Toate aplicațiile TV gratuite la cerere pentru Android în Spania

Săptămâna trecută am discutat despre cum putem vedea toate canalele TV naționale, regionale și locale de pe telefonul mobil. Pentru aceasta folosim playerul KODI configurând toate canalele de televiziune TDT spaniole prin IPTV. Ceva care îți vine la îndemână pentru a viziona televiziunea live de oriunde, fără a fi nevoie să fii în fața televizorului de acasă.

Dar dacă vrem să vedem seriale sau programe care au fost deja difuzate ? În acest caz, cea mai bună soluție este să trageți aplicațiile oficiale ale lanțurilor, deoarece majoritatea au servicii TV la cerere .

Cele mai bune aplicații TV la cerere pentru Android: canale TV spaniole

În Spania avem în prezent peste 300 de canale de televiziune, adăugând toate televizoarele cu difuzare gratuită. În lista următoare, le-am colectat numai pe cele care au conținut la cerere în aplicația lor oficială.

Dacă suntem interesați să urmărim televiziunea din alte țări din afara Spaniei:

  • Servicii IPTV pentru a viziona canale internaționale de televiziune online.
  • Canalele TV în direct pentru America Latină (Mexic, Argentina, Columbia și multe altele).

Canalele TV naționale

RTVE à la carte

Aplicația de televiziune spaniolă este una dintre cele mai descărcate aplicații și, de asemenea, una dintre cele mai bine cotate de utilizatorii Android. Nu numai că vă permite să ascultați Radio Național și să vizionați TVE1, TVE2, Teledeporte și Canal 24 de ore în direct , ci oferă și o mulțime de conținut la cerere.

DACĂ vrei să vezi serii precum Cuéntame, Águila Roja, Los misterios de Laura sau Isabel, competiții mitice precum Saber y Ganar, o mulțime de documentare sau programe precum Master Chef, aceasta este aplicația ta. Funcționează bine, nu se blochează și interfața este foarte intuitivă.

Descărcați QR-Code RTVE alacarta Dezvoltator: RTVE Medios Interactivos Preț: Gratuit

Televizorul meu

La fel ca RTVE, în Mitele putem găsi TV live la cerere de la canalele Mediaset Spania. Cel mai bun mod de a viziona Telecinco, Cuatro, FDF, Energy, Divinity și Be Mad într-un mod complet legal prin intermediul internetului.

Aici găsim toate programele emblematice ale lanțului, precum Cuarto Milenio, Pasapalabra, Sálvame, La que se avecina, Homeland, American Horror Story și toate acele emisiuni de realitate care se reproduc aproape ca sporii.

Printre aspectele negative, menționează că este necesar să te înregistrezi pentru a putea vedea seriile și programele la cerere. De asemenea, aplicația nu pare foarte stabilă.

Descărcați QR-Code Mitele - TV la cerere Dezvoltator: Mediaset España Preț: Gratuit

Atresplayer

Aplicația cu care putem vedea tot conținutul la cerere și live de la Antena 3, La Sexta, NEOX, Nova, MEGA și alte canale Atresmedia.

  • Bine : emisiunile live funcționează perfect. Cel mai bun pentru a vedea Simpsonii în direct, teoria Big Bang-ului sau orice alt program / serial care transmite în direct. Toate acestea fără a fi nevoie de înregistrare și într-un mod rezonabil fluid.
  • Rău : serviciul TV la cerere necesită un utilizator înregistrat. În plus, unele conținuturi la cerere (în special emisiuni și emisiuni din SUA) necesită un abonament plătit premium.

fuboTV

FuboTV este o platformă de televiziune care funcționează în întregime online. Oferă difuzare în direct a programării Atresmedia, precum și a altor canale TDT spaniole. La fel, are și canalul Movistar Series, cu serii precum Game of Thrones și peste 1600 de episoade de seriale la cerere .

O platformă OTT destul de interesantă pentru televiziunea digitală cu imagine HD și posibilitatea de a înregistra programe direct din aplicație. Primele 7 zile de încercare sunt gratuite, de acolo este de 2,99 € pe lună.

Descărcați QR-Code fuboTV: Seriale, Filme și Live TV. Dezvoltator: fuboTV Preț: Gratuit

Canalele TV pentru copii

Boing

Probabil cel mai bun canal pentru copii de la televiziunea spaniolă. Nici aplicația mobilă nu este rea: difuzare online live și până la 18 serii de desene animate pe care le putem vedea la cerere . Practic nu există reclame, gratuite și nu este necesară înregistrarea.

De asemenea, are o secțiune de personaje iconice din lanț. Singurul punct negativ este că lipsesc unele dintre serialele vedete ale canalului, cum ar fi Dragon Ball Super, Adventure Time sau povești obișnuite.

Descărcați aplicația QR-Code Boing - Seria și jocurile dvs. gratuite de desene animate Dezvoltator: Cartoon Network EMEA Preț: Gratuit

Clan RTVE Android

Aplicația Clan urmează puțin în același sens ca și Boing. Pe de o parte, avem seriale și desene animate la cerere atât în ​​spaniolă, cât și în engleză . Episoade de Pokémon, Pocoyo, Los Lunnis, Peppa Pig și alte clasice de televiziune spaniole precum David Gnome, Dartacán sau Willy Fog.

Pe de altă parte, oferă și un pic în plus. În acest caz, în loc de jocuri, ceea ce găsim sunt desene de pictat și colorat. Aplicație excelentă pentru cei mici din casă, care, apropo, are și o versiune pentru Android TV.

Descărcați QR-Code Clan RTVE Dezvoltator: RTVE Medios Interactivos Preț: gratuit Descărcați QR-Code Clan RTVE Android TV Dezvoltator: RTVE Medios Interactivos Preț: Gratuit

canal Disney

Aplicația Disney Channel oferă o interfață simplă, dar eficientă și o mână bună de serii (Star Wars, Kim Possible, Penny în MARS). Bineînțeles, nici difuzarea online riguroasă în direct nu lipsește, dar rămâne scurtă în ceea ce privește conținutul la cerere.

Are un număr mare de seriale diferite de vizionat, da, dar, din păcate, oferă doar câteva episoade din fiecare serie sau spectacol. Cantitatea de anunțuri pentru copii difuzate la începutul fiecărui streaming poate fi puțin grea, dar altfel o aplicație destul de stabilă și fluidă.

Înregistrați QR-Code Disney Channel Dezvoltator: Disney Preț: Va fi anunțat

HIRU3

În ciuda faptului că are o interfață nu prea strălucitoare, HIRU3 (dezvoltat de EITB) este cea mai bine cotată aplicație TV pentru copii de pe grătarul spaniol. Nu are o transmisie live de la ETB3, dar oferă o selecție largă de serii și desene la cerere în limba bască pentru copiii de la 0 la 7 ani . Există, de asemenea, alte programe pentru copiii mai mari, dar se adresează în principal unui public mai tânăr. Are serii precum Maya the Bee, Voltron, Martin Mistery, 3Txulo și altele.

Descărcați QR-Code HIRU3 Dezvoltator: Euskal Irrati Telebista Preț: Gratuit

Canalele TV regionale

TV3

Aplicația de televiziune catalană oferă transmisii live ale tuturor canalelor sale (TV3, 324, Esport3, 33, Super3 și TV3CAT), precum și conținut la cerere al programelor deja difuzate. Este compatibil cu Chromecast, are o opțiune de subtitrare și o evaluare mai mult decât pozitivă de către utilizatori. Cea mai bună aplicație pentru a urmări îndeaproape știrile catalane și toate programele sale.

Descărcați QR-Code TV3 Dezvoltator: Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, SA Preț: Gratuit

EITB

Televiziunea publică din Țara Bascilor nu este în urmă și are și o aplicație oficială cu conținut live și TV la cerere. Designul este puțin mai puțin spectaculos decât alte aplicații ale breslei, deși nu lipsește conținutul, care în cele din urmă este cel care contează. Există capitole și sezoane întregi din practic tot ce a fost transmis vreodată pe ETB . O adevărată trecere.

Descărcați QR-Code EITB Dezvoltator: Euskal Irrati Telebista Preț: Gratuit

CanalSur

Aplicația de televiziune andaluză este una dintre cele mai bine cotate din sector (deși nu are multe descărcări). Prezintă o interfață atractivă și din punct de vedere al navigației este cea mai practică. Foarte orientat către rețelele de socializare (cu pictograme de partajat peste tot), oferă transmisii în direct - de asemenea, radio și TV la cererea unui număr mare de programe Canal Sur.

Descărcați QR-Code Canal Sur TV Dezvoltator: CANAL SUR Preț: Gratuit

În cele din urmă, amintiți-vă că multe dintre aceste aplicații au blocare regională, ceea ce înseamnă că, dacă suntem în vacanță sau în altă țară, este necesar să utilizați o conexiune VPN pentru a putea viziona conținut TV la cerere.

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .