Top 10 jocuri sportive pentru Android - Android fericit

Gen de sport a fost prezentă în lumea jocurilor video de la începutul timpului. Ce este Pong dacă nu este un joc de tenis / ping-pong cu două linii și o minge? În anii '70 și '80, genul era încă la început, cu jocuri simple de fotbal pe arcade, titluri olimpice de butoane pentru PC și primele jocuri de motociclete și curse pentru NES.

Apoi PC Futbol, ​​Tony Hawk, Pro, FIFA, NBA de serviciu ar sosi și așa mai departe până astăzi, unde multe dintre aceste jocuri sportive au fost transferate cu noroc mai bun sau mai rău în ecosistemul telefoanelor și dispozitive mobile . În postarea de astăzi trecem în revistă 10 dintre cele mai bune jocuri sportive pentru Android. Tu, pe care îl preferi?

Cele mai bune 10 jocuri sportive pentru telefoane și tablete Android

Genul sportiv pentru Android nu merge cu fetele mici, iar unele dintre cele mai bune titluri sunt plătite direct. Desigur, în lista pe care o vom vedea mai jos am adăugat doar jocuri gratuite . În orice caz, pentru a nu lăsa acest top oarecum șchiop, la sfârșitul postului includem și câteva mențiuni de onoare cu cele mai remarcabile jocuri sportive premium.

FIFA Soccer / PES 2018 Pro Evolution Soccer

FIFA și Pro, eternii rivali. Cele mai mari bannere ale jocurilor de fotbal din arcade și console au făcut saltul către Android de ceva vreme și, deși PES pare să aibă ceva mai multă calitate, FIFA îl câștigă în popularitate „cu o alunecare de teren”.

Două jocuri care transmit cu fidelitate spiritul originalelor, cu comenzi adaptate pentru a fi redate de pe ecranul tactil al mobilului sau tabletei. Ambele gratuite.

Descărcați QR-Code eFootball PES 2020 Dezvoltator: KONAMI Preț: gratuit Descărcați QR-Code FIFA Soccer Dezvoltator: ELECTRONIC ARTS Preț: Gratuit

Baschet mobil NBA Live

Electronic Arts NBA Live este un alt clasic care nu poate fi ratat pe această listă. Jocul EA este prezentat ca un titlu de baschet foarte consistent . Are evenimente zilnice, putem provoca alți jucători și putem juca sezoane NBA complete cu echipa noastră.

Când ajungem la nivelul 5, deblocăm ligile , unde putem face o ligă cu prietenii noștri sau putem juca în alte ligi aleatorii. Un detaliu curios este că, dacă cineva din liga noastră face o achiziție în joc , restul jucătorilor primesc un cadou - ceva care ajută la promovarea achizițiilor acestui NBA Live gratuit de jucat -.

Descărcați QR-Code NBA LIVE Baschet mobil Dezvoltator: ELECTRONIC ARTS Preț: Gratuit

Asfalt 9: Legende

Cea mai recentă ediție a celei mai cunoscute arcade de curse pentru Android . Un joc frenetic în care putem conduce mașini sport de la Ferrari, Porsche, Lamborghini și multe alte mărci cunoscute.

Are mai mult de 50 de mașini și 800 de evenimente. Jocul optează mai mult pentru distracție decât realismul brut, oferind o experiență arcade grozavă cu nitros, rotiri la 360 de grade, blocări și grafică la nivel de consolă.

Descărcați QR-Code Asphalt 9: Legends - Nou joc de curse 2020 Dezvoltator: Gameloft SE Preț: Gratuit

Virtua Tennis Challenge

Virtua Tennis Challenge a fost unul dintre cele mai bune jocuri de pe Dreamcast și, datorită inițiativei Sega Forever, jocul a văzut un al doilea tânăr pe dispozitive mobile.

Probabil cel mai bun joc de tenis pe care îl putem vedea pe Android : un gameplay excelent și o grafică bună într-o experiență de durată remarcabilă, cu 50 de jucători și 18 stadioane internaționale.

Descărcați QR-Code Virtua Tennis Challenge Dezvoltator: SEGA Preț: Gratuit

Trials Frontier

Curse de motociclete, da! Dacă vă place saga Trials de la Ubisoft, trebuie să aruncați o privire la această Trials Frontier. Are o grafică excelentă de desene animate și, ca și în versiunea consolă, abilitatea și controlul asupra personajului nostru sunt cheia în orice moment.

Are peste 250 de misiuni și 50 de ore de joc în modul poveste. Jocul este gratuit, dar amintiți-vă că vorbim despre un produs Ubisoft, așa că obișnuiți-vă cu ideea că va fi plin de achiziții în joc - ceea ce, desigur, putem și ar trebui să ignorăm pentru binele buzunarului nostru.

Descărcați QR-Code Trials Frontier Dezvoltator: Ubisoft Entertainment Preț: Gratuit

Joc de golf WGT

Dacă căutăm un joc oarecum mai arcade, ar trebui să încercăm Super Stickman Golf 3 , dar dacă vrem să jucăm un joc de golf de simulare mai realist și mai detaliat, cu siguranță ar trebui să optăm pentru WGT Golf Game.

Jocul include cursuri de golf iconice, actualizări frecvente și evenimente speciale care coincid cu date speciale din lumea golfului.

Descărcați QR-Code WGT Golf Game de la Topgolf Dezvoltator: WGT Preț: Gratuit

Snowboard Party: World Tour

Un joc bun de snowboarding trebuie să aibă chitare ascuțite, cascadorii bune și un ritm de pompare a adrenalinei ca și cum nu ar fi mâine. Snowboard Party oferă o notă înaltă și oferă toate acestea și multe altele: încercări de timp, cascadorii, salturi de mare viteză, half-pipe și multiplayer. Foarte recomandat pentru iubitorii de skateboarding și acest tip de joc atât de caracteristic.

Descărcați QR-Code Snowboard Party: World Tour Dezvoltator: Maple Media LLC. Preț: gratuit

MLB Perfect Inning 2018

Unul dintre cele mai complete jocuri de baseball cu cea mai bună grafică disponibilă pentru Android. Include toate cele 30 de stadioane ale Ligii Americane de Baseball și mai mult de 1.700 de jucători, conturate și redate în 3D pentru o experiență mai realistă.

Are mai multe moduri de joc. Putem juca meciuri individuale sau putem începe un sezon complet. Jocul are, de asemenea, un „sistem de jucători live”, care reflectă și ajustează performanța reală a jucătorilor din joc.

Descărcați QR-Code MLB Perfect Inning 2020 Dezvoltator: GAMEVIL Inc. Preț: gratuit

Fotbal Madden NFL Overdrive

Fotbalul american are, de asemenea, o mare atracție pe Android și un bun exemplu în acest sens este Madden NFL Overdrive cu 4,4 stele și peste 10 milioane de descărcări. Un punct de referință, cu actualizările sale anuale, și un mod versus, care este punctul central al acestui excelent titlu sportiv.

Înregistrați-vă QR-Code Sezonul trecut MM Dezvoltator: ELECTRONIC ARTS Preț: Se anunță

Națiuni de hochei 18

Distinctive Games, creatorii Hockey Classic 16 - posibil cel mai bun joc de hochei mobil până în prezent - ne aduc acest Hockey Nations 18. Grafică bună pentru un titlu care are până la 7 moduri de joc, cu peste 50 de provocări, jocuri iarna, super seria 3 ON 3, modul online și multe altele.

Descărcați QR-Code Hockey Nations 18 Dezvoltator: Distinctive Games Preț: Gratuit

Mentiuni onorabile

Alte jocuri gratuite prezentate: Touchgrind BMX, Kings of Pool: Online 8 Ball și Badminton League

Alte jocuri premium prezentate: NBA 2K18, NBA Jam, Punch Club, True Skate și Football Manager Mobile 2018.

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .