UMI Max în analiză: un terminal premium, ieftin și foarte interesant

Cunoscuta firmă asiatică UMI a surprins deja localnicii și străinii în ziua sa cu puternicul UMI Super , un terminal cu adevărat atractiv. Acum UMI prezintă un nou smartphone, UMI Max , un phablet care, datorită caracteristicilor sale, poate fi chiar mai interesant decât UMI Super în sine .

Smartphone-urile chinezești se caracterizează prin faptul că sunt întotdeauna în urmă în ceea ce privește prețurile ajustate, dar ceea ce este cel mai izbitor la UMI Max este finisajul Premium și puterea remarcabilă pe care o prețuiește la un preț care nu depășește 160 USD . Dar cel mai bun lucru este că vedem care sunt caracteristicile sale pentru a o evalua în cel mai obiectiv mod posibil. Faceți-vă confortabil, în analiza de astăzi am analizat UMI Max 4G Phablet .

Caracteristici UMI Max 4G Phablet

După cum puteți vedea la prima vedere, specificațiile tehnice nu au nimic de invidiat pe multe dintre smartphone-urile high-end sau medium-high-end ale celor mai cunoscute mărci.

Proiectare și finisare

Designul acestui telefon este unul dintre punctele sale forte. Are un finisaj Premium și arată că este de calitate, deoarece nu răcnește sau există mișcări ciudate atunci când este apăsat. Este fabricat din aluminiu cu 2 zone mici din plastic (pentru a îmbunătăți acoperirea) pe partea superioară și inferioară a spatelui.

Puterea și performanța

Adevărul este că este surprinzător faptul că un terminal cu aceste caracteristici poate fi realizat la un preț atât de accesibil. Are 3 GB RAM și un procesor Helio P10 cu 8 nuclee care rulează la 1,8 GHz. În plus, are 16 GB stocare internă , capacitate mai mult decât suficientă, care poate fi extinsă și la 256 GB folosind memoria SD.

Cu cei 3 GB de memorie RAM putem juca jocuri cu un consum ridicat de resurse fără probleme, deși unele jocuri foarte solicitante, cum ar fi GTA, pot necesita o mică scădere a calității graficelor pentru a evita decalajul ocazional. În ceea ce privește restul aplicațiilor Android, acestea funcționează complet fără probleme.

În plus, multe dintre componentele terminale sunt fabricate de mărci de nivel superior, ceea ce ne oferă o anumită asigurare cu privire la calitatea generală a dispozitivului.

aparat foto

Camera UMI Max are o rezoluție de 13 MP și, cu o luminozitate bună, face fotografii foarte detaliate și de calitate. Noaptea, pe de altă parte, și ca de obicei în acest tip de terminal, calitatea fotografiilor suferă semnificativ, adăugând zgomot imaginii.

Aplicația camerei are funcțiile standard, dar nimic care nu poate fi remediat prin instalarea unei aplicații care îi îmbunătățește capacitățile, cum ar fi Camera Zoom FX.

Îmi place designul acestui terminal ...

Baterie

Acesta este un alt punct în care băieții de la UMI pot scoate pieptul. Bateria sa are o putere de 4000 mAh, ceea ce îi conferă o durată de până la 2 zile pentru utilizatorii cu activitate moderată. Singurul dezavantaj este că bateria nu este detașabilă. Punerea bateriilor încorporate ajută la reducerea dimensiunii și la creșterea performanței, dar nu le puteți avea pe toate. În acest videoclip fac o comparație între durata de viață a bateriei unui UMI Max și iPhone 6S care face un test practic:

În ceea ce privește restul caracteristicilor, menționați că UMI Max funcționează sub Android 6.0, are o greutate de 204 grame și dimensiuni de 15,08 x 7,50 x 0,85 cm. Un adevărat deliciu pentru iubitorii de terminale mari.

Prețul UMI Max este de obicei în jur de 150 $ - 160 $, dar astăzi începând cu ora 18:00 terminalul promovează pe GearBest și timp de 3 zile poate fi obținut cu doar 139,99 USD.

Promoții pe GearBest │ Cumpără articol

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .