Thunderobot ST Plus, laptop de jocuri i7 echilibrat cu GTX 1050 Ti

În recenzia de astăzi trebuie să analizăm ThundeRobot ST Plus . Nu am vorbit de niciun laptop pentru jucători de mult timp, dar recent a debutat pe GearBest cu un preț cu adevărat suculent, așa că vom profita de această ocazie pentru a vedea ce are de oferit noul laptop de la producătorul asiatic.

ThundeRobot ST Plus a ieșit în urmă cu aproximativ 6 luni la un preț de aproximativ 1.300 de euro aici în Spania. Prețul său de lansare pe GearBest este acum de 999,99 € , o reducere de aproape 300 de euro. Ce ne putem aștepta de la acest laptop de jocuri „ieftin”?

Thunderobot ST Plus în recenzie, laptop cu procesor i7 și o bună valoare pentru bani

Cel mai puțin pe care îl putem cere de la un laptop de acest tip este că are performanțe bune, dar să mergem pe părți și să aruncăm o privire la restul componentelor.

Proiectare și afișare

La nivel de proiectare, găsim un computer care îmbrățișează forme și margini bine marcate, care denotă în mod clar natura jocului său video. Are o grosime destul de subțire pentru ceea ce tind să fie aceste tipuri de dispozitive, la doar 2,9 cm și o greutate relativ ușoară de 2,3 kg.

În ceea ce privește ecranul, acesta prezintă un panou de 15,6 inci cu o rezoluție Full HD de 1920 × 1080 pixeli . Un ecran care se comportă foarte bine în liniile generale, dar care suferă puțin când îl privim din laturi prea curbate. Nu este faptul că vom juca jocuri privind computerul dintr-un colț, dar este ceva care ar trebui subliniat, în orice caz.

Puterea și performanța

Intrând în inima fiarei, descoperim mai mult decât un hardware decent pentru productivitate și sarcini de joc:

  • Un procesor Intel Core i7 (Kabylake i7-7700HQ) care rulează la o frecvență de 2,8 GHz până la 3,8 GHz.
  • 8 GB RAM DDR4 (2 sloturi disponibile).
  • SSD de 128 GB + 1 TB hard disk.
  • Sistem de operare: Windows 10.

Pentru a fi un laptop pentru jocuri de 1000 de euro, adevărul este că nu este deloc rău, deși dacă vrem să profităm la maximum de cele mai exigente jocuri, este indicat să extindem puțin mai mult memoria RAM a dispozitivului.

Acest lucru nu înseamnă că laptopul nu se încadrează în experiența de joc, nici pe departe. Din ceea ce am putut citi în diferite teste și teste, Thunderobot ST Plus funcționează minunat cu jocuri precum Overwatch, League of Legends, Counter Strike sau DOTA 2. În plus, majoritatea jocurilor rulează la 60 fps cu performanțe ridicate, ceea ce este rata de reîmprospătare a ecranului.

Card grafic

Grafica care echipează Thunderobot ST Plus este o NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti cu 4 GB de memorie GDDR5. Această grafică are tehnologia NVIDIA Gameworks și tehnologia NVIDIA Ansel , cu care putem realiza capturi de jocuri la 360 de grade și le putem vizualiza în VR. Un detaliu curios, dar care poate da mult joc în fața reluărilor și a înregistrării gameplay-ului. Suportă DirectX 12, VR și mai multe monitoare (Matrix Display cu ieșire activată 4K pentru 2 monitoare externe).

Porturi, tastatură și conectivitate

ST Plus are o tastatură RGB retroiluminată cu un aspect englezesc. Aceasta înseamnă că nu are tasta „ñ”, deși este ceva ce putem rezolva cu ușurință setând configurația tastaturii Windows în spaniolă. Putem oricând să tragem o tastatură mecanică ca accesoriu, dar dacă suntem obișnuiți să tastăm așa este ceva pe care cu greu îl vom observa.

În ceea ce privește porturile și ieșirile, acest Thunderobot include 2 porturi USB 3.1, un port USB 2.0 , 2 porturi mini DP, USB tip C, HDMI, RJ45 și o mufă pentru căști de 3,5 mm.

Cum nu putea fi altfel, încorporează și Bluetooth 4.2 și WiFi AC .

Baterie

Un alt aspect important este bateria. În acest caz, Thunderobot poartă o baterie de litiu de 5600 mAh, care oferă o autonomie de aproximativ 4-5 ore de utilizare moderată și între 3-4 ore de joc înainte de a fi nevoie să o conectați la încărcător.

Preț și disponibilitate

Așa cum am menționat la început, laptopul de joc Thunderobot ST Plus tocmai a fost prezentat la GearBest la un preț de 999,99 €, aproximativ 1218,39 dolari la schimb. Fără îndoială, un preț mai mult decât accesibil dacă ceea ce căutăm este ceva care nu atinge limitele de 2000 de euro și altele asemenea, ale celor mai premium laptopuri de pe piață.

[P_REVIEW post_id = 11135 visual = 'complet']

Este important de reținut că GearBest oferă acest laptop la același preț atât de pe site-ul său principal, cât și de pe site-ul său spaniol (cu livrare din Spania + 2 ani garanție), așa că, dacă suntem rezidenți în Spania, vom putea profita de acest mic mare avantaj.

GearBest | Cumpărați Thunderobot ST Plus la GearBest Spania

GearBest | Cumpărați Thunderobot ST Plus pe GearBest.com

Această ofertă este activă în perioada 16 - 22 aprilie , timp în care putem, de asemenea, să punem mâna pe câteva accesorii destul de interesante, cum ar fi un rucsac original Thunderobot sau o tastatură mecanică Thunderobot K70 cu aspect spaniol. Nu-l pierde din vedere!

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .