știu mai bine ce să facă cu el , pentru că, pe măsură ce vor învia Phoenix, vor ucide-o din nou și vor pune Wolverine în 8 colecții simultan pentru a nu face nimic decent în niciuna dintre ele, balonul va se va dezumfla, mult.

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .