Cele mai bune suplimente legale pentru KODI: seriale și filme gratuite

Mulți oameni asociază KODI cu pirateria. Deoarece este un player multimedia open source, permite oricărui dezvoltator să implementeze un plugin sau un supliment care încalcă drepturile de autor. Dar există și o mulțime de conținut legal pe care îl putem vedea fără nici un fel de dilemă morală. Și tocmai acesta este tipul de conținut pe care îl vom „distruge” în postarea de astăzi.

Apoi, aruncăm o privire la cele mai bune programe KODI legale pentru vizionarea de seriale și filme pe internet. Valabil atât pentru Android, PC, cât și pentru desktop-uri.

Este legal să vizionați seriale TV și filme cu KODI?

Majoritatea canalelor de televiziune gratuite transmit semnalul lor pe internet. Ceea ce vom face cu KODI este să folosim difuzarea oficială online a acestor canale și a altor platforme de streaming legale și gratuite, pentru a le vedea central pe mobil sau PC. Pentru a face acest lucru, vom extrage depozitul de programe KODI oficial.

Asta înseamnă că în această listă nu vom găsi niciun supliment care să găzduiască filme, seriale sau programe de la canale premium plătite. Chiar și așa, vă pot asigura că suplimentele pentru KODI pe care le vom menționa au conținut de înaltă calitate. În anumite cazuri, bețe de scorțișoară adevărate.

Descărcați QR-Code Kodi Dezvoltator: XBMC Foundation Preț: Gratuit

Cum se instalează un supliment pentru KODI

Pentru a instala un add-on sau un add-on din depozitul oficial KODI, pur și simplu urmați acești pași:

  • Deschidem KODI.
  • În meniul din stânga, faceți clic pe „ Suplimente ”.
  • Faceți clic pe pictograma casetei deschise, situată în marginea din stânga sus.

  • De aici, putem vedea depozitul oficial de programe de completare făcând clic pe „ Instalați din depozitar”. De asemenea, putem efectua o căutare din opțiunea „ Căutare ”.

  • Odată localizat programul de completare pe care dorim să îl instalăm, faceți clic pe butonul „ Instalare ”.

Cele mai bune suplimente legale pentru a viziona filme și seriale pe KODI

Avertisment: Multe dintre aceste transmisii sunt geolocalizate, ceea ce înseamnă că pot fi vizualizate numai din țara de origine - de obicei SUA, Canada, Regatul Unit - sau folosind o conexiune VPN.

TV TBD

TBD este un canal care transmite liber în SUA, deși nu are o blocadă regională. Televiziunile TBD difuzează pe Internet, ceea ce înseamnă că putem folosi suplimentul depozitului KODI pentru a viziona toate programările sale online și live.

Este un canal destinat publicului tânăr și milenarilor. Se concentrează pe serii bazate pe internet și alte conținuturi digitale, împreună cu unele filme.

Crackle

Îl cunoști pe Crackle? Acesta este un serviciu de streaming excelent deținut de Sony. Adevărul este că în ultimii ani a câștigat o reputație binemeritată, difuzând emisiuni TV și filme în streaming la cerere. Utilizarea sa este complet gratuită - cu reclame - și oferă chiar și videoclipuri în calitate HD.

Putem găsi suplimentul Crackle în depozitul oficial KODI, ceea ce îl face foarte ușor de instalat. Indiferent dacă căutăm filme clasice sau lucruri mai recente, aceasta este una dintre cele mai recomandate alternative juridice. În plus, are un catalog foarte variat (thriller, acțiune, comedie, anime, dramă).

Popcornflix

Dacă în cazul Crackle avem Sony în spatele proiectului, în Popcornflix găsim distribuitorul Screen Media Ventures. În acest fel, pot oferi un număr mare de filme și seriale TV de calitate, atât vechi, cât și recente (The Mexican, Horizonte de Sucesos sau El Dictador).

Majoritatea filmelor vechi sunt accesibile din orice țară, în timp ce unele producții mai recente au blocaj regional. De asemenea, au un site oficial cu seriale și filme în flux. Una dintre cele mai bune alternative legale pentru a viziona seriale și filme gratuit online.

Înot pentru adulți

Îți plac desenele animate pentru adulți? Adult Swim este casa lui Rick & Morty, Robot Chicken și a multor alte serii mitice, care sunt difuzate în zori pe canalul Cartoon Network. Puteți utiliza programul de completare pentru înot pentru adulți pentru a vizualiza desene la orice oră de pe telefonul dvs. mobil, deși, da, aveți nevoie de un VPN dacă vă aflați în afara SUA (dacă nu, puteți vedea și fluxurile lor live pe site-ul oficial al AS de oriunde din lume).

Încărca!

Charge este un canal TV care transmite emisiuni TV în flux gratuite, filme de acțiune și sporturi. Suplimentul ne permite, de asemenea, să vizualizăm anumite conținuturi la cerere. Dacă avem o conexiune bună, transmite și în calitate HD. Desigur, are restricții geografice, numai pentru SUA sau printr-o conexiune VPN.

Comet TV

Acest supliment complet legal pentru KODI transmite transmisia live a Comet TV. Un canal specializat în clasici de science fiction și cu câteva serii interesante precum Stargate, Babylon 5 sau The Outer Limits .

TV Land

TV Land este un cunoscut canal de comedie din Statele Unite. Este un canal suror la MTV, VH1 și Nickelodeon, printre altele, și difuzează în principal comedii de sit din anii 50, 60 și 70. Oferă și alte serii mai actuale precum Younger (Hillary Duff) sau Everybody Loves Raymond.

Acest supliment oferă acces la episoadele disponibile pe site-ul oficial al TV Land. Prin urmare, sunt complet legale. Tot ce trebuie să facem este să descărcăm suplimentul TV Land din depozitul oficial KODI.

BBC iPlayer

Playerul de conținut la cerere al BBC, BBC iPlayer, are și un supliment pentru KODI. Are un număr mare de serii de calitate, documentare și filme realizate de televiziunea britanică (Dr. Who și Sherlock, printre altele). Desigur, pentru a vedea toate canalele BBC avem nevoie legal de o licență TV. În plus față de o conexiune VPN în cazul în care locuim în afara țării.

Dacă vi s-a părut interesant acest post, nu ezitați să vă opriți la aceste alte articole:

  • Lista canalelor TDT spaniole pentru KODI pe Android
  • Lista canalelor TV în direct pentru America Latină

Vă mulțumim că ați rămas până la final!

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .