Cum se blochează apelurile telefonice pe Android - Android fericit

Actualizat: în timp, această postare a devenit depășită. Vă rugăm să aruncați o privire la următoarea postare pe „ Cum să blocați apelurile de pe mobil ”.

Android este un sistem care oferă un număr infinit de funcționalități telefonului nostru mobil. Din păcate, există lucruri precum blocarea apelurilor primite, care nu au fost încă luate în considerare de dragul nostru android verde în niciuna dintre versiunile sale seriale. Din fericire, blocarea numerelor de telefon și crearea listelor negre este ceva pe care comunitatea îl are în vedere de mult timp. Nimic nu este la fel de ușor ca instalarea unei aplicații în acest scop. În postarea de astăzi vom vedea cum să blocăm apelurile telefonice pe Android datorită aplicațieiCall Blocker ” .

Blocare apeluri: aplicația ideală pentru a evita apelurile nedorite

Call Blocker sau Call Blocker este o aplicație pentru Android care vă permite să creați liste negre de numere de telefon. Cu alte cuvinte, putem adăuga numere de telefon la o listă și, ori de câte ori un număr din acea listă efectuează un apel către terminalul nostru, acesta va fi blocat.

În plus față de funcția de listă neagră, această aplicație oferă, de asemenea, posibilitatea de a bloca numere necunoscute, permițând doar apeluri de la contactele noastre și alte câteva lucruri. Sa vedem:

Caracteristici de blocare a apelurilor

  • Lista neagră: vă permite să creați o listă neagră și să blocați orice număr care apare în lista respectivă. Putem adăuga numerele manual sau le putem selecta din lista noastră de contacte sau din jurnalul de apeluri.
  • Lista albă: lista albă face exact opusul listei negre. Vom primi apeluri primite numai de la acele numere pe care le-am adăugat la lista albă. Restul vor fi blocate.
  • Blocați numărul necunoscut: Cu această funcție vom bloca orice apel care nu se află în lista noastră de contacte.
  • Blocați toate: după cum sugerează și numele, toate apelurile primite vor fi blocate.

Pentru a alege tipul de filtru pe care dorim să-l rulăm, va trebui să mergem la secțiunea Setări (accesibil din butonul de sus) și să selectăm „ Mod de blocare ”.

Din meniul de setări putem bloca, de asemenea, numere private și putem activa sau dezactiva notificările.

Cum blochezi apelurile?

Aplicația este să închidă apelurile numerelor pe care am decis să le blocăm. Cu alte cuvinte, atunci când cineva apeluri nedorite, va suna un ton și apelul va închide, ca și cum destinatarul l-ar fi respins . Cu toate acestea, în terminalul nostru, apelul nu va avea loc în niciun moment.

Alte aplicații pentru blocarea apelurilor

Aplicația Call Blocker este foarte populară și foarte apreciată în Google Play Store și, deși este foarte eficientă și ușoară, interfața este puțin datată. În plus, există multe alte aplicații, de asemenea gratuite, foarte asemănătoare, cum ar fi Call Blocker Free sau Black List .

Dacă doriți să le încercați, iată linkurile corespunzătoare pentru aceste aplicații pe Google Play.

Descărcați QR-Code Call Blocker Dezvoltator: AndroidRock Preț: gratuit Descărcați QR-Code Call Blocker Gratuit - Blacklist Dezvoltator: cxzh.ltd Preț: Gratuit Descărcați QR-Code Call și SMS Blocker - Apeluri Blacklist Dezvoltator: Vlad Lee Preț: Gratuit

Ce părere aveți despre blocanții de apeluri? Le-ai folosit vreodată?

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .