Cum se creează chat-uri WhatsApp false cu WhatsApp Fake Chat - The Happy Android

De când uriașul verde a pătruns în viața noastră, internetul este afectat de conversații presupuse super amuzante din WhatsApp (ahem!). Cu siguranță, de mai multe ori v-ați gândit că „Haide! Asta e mai trucat decât țeava de evacuare a vărului meu! " Cu siguranță. Vrei să știi cum o fac? Astăzi în Happy Android ... Cum să creezi chat-uri WhatsApp false !

WhatsApp Fake Chat: simulatorul de chat WhatsApp

WhatsApp Fake Chat este o pagină web în care puteți crea chat-uri WhatsApp false și le puteți personaliza pentru a fi cât mai realiste posibil. Aveți grijă, nu este o aplicație terță parte care funcționează în WhatsApp sau similar, ci pur și simplu creează chaturi pe care le puteți exporta sau descărca ca și cum ar fi o captură de ecran.

Este aplicația web ideală pentru a face glume sau a-ți păcăli prietenii cu o conversație inspirată (total falsă, desigur).

Funcționarea

Generatorul de chat WFC este foarte intuitiv și constă din 4 blocuri de personalizare:

  • Setări telefon : Aici vom include fotografia de profil, numele, operatorul etc.

  • Opțiuni baterie : setările nivelului bateriei care vor afișa chatul fals
  • Conexiuni : conexiune WiFi, 3G etc.
  • Mesaje : De aici vom scrie conversația care va fi afișată pe ecran.

Odată ce toate datele au fost introduse, trebuie doar să facem clic pe butonul „ Descărcați imaginea ” pentru a descărca captura de ecran a chat-ului pe care tocmai l-am creat.

Adevărul este că această aplicație web este foarte bine executată și are grijă de fiecare detaliu, astfel încât conversația să fie cât mai fidelă unei conversații autentice WhatsApp. Nu există reclame sau ferestre pop-up, ceea ce este, de asemenea, binevenit.

În plus față de acest serviciu, creatorii WhatsApp Fake Chat au alte site-uri web foarte asemănătoare cu acesta, cum ar fi Fake my Text Message  (creează mesaje SMS  false ), Fake my ID de apel (apeluri false) și Fake my email  (e-mailuri false) ).

Site-ul WhatsApp Fake Chat are, de asemenea, o altă secțiune în care încearcă să vă învețe cum să falsificați chaturile într-un mod presupus real . Sfatul meu: uitați de acesta din urmă și pur și simplu distrați-vă, creând conversații amuzante între vedete, prieteni sau familie. Este mult mai distractiv.

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .