Leawo DVD Ripper: cea mai bună aplicație desktop pentru a copia DVD-uri

Pe măsură ce era digitală a evoluat, există o tendință în creștere spre dispariția formatului fizic ca mediu multimedia. S-au dus vremurile schimbului de filme și discuri în turele interminabile de CD-uri și DVD-uri .

Oricum, mulți dintre noi păstrează încă o multitudine de DVD-uri originale și Blu-Rays cu filme, serii, muzică sau înregistrări de acasă. Odată cu trecerea timpului, discurile tind să se deterioreze, așa că înainte de a pierde unul dintre discurile noastre preferate pentru totdeauna, cel mai bine este să facem o copiere bună și să convertim aceste conținuturi în fișiere video și audio pe care le putem gestiona mai ușor (și nu vor deveni corupți de-a lungul anilor).

Leawo DVD Ripper: cel mai bun program de copiat pe PC / Mac

Leawo este o companie de software care se află pe piață de mulți ani (din 2007, dând apel) și care are o mână bună de programe orientate spre prelucrarea conținutului multimedia: convertoare video, audio, rapitoare, aplicații pentru descărcare videoclipuri și multe altele care cu siguranță m-au lăsat în călimară. Dacă ați încercat oricare dintre aplicațiile lor, știți că nu merg cu fetele.

Profitând de perioada de Crăciun, Leawo a decis să ofere 100% aplicația sa pentru a rupe DVD-uri , așa că voi profita de postarea de astăzi pentru a vă povesti puțin despre această aplicație magnifică pentru Windows și Mac . Dacă vă place, trebuie doar să intrați în pagina ei și să o descărcați.

Caracteristicile aplicației

Leawo încearcă întotdeauna să își consolideze aplicațiile cu instrumente și funcționalități complementare, iar acest DVD Ripper nu va fi mai puțin. Același program, pe lângă faptul că este folosit pentru a copia DVD-urile noastre fizice în format digital video / audio, are următoarele funcții adăugate:

  • Convertor video în diferite formate.
  • Descărcare video YouTube.
  • Mic editor video .
  • Convertor video 2D în 3D .

Când vine vorba de copiere și conversie de videoclipuri și audio, avem mai mult de 180 de formate din care să alegem, de la clasicele AVI , MP4 sau MKV la alte formate mai puțin obișnuite precum FLV , F4V , ASF sau VOB .

Pe de altă parte, interfața programului este curată și foarte intuitivă , ceea ce ajută foarte mult atunci când lucrați cu el.

Cum funcționează Leawo DVD Ripper?

Pentru a extrage un disc DVD sau Blu-Ray, pur și simplu porniți aplicația și selectați „ Adăugați Blu-Ray / DVD ”. De aici trebuie doar să alegem locația conținutului de copiat, putând selecta între cititorul de disc al computerului, un fișier ISO sau un folder situat pe hard disk.

După ce ați făcut acest lucru, trebuie doar să selectăm formatul de ieșire pentru a începe cu copierea și conversia.

De aici, dacă vrem, putem folosi editorul pentru a decupa o parte a videoclipului, pentru a adăuga filigranuri, pentru a regla luminozitatea, pentru a contrasta sau chiar pentru a converti videoclipul în 3D.

Descărcați Leawo DVD Ripper gratuit

Leawo promovează Crăciunul, cu multe reduceri pentru cele mai populare programe, ajungând la reduceri de până la 70%.

Această aplicație specială are un preț obișnuit de 29,95 USD, dar așa cum am menționat la început, Leawo oferă programul gratuit în aceste zile, așa că, dacă dorim să obținem DVD Ripper-ul gratuit , va trebui să intrăm doar pe site-ul său, de unde Îl putem descărca și obține un cod de licență pentru activarea acestuia.

Acest cadou va fi activ doar până pe 25 decembrie , așa că, dacă sunteți interesat, nu ezitați și aruncați o privire cât mai curând posibil.

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .