Cele mai bune 5 aplicații pentru a căuta de lucru - Android fericit

În ultima vreme, reclama Jobtoday a fost pusă la televizor: „Job pentru tine, job pentru tine, job azi!” , „Mamă! Sunt deja bucătar! " Vai! Deși Jobtoday este departe de a fi rău, am vrut să profitez de postarea de astăzi pentru a extinde un pic mai mult spectrul, să văd că există alte portaluri mult mai eficiente pentru a căuta de lucru de pe telefonul mobil și, în cele din urmă, să revizuiesc unele dintre cele mai bune aplicații pentru caută de lucru cu Android . Platformele pe care le voi enumera mai jos vă pot asigura că le-am încercat pe toate, așa că vorbesc cu cunoștințe despre fapte, dar dacă știți despre unele care sunt, de asemenea, bune și merită să fie vizitate, vă rugăm să nu ezitați să lăsați comentariul dvs. la sfârșitul postării.

Infojobs

Infojobs este unul dintre cele mai mari site-uri web în limba spaniolă care caută de lucru. Cu o bază de date imensă disponibilă utilizatorului, are și o aplicație mobilă proprie. Are oferte de la toate breslele și permite filtrarea după locație și categorie. Singurul dezavantaj este că încă nu aveți multe oferte pentru a lucra de acasă. Dacă nu l-ați încercat încă, vă încurajez să-l încercați. De fapt, aici mi-am găsit slujba actuală, în care lucrez de aproape 8 ani.

Lucrări superioare

Dacă meseria dvs. este legată de tehnologie sau jurnalism, Upwork este opțiunea perfectă pentru a obține un pic de bani în plus. Acestea oferă o gamă largă de locuri de muncă pe termen scurt, produc și livrează. Solicitantul își plasează reclama pe Upwork și selectează dintre candidați. Apoi, sunt de acord cu un preț între 2 și o dată de livrare, toate de pe site-ul sau aplicația Upwork. Există, de asemenea, locuri de muncă de durată mai lungă, dar de obicei nu depășesc 3-6 luni. De asemenea, rețineți că toate joburile Upwork iau un procent din comision. Dacă sunteți programator, dezvoltator web, publicist, scriitor, traducător sau blogger, ar trebui să vizitați Upwork imediat.

Tehnomaj

Site-ul cunoscut similar cu Infojobs are, de asemenea, propria sa aplicație pentru a căuta de lucru. În acest caz, Tecnoempleo se concentrează mai mult pe oferte de locuri de muncă legate de tehnologie: programatori, tehnicieni, ingineri calculatori, analiști și dezvoltatori în general, acesta este site-ul dvs. La fel ca în cazul Infojobs, locurile de muncă față în față încă nu oferă prea mult telelucrare (deși aceasta nu este o problemă pentru Tecnoempleo, care este pur și simplu dedicată diseminării ofertelor companiei).

Liber profesionist

Împreună cu Upwork, principala platformă independentă de căutare de locuri de muncă. Toate telelucrările și orientate către meserii legate de tehnologie, jurnalism sau artă (grafician, desenator etc.). Până în prezent, oferea o ofertă foarte similară cu Upwork, dar odată cu noile rate de comision pe care Upwork le va începe să aplice în vara anului 2016, Freelancer ar putea ajunge să mănânce tortul. Dacă încă nu le cunoști aplicația, te încurajez să o încerci.

Jobtoday

Jobtoday este o aplicație mobilă care, deși nu a fost pe piață de mult timp, oferă deja destul de multe oferte de muncă (atenție, doar pentru Spania). Singurul dezavantaj este că încă nu au prea multă varietate. Din ceea ce am văzut, cel puțin în ofertele din apropierea orașului meu, aproape totul sunt locuri de muncă legate de industria ospitalității. Aplicația are o interfață curată, ușor de utilizat și încurajează contactul direct între angajator și angajat prin chaturi și răspunsuri rapide. Unul dintre dezavantajele mari pe care le văd este că salariul nu este specificat în nicio ofertă și știi că atunci când se ascunde așa ceva, un semn rău ...

Minge suplimentară: Jobandtalent

Jobandtalent este o aplicație lansată recent. Nu l-am încercat încă, dar lovește din greu pe Google Play și are deja peste un milion de descărcări. La fel ca Jobtoday, oferă opțiunea de a discuta între candidat și angajator și are un rating general de 4 stele. Ceea ce nu este deloc rău. Din opiniile pe care le dau oamenii, se pare că mai aveți câteva puncte de îmbunătățit, dar este o aplicație tânără, iar proprietarii aplicației par destul de receptivi. Dacă cineva a încercat-o deja, lăsați-vă părerea în comentarii și astfel avem o idee mai clară :)

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .