Un Paseo por las Webs más Bizarras de Internet - El Androide Feliz

Siempre oímos que internet es muy grande, que existen millones de webs, y luego al final siempre acabamos en las mismas páginas de siempre. Que si Youtube, que si Facebook, alguna página de noticias y nuestras 4 o 5 webs de cabecera de toda la vida. Y no todas las páginas son iguales, lejos del ruido mundano, en algunos rinconcitos de Internet se ocultan verdaderas joyas. Para aquel que las sepa apreciar…

¿Café con Coca-Cola?

Puttingweirdthingsincoffee.com este un site web unde oamenii își expun amestecurile cele mai explozive atunci când vine vorba de cafea. Cafea cu Coca-Cola, cafea cu sare și iaurt, cafea cu un ou fiert, cafea cu o felie de slănină în ceașcă, pentru numele lui Dumnezeu! Dacă te-ai gândit că ești un tip ciudat pentru că îți plac sandvișurile cu chorizo ​​cu Nutella, asta pentru că încă nu ai văzut lucrurile nebunești pe care le fac oamenii pe acest site.

Cafea cu slănină pentru a începe dimineața corect

Un diamant este pentru totdeauna ...

Și rămășițele răposatului tău soț, de asemenea. Sau asta cred ei cel puțin pe lifegem.com , o pagină în care transformă cenușa partenerului tău iubit sau a unui membru al familiei într-un diamant frumos. Prețurile variază de la 3.000 la 20.000 de dolari, în funcție de karatele bijuteriei.

Îți prezint mătușa mea Lourdes

Aruncă sulul, hai!

Această pagină este ciudată-ciudată. Intrați pe papertoilet.com și vedeți singur. Dacă sunteți unul dintre cei care luptă întotdeauna cu hârtia igienică, acum vă puteți răsfăța cu acest site web. Singurul lucru pe care îl veți găsi aici este o rolă de hârtie pe care să o aruncați și să o aruncați până când sunteți mulțumit. Ești sigur că ai nevoie de toată hârtia aia?

Rola nesfârșită

Noooooooo !!

Te-a părăsit iubita? Ai salvat ultimul iaurt de căpșuni pentru un moment special și când ți-ai adus aminte, acesta expirase deja? Nu te abține, știi că trebuie să scoți totul din tine. Accesați www.nooooooooooooooo.com și descărcați-vă.

Lumea se sfârșește

Exit Mundi este un site web în care sunt prezentate toate situațiile posibile pentru sfârșitul lumii. Care ar fi apocalipsa supremă? Vom muri din lipsă de hrană? Război nuclear? Acest site este atât de nebun și în același timp atât de interesant încât poți petrece ore întregi răsfoind diferitele sale ipoteze și dischiziții.

Dispariția ta, mulțumesc

Bilele albastre

Haneke.net  este destinat persoanelor orientate spre detalii, sau mai bine zis , pentru persoanele cărora le place foarte mult să acorde atenție detaliilor. Într-adevăr. Blue Ball Machine are mii de mecanisme și circuite și nu veți putea înceta să vă uitați la el până nu vă dați seama că sunteți total groggy.

Unde merg bilele alea mici?

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .