ARHIVE DE CATEGORII: Conectivitate

Care este intervalul mediu al unei rețele Wi-Fi?

Când suntem conectați la o rețea fără fir și observăm că abia putem naviga pe Internet, primul lucru pe care îl credem este că semnalul Wi-Fi este foarte slab. Odată ce am eliminat prezența posibililor intruși în rețeaua noastră sau interferența mai mult decât probabilă a vecinilor, nu ne putem întreba decât un singur lucru: Am putea fi prea departe de router? Care este intervalulCiteste mai mult »

10 trucuri pentru a crește puterea routerului WiFi

Nu există niciun dispozitiv mobil care să nu aibă conectivitate WiFi. Fie că este vorba de un laptop, un telefon mobil sau o tabletă, toate oferă posibilitatea conectării la Internet prin WiFi, iar când nu funcționează, oh, când nu! Simțim o furnicătură în corpul nostru care ne spune că dispozitivul nostru tocmai a devenit un lucru inutil.10 sfaturi pentrCiteste mai mult »

Qué son los DNS 9.9.9.9 y cómo configurarlos correctamente

Los DNS o “Domain Name Servers” (Servidores de nombre de dominio) son los sistemas jerárquicos que se encargan de resolver el nombre de una dirección web o URL y convertirlo a un formato que los routers y otros elementos de red pueden entender. Básicamente, hablamos de servidores cuya única función es la de contar con una gran lista de URLs y su correspondiente dirección IP.Por defectCiteste mai mult »

Cum se creează o rețea WiFi „invizibilă” cu SSID ascuns

În postările anterioare am văzut cum să avem un control mai mare al rețelei noastre de acasă și să împiedicăm furarea Wi-Fi-ului nostru prin crearea listelor albe și a listelor negre. Astăzi vom face un pas mai departe arătând cum putem ascunde numele wifi-ului nostru, astfel încât nimeni să nu-l poată vedea în căutarea tipică a rețelelor disponibile. O modalitate bună de Citeste mai mult »

Cum se identifică toate dispozitivele dintr-o rețea WiFi

Acum câteva luni am explicat pașii pe care trebuie să-i urmăm dacă bănuim că un vecin ne fură semnalul WiFi din casa noastră. Metoda clasică constă practic în accesarea routerului din browser și verificarea dispozitivelor conectate. Este o sarcină destul de greoaie, pentru că trebuie să vă descurcați deconectând toate dispozitivele de la rețea și conectându-le unul câte unul pentru a afla ce adresă MAC (sau IP) corespunde fiecăruia.În această dimineață, în Citeste mai mult »

VPN-ul dvs. este lent? 7 sfaturi pentru a o remedia

Dacă sunteți obișnuiți să utilizați un VPN , este foarte probabil să vă regăsiți adesea cu unele dezavantaje. Nu este deloc neobișnuit, VPN-urile ne oferă o ofertă plăcută de a vedea și naviga prin site-uri care nu sunt disponibile în mod normal în regiunea noastră. Deși , uneori, dvs. VPN poate fi lent pCiteste mai mult »

Cum se configurează DNS prin HTTPS în Firefox, Chrome și Android

Navigarea privată este practic o utopie: marile companii de internet comercializează datele și obiceiurile noastre de navigare ca metodă principală de creștere a surselor de venit. În calitate de utilizatori preocupați de confidențialitatea noastră pe care ar trebui să o avem, există un tip de urmărire care este mult mai dificil de evitat decât restul și este cel efectuat de propriul nostru furnizor de internet .Este ceea ce esCiteste mai mult »