Reduceri de 30 USD de Ziua Îndrăgostiților DOOGEE și un cadou exclusiv și misterios - Android fericit

Crezi că un buchet de flori este un cadou prea demodat pentru Ziua Îndrăgostiților? Geanta asta Vuitton este în afara prețului? Habar n-ai ce ruj să-i cumperi? Nu vă faceți griji, anul acesta DOOGEE a pregătit ceva special.

Sărbătorește Ziua Îndrăgostiților cu DOOGEE

Petrecerea de Ziua Îndrăgostiților va fi însoțită de vânzări la unele dintre cele mai de succes modele ale mărcii . Pe de o parte, putem obține un DOOGEE Y6 Piano Black sau un Y6 Piano White pentru 139,99 USD (aproximativ 135 de euro pentru schimbare), adică 30 $ mai ieftin.

Pe de altă parte, vom vedea, de asemenea, cum noua DOOGEE Y6 Agate își vede prețul redus la un apetisant 99,99 USD (puțin peste 95 de euro), cu o reducere de 10 USD. Dar de ce această diferență de preț? Deși este același model de smartphone, Y6 Piano Black și Y6 Piano White încorporează ambele 4 GB de memorie RAM și 64 GB de stocare internă , în timp ce versiunea obișnuită a lui Y6 vine cu un pachet de 2 GB de RAM și 16 GB de spațiu de stocare . depozitare.

Promoția începe pe 10 februarie și, pentru a profita de avantajele sale, trebuie doar să vă abonați prin e-mail la site-ul oficial DOOGEE, www.doogee.cc. În acest fel vom primi un cupon cu o reducere de 40 USD. În plus, potrivit companiei, va livra și un cadou exclusiv . Nu avem idee ce poate fi, dar se pare că este ceva foarte asemănător cu un Durex !!

Specificații model DOOGEE Y6

Cameră frontală de 8MP cu bliț și obiectiv cu unghi larg de 88º și cameră din spate de 13MP cu PDAF realizată de Samsung și cu bliț LED dual

  • MTK6750 Octa-core pe 64 de biți
  • Ecran HD de 5,5 ”fabricat de SHARP, sticlă de curbură 2,5D și G + FF
  • Conectivitate 4G +
  • 4 GB RAM + 64 GB stocare datorită Samsung (pe Y6 Piano negru și Y6 Piano alb)
  • 2 GB RAM + 16 GB spațiu de stocare oferit de Samsung pentru Y6 Agate roșu, Y6 Moonlight albastru și toate celelalte versiuni obișnuite
  • Card micro SIM dual
  • Android 7.0
  • 3200mAh, baterie 5V2A
  • Vezi mai multe detalii

Dacă doriți să vedeți puțin mai îndeaproape cum sunt aceste terminale, nimic mai bun decât să aruncați o privire la următorul videoclip al Y6 Piano White și Agate Red:

Modelul clasic al seriei Y6:

În cele din urmă, reamintiți-vă că, dacă căutăm o ofertă și mai ieftină , putem obține DOOGEE Y6C pentru 89,99 USD (aproximativ 85 de euro) pe durata promoției. Mai strâns imposibil.

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .