Cum se afișează mai multe rezultate pe pagină în Google - Android fericit

În mod normal, Google afișează de obicei 10 rezultate atunci când facem o interogare în browserul său web. O cifră care nu ar fi prea rea, dacă nu ar fi faptul că primele 2 link-uri sunt de obicei reclame și sunt incluse mai multe pachete YouTube, reducând la 7 sau 8 numărul de rezultate organice care sunt afișate pe prima pagină a Google.

Acesta poate fi un număr mai mult decât suficient de rezultate atunci când ceea ce căutăm este un răspuns rapid și obiectiv („Câți ani are Jordi Hurtado?”, „Unde este Kathmandu?”). Cu toate acestea, s-ar putea să fim puțin scurți atunci când ceea ce cereți Google are un număr mai mare de abordări sau răspunsuri valide .

Statistic vorbind, de obicei nu sunt mulți oameni care privesc în jos dincolo de al treilea sau al patrulea rezultat și, dacă ne gândim la cei care merg de la prima pagină a motorului de căutare, numărul este redus aproape la absurditate. Din aceste motive, este mai mult decât interesant să creștem numărul de răspunsuri pe care ni le oferă Google pe fiecare pagină: nu numai că obținem mai multe informații, ci ne permite și accesarea conținutului care altfel ar fi îngropat de butonul de pagină de întoarcere.

Cum puteți crește numărul de rezultate pe pagină în motorul de căutare Google

Există 2 moduri de a determina Google să includă mai mult conținut pe pagină. Unul dintre ele este să modificați setările de configurare ale instrumentului, iar altul este pur și simplu să adăugați un nou parametru la adresa URL de căutare.

Schimbați preferințele Google

Această primă metodă ne va permite să schimbăm permanent setările de căutare Google . Pentru a face acest lucru, trebuie să facem clic pe butonul „ Setări ” care apare chiar sub bara de căutare și să selectăm „ Setări căutare ”.

Aici vom găsi o secțiune numită „ Rezultate pe pagină ” unde putem alege câte intrări returnează motorul de căutare: 10, 20, 30, 40, 50 sau 100. Alegem numărul care se potrivește cel mai bine nevoilor noastre și facem clic pe butonul „ Salvare ”.

Notă: dacă ne-am conectat cu contul nostru Google, setările de pagină realizate vor fi permanente.

Adăugați un parametru la adresa URL de căutare

Dacă tot ce ne dorim este ca motorul de căutare să afișeze un număr mai mare de rezultate pentru o anumită interogare, trebuie doar să adăugați un text suplimentar la sfârșitul adresei URL de căutare.

Mai întâi scriem termenul în caseta de căutare, apăsăm Enter și apoi mergem la bara de adrese a browserului. La sfârșitul adresei URL și fără a lăsa spații adăugăm sufixul "& num = X " unde X corespunde numărului de rezultate pe care dorim să fie afișate pe pagină și apăsăm Enter. De exemplu:

Cu acest nou parametru, pagina se va reîncărca, arătând numărul de rezultate indicate. După cum puteți vedea, un truc foarte simplu și eficient.

Postare similară: Cum să navigați mai rapid folosind domeniile „.new” ale Google

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .