Cele mai bune 10 site-uri web pentru a descărca fonturi gratuite

Ai nevoie pentru a descărca fonturi de înaltă calitate pentru drum liber ? Ei bine, nu căutați mai departe, ați ajuns la locul potrivit! În această nouă listă Top 10 voi profita de ocazie pentru a vă recomanda câteva site-uri de pe care puteți descărca fonturi gratuite atât pentru uz comercial, cât și pentru uz personal.

Unele dintre aceste pagini, cum ar fi 1001 Free Fonts, oferă posibilitatea de a descărca până la 10.000 de fonturi la prețul modest de puțin sub 20 USD, economisindu-vă astfel dificultatea de a trece prin catalogul lor extins unul câte unul pentru fiecare tip de font. În schimb, alții îți oferă câteva stiluri pentru același tip de font și de acolo îți cer să renunți la niște bani, iar alte pagini îți cer pur și simplu o donație simbolică, la alegerea ta. Fiecare site este diferit, dar în toate veți găsi o selecție largă de fonturi gratuite și de calitate.

10 depozite excelente pentru a descărca fonturi gratuit

Toate depozitele pe care vi le recomandăm mai jos vă oferă o mare de surse la dispoziția dvs. pentru utilizare și plăcere, așa că mergeți mai departe și aruncați o privire. Sunt sigur că veți găsi mai mult de una pe care ați dori să o folosiți de mult timp.

1001 Fonturi gratuite

Unul dintre cele mai bune (dacă nu chiar cele mai bune) site-uri pentru descărcarea fonturilor de tot felul. Dacă sunteți în căutarea unui tip de font foarte specific , îl puteți găsi la 1001 Free Fonts. Are un motor de căutare util în partea de sus a web-ului, de unde puteți căuta tipul de font de care aveți nevoie. Ar fi ciudat dacă nu l-ai găsi aici. Așa cum este indicat pe web, marea majoritate a tipurilor de surse sunt freeware (gratuite), cu excepția unui procent mic care sunt shareware și este necesar să le înregistrați. În partea de sus a paginii au un tabel de fonturi clasificate pe categorii, ceea ce este foarte util dacă căutăm stiluri de font de tip x sau dacă căutăm un stil de font specific, dar nu știm numele exact al acestuia.

Accesați depozitul

Font veveriță

Font Squirrel este un alt site web excelent, unde puteți găsi multe modele de scrisori de descărcat . Aici veți găsi tipuri de fonturi de toate formele și dimensiunile, de la fonturi gratuite pe care le puteți descărca direct în stiluri de litere pentru uz comercial sau plătit. Meniul lateral este foarte bine organizat și clasificat, ceea ce ajută foarte mult atunci când căutați un font foarte specific.

Accesați depozitul

Creative Bloq

Creative Bloq este un site web pentru designeri grafici, web și 3D cu conținut de calitate care încearcă să-i inspire pe cititori. În plus, are o secțiune excelentă din care puteți descărca fonturi gratuite de înaltă calitate. Acestea oferă cele mai bune 100 de fonturi gratuite pe care le-au găsit online în această postare excelentă.

1001Fonts

1001Fonts.com este un site web foarte similar cu 1001FreeFonts.com, cu un catalog larg de stiluri de fonturi și diferite fonturi de descărcat. Toate stilurile de litere sunt aranjate pe categorii și alături de fiecare au o etichetă cu un simbol dolar care indică tipul de licență pe care fiecare o poartă. Dacă eticheta este verde înseamnă că este un tip de redactare fără redevențe și că poate fi utilizată pentru uz comercial. Dacă este roșu, înseamnă că poate fi descărcat gratuit pentru uz personal.

Vizitați 1001Fonts

FontSpace

FontSpace are câteva fonturi pe care nu le-am găsit pe alte site-uri și sunt foarte interesante. Spre deosebire de alte site-uri web de pe FontSpace, toate fonturile pentru descărcare sunt pentru uz personal (necomercial). Aici puteți descărca fonturi pentru MS Word sau orice este procesorul dvs. de text. Acum, dacă puteți da un aer nou operelor sau scrierilor personale cu fonturile gratuite pe care le puteți găsi în FontSpace.

Accesați FontSpace

Behance.net

Behance este un site web pentru designeri, ilustratori și creativi în general, unde își pot împărtăși și promova talentul. De la fonturi pentru utilizare gratuită și comercială până la unele în care autorul apreciază o mică donație, în majoritatea cazurilor veți putea descărca fonturi de o calitate și design deosebit. Foarte recomandat

Accesați depozitul

FontFabric

FontFabric este monda. Toate fonturile pe care le veți găsi pe site-ul lor web sunt complet gratuite pentru uz comercial și personal (cu excepția fontului «Baron»). Site-ul a fost lansat în 2008 de designerul Svet Simov, cu scopul de a deveni o bază excelentă care să-i ajute pe alți designeri să realizeze site-uri web, să imprime tricouri sau să facă logo-uri. De atunci au acumulat un catalog de peste 100 de surse originale și adevărul este că puteți vedea grija și dăruirea oferite în fiecare dintre ele. Fonturi curate, elegante și bine realizate . Aici veți găsi tipuri foarte personale de fonturi pe care nu le veți vedea nicăieri altundeva.

Vizitați FontFabric

Awwwards.com

În fiecare an, echipa Awwwards.com face o listă cu cele mai bune 100 de fonturi și stiluri de fonturi gratuite găsite pe web. Este o lucrare laborioasă de selecție, dar se arată în rezultate. Dacă doriți să descărcați fonturi pentru uz personal sau comercial, aruncați o privire asupra colecțiilor afișate pe acest site web, unele vor cădea cu siguranță.

Accesați lista Awwwards

Freebiesbug

Așa cum se spune pe site-ul freebiesbug.com, aici veți găsi „ fonturi selectate manual pentru designeri grafici și web designeri “. Au o colecție de 382 de fonturi gratuite de descărcat , da, verificați licența, deoarece unele sunt doar pentru uz personal. În unele cazuri, veți putea descărca fontul de pe site-ul propriu-zis și în alte cazuri veți fi redirecționat către site-ul web unde este găzduit fontul (majoritatea sunt aceleași site-uri web despre care suntem menționați în aceeași postare).

Accesați depozitul

Pur si simplu cel mai bun

Pentru a termina, vom vorbi despre SimplytheBest.com, un alt site web cu un depozit mare de fonturi gratuite. Deși majoritatea sunt fonturi total gratuite, unii vor cere o mică donație sau o vor cumpăra direct. Dacă v-ați săturat să folosiți întotdeauna aceleași fonturi pentru Word și doriți să variați puțin, aruncați o privire la acest site web.

Vizitați SimplytheBest

Sper că acest mic ghid ți-a fost util. Ah! Și dacă știți vreun alt site de pe care să descărcați fonturi gratuite și de calitate, vă rugăm să nu fiți timizi și să lăsați un comentariu :)

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .