Analiza Blackview A20, un telefon cu Android Go pentru mai puțin de 50 EUR

Blackview tocmai a prezentat Blackview A20 , un telefon ultra ieftin care nu depășește 50 de euro în preț. Este unul dintre puținele smartphone-uri care încorporează în prezent noul Android Go , cea mai ușoară versiune de Android Oreo special concepută pentru a oferi performanțe bune pe telefoanele cu resurse limitate.

În recenzia de astăzi vorbim despre Blackview A20 , un smartphone entry-level care nu renunță la formatul 18: 9 pentru ecran și care îndrăznește și cu o cameră dublă pentru partea din spate a terminalului.

Blackview A20 în revistă, un smartphone pentru cei care caută funcționalitate mai presus de toate

Să nu se păcălească nimeni. A20 nu este un telefon pentru utilizatorul mediu de Android . Vorbim despre un terminal cu resurse reduse care se adresează în special celor care au nevoie de un telefon, dar nu vor, nu pot sau pur și simplu nu au nevoie de un smartphone performant.

Putem suna la telefon? Da. Putem vorbi pe WhatsApp? De asemenea. Putem naviga pe internet? Clar. Suntem dispuși să cheltuim 100 de euro sau mai mult pentru a folosi aceste funcții de bază? Nu. În acest caz, Blackview A20 poate fi exact ceea ce căutăm.

Proiectare și afișare

Blackview A20 are un ecran de 5,5 inci cu o rezoluție de 960x480p, 195ppi și un raport de aspect de 18: 9. Are dimensiuni de 14,60 x 7,07 x 0,96 cm, o greutate de 170 de grame și este disponibil în culorile negru, auriu și Blue Lagoon .

La nivel de design, este un telefon destul de sobru. Nu are cititor de amprente: păcat, da. Dar cel puțin vizual are un finisaj destul de elegant. Ceva de reținut în cazul unui telefon cu un preț atât de ieftin.

Un detaliu curios: atât mufa pentru căști, cât și portul micro USB sunt situate în partea de sus a telefonului, lângă cameră.

Puterea și performanța

Acest A20 de la Blackview reunește componentele potrivite și necesare pentru a funcționa: un procesor MTK6580 Quad Core de 1,3 GHz , 1 GB RAM și 8 GB stocare internă extensibilă prin SD. Vestea bună este că are Android 8.1 Oreo Go Edition .

Aceasta înseamnă că sistemul este pe deplin optimizat pentru a utiliza cât mai bine hardware-ul dvs. existent . În scopuri practice, acest lucru se traduce printr-un sistem de operare care ocupă mai puțin spațiu în memoria internă, aplicații care sunt mai ușoare decât de obicei, economii mai mari de date mobile și un ecosistem de aplicații precum Files Go sau Asistent Google care vizează facilitarea și optimizarea experiența utilizatorului și gestionarea datelor.

Nu vom avea un dispozitiv puternic, dar cel puțin va funcționa fără probleme și vom profita la maximum de GB de RAM și de cei 8 gigaocteți interni. Performanța sa la Antutu este de 20198 puncte .

Camera și bateria

În secțiunea artistică, Blackview a livrat o mică nălucă. Camera este puțin slabă, dar cel puțin ne oferă un obiectiv dual 5.0MP + 0.3MP cu bliț și focalizare automată pe spate. În față, găsim o cameră mică de 2.0MP .

În ceea ce privește autonomia, acest Blackview A20 montează o baterie de 3000mAh cu încărcare micro USB. O baterie corectă care ar trebui să reziste puțin mai mult decât este necesar datorită Android Go și consumului redus de resurse al dispozitivului.

Conectivitate

Acest smartphone are Bluetooth 4.1, 2 sloturi nano SIM și acceptă rețele 2G (GSM 850/900/1800 / 1900MHz) și 3G (WCDMA 900 / 2100MHz).

Ce părere au mass-media specializate despre Blackview A20?

Ca întotdeauna și pentru a avea o perspectivă mai globală, să aruncăm o privire asupra opiniilor exprimate de mass-media specializate despre acest telefon mobil:

  • Pro Android : «... prin mutarea unui strat atât de curat și optimizat, hardware-ul nu va avea probleme în fiecare zi.
  • The Computer Group : „Blackview A20 este cel mai ieftin dispozitiv de la producător, dar funcțional pentru utilizatorii de bază.”
  • Computer Hoy : „Aceste caracteristici, care la început pot părea oarecum lipsite de un smartphone Android convențional, sunt mai mult decât suficiente pentru a obține performanțe bune”

În general, toată lumea este responsabilă pentru evidențierea aceluiași lucru: că este un telefon mobil foarte ieftin, din gama de intrare, dar cu marele avantaj de a avea Android Go pentru a obține performanțe mai bune.

În videoclipul următor puteți vedea în mod direct aspectul și simțul A20 al producătorului asiatic.

Preț și disponibilitate

Blackview A20 are un preț de 54,99 USD, aproximativ 46 de euro pentru schimbare , pe GearBest. Oricum, pentru toți cei interesați de achiziționarea acestui telefon, primele 80 de unități din fiecare zi vor fi disponibile la 39,99 USD în perioada 14 - 21 mai.

Pe scurt, un telefon potrivit în special pentru tinerii care încep cu primul lor smartphone sau pentru adulții care trec de la tehnologie dar au nevoie de un telefon mobil cu care să poată comunica și să îndeplinească sarcinile zilnice de bază.

GearBest | Cumpărați Blackview A20

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .