Acest site pirat transmite Disney +, Netflix, Prime și HBO în streaming

Îți amintești „Parola zilei”, acel site nebun care oferea conturi premium în fiecare zi într-un fel de „vânătoare de comori” pe internet? Ei bine, ia-ți banii pentru că MSCHF, creatorii aceleiași pagini, au dat foc barului de pe plajă și au deja un nou proiect sub braț numit AllTheStreams.

După ce a încheiat experimentul Parola zilei cu stil, oferind contul care a dat acces la serverele AWS pe care a fost găzduit web-ul, compania de marketing MSCHF și-a pus ochii pe platformele de streaming. Noua lui răutate este web-ul allthestreams.fm, un radio pirat care transmite întregul catalog Disney +, HBO Now, HULU, Netflix, Prime Video și Showtime fără întrerupere gratuit și fără reclame de niciun fel.

Sfârșitul Parolei zilei.

S-ar putea să vă intereseze: Toate serviciile de streaming cu lună de încercare gratuită

Provocarea deschisă a giganților în flux

Ne confruntăm cu o platformă care funcționează practic ca un radio sau un televizor vechi, cu un cadran pe care îl putem muta pentru a-l regla pe Netflix, Disney Plus sau orice alt serviciu menționat anterior. Desigur, diferența mare este că nu are conținut la cerere și tot ceea ce este difuzat în streaming se face în direct pentru toată lumea . De exemplu, la momentul scrierii acestui post în secțiunea Netflix, difuzau The Witcher, în Disney + filmul Avatar și în Prime Video un capitol din Star Trek.

Evident, întregul proiect este complet ilegal și, la cererea portalului TorrentFreak, CEO-ul MSCHF, Gabriel Whaley, recunoaște că, prin această campanie, sunt conștienți că încalcă drepturile de autor. „ Nu avem permisiunea de a difuza toate acestea. Și chiar dacă o companie întoarce pagina pentru noi, alte 5 îi vor lua locul!

Cu siguranță nu par a fi foarte îngrijorați, deoarece, prin faptul că nu profită de streaming-amintim că site-ul web nu are publicitate-, amenda financiară ar putea compensa viralitatea și scopul acestei campanii promoționale deosebite.

Manifestul MSCHF

Pentru a justifica această mare rebeliune împotriva companiilor de streaming, MSCHF a publicat un manifest care evidențiază arbitrariul anumitor măsuri de prevenire a pirateriei, precum limita de 1 oră impusă de BBC în anii 1960 sau restricțiile de format. MP3 pe iTunes la începutul sec.

Acum, Netflix are tot conținutul Netflix, Disney are tot Disney și așa mai departe, ceea ce face imposibil pentru utilizatorul mediu să aleagă ce să urmărească fără a lăsa o sumă bună de bani pe drum. All The Streams se revoltă împotriva acestei independențe a platformelor, pentru a demonstra - potrivit lor - că „ chiar și un hack de scurtă durată ca al tău poate concura cu uriașii industriei ”. Deși, desigur, ceea ce MSCHF nu comentează este că nu creează niciun conținut, astfel încât concurența față în față este relativ relativă pentru a spune cel puțin.

Cât timp va dura această nenorocire și consecințele pentru creatorii săi vor spune doar timpul, deși pare sigur că de data aceasta vor primi mai multă notorietate decât atunci când au lansat acea aplicație de tranzacționare bazată pe astrologie , canalul YouTube al acelui tip care a mâncat totul sau acelea Adidași Nike plini de apă sfințită. Deocamdată, AllTheStreams funcționează la capacitate maximă, deși se remarcă faptul că transmisia este destul de rudimentară, putând vedea uneori chiar și ecranul PC-ului streamerului în timp ce selectează următorul conținut. Totul în linie cu performanța și idiosincrasia proiectului.

Postare recomandată: 180 de filme gratuite pentru vizionare legală pe YouTube

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .